Jaké repro, prosím o rady č. 2
Re: Jaké repro, prosím o rady č. 2
Lemon ti tady o nich složí báseň. Případně, ti jí asi složí do soukromé zprávy.
Tak si představ, že jsem s panem Pavlem spojil.

Nejprve mě ohromil dlouhým monologem co je co, co je na 20 starých věcech správné a co ne, co má a nemá koncáky, že dnešní plastový šmejdy moc nevydrží, až jsem skoro nabyl dojmu, že se fakt u něj musím zastavit. Že i na ten můj Technics něco najdeme, že to musím slyšet atd.
Po telefonu opravdu živá enciklopedie.

Ale hned při našem prvním rozhovoru, jak je to s jeho zbožím skvělé, a že kluci od německých hranic nebo od Těšína dávaj svoje Quadraly předraženě, že on dovede cenu najít níže, případně poladit zvuk jiným repro do konkrétní bedny, jsem zavětřil.
Přesto, že jsme se domluvili, že za ním zajedu, určitě poslechnu spoustu prezentovaných beden a případně něco vyberu nebo tam nechám i svůj zesik a pořídím něco lepšího na doporučení.
Přišel den našeho domluvení a hle, najednou do Budějic není možné zajet.

Z ochotného chlapíka je na telefonu cítit něco, co jsem poprvé neslyšel a v korespondencio nenašel. Neochota a to snad až taková, že ho otravuju.
Z termínu sešlo, ač mi je jedno, jestli pojedu 170 km dnes nebo za 1,2,3 týdny. Nikam nespěchám.
Zkráceně, zklámání z propagovaného pana Pavla.
Všímaví jistě také najdou samoreklamu, na kterou jsem i já v tomto vláknu naletěl.
No nic, škoda. Jeho stránky ukazují desítky beden a přístrojů, ale asi nejsem správný klient. Jdu hledat jinou encyklopedii, která jak poradí, tak třeba i prodá. Ale než něco koupím, musím to slyšet i vidět....

Naposledy upravil(a) zaken dne 19 led 2019 14:15, celkem upraveno 1 x.
Mluvit umi, ja osobne tam nikdy nejel, ale Mel jsem to v planu a ochotne me nasmeroval a radil, I kdyz si clovek musi trochu zmirnit absolutni vyroky o soucasnem hifi. Kamarad Dalibor ma od nej prvni delenec od Vincentu a naprosta spokojenost. Jak rikas, je treba se pohlednout jinde a beru v potaz tvoji zkusenost a nebudu jej dale doporucovat.
Ten požadavek na spodní hranici v Hz je zbytečný. Nejhlubší tóny basových kytar jsou cca od 40 hz, takže na rock stačí každá normální bedna.
Největší běs v panelákových bytech, kromě nahluchlých u TV usínajících maniaků, je špatně nastavený subwoofer ... před ním fakt není úniku, případně klavír v bytě pod nebo nad
Největší běs v panelákových bytech, kromě nahluchlých u TV usínajících maniaků, je špatně nastavený subwoofer ... před ním fakt není úniku, případně klavír v bytě pod nebo nad

Kdyz subo jen spravne ve stereo nastaveni prodluzuje frek. rozsah beden smerem dolu, proc ne. Nejhorsi je kokutek co ma levny set 5.1 a je to slyset pres dve patra natos ve 3 hodiny rano. Nastesti existuji pojistky na chodbe a moznost zavolat policii, cili byl brzy klid, protoze s takovym kokutkem si nema ani cenu spinit ruky.
Ramones píše: ↑19 led 2019 10:53Ten požadavek na spodní hranici v Hz je zbytečný. Nejhlubší tóny basových kytar jsou cca od 40 hz, takže na rock stačí každá normální bedna.
Největší běs v panelákových bytech, kromě nahluchlých u TV usínajících maniaků, je špatně nastavený subwoofer ... před ním fakt není úniku, případně klavír v bytě pod nebo nad![]()

JJ to znám,když dotyčný nereagoval na zvonění,tak pojistky na chodbě to vyřešilikoudy42 píše: ↑19 led 2019 11:33Kdyz subo jen spravne ve stereo nastaveni prodluzuje frek. rozsah beden smerem dolu, proc ne. Nejhorsi je kokutek co ma levny set 5.1 a je to slyset pres dve patra natos ve 3 hodiny rano. Nastesti existuji pojistky na chodbe a moznost zavolat policii, cili byl brzy klid, protoze s takovym kokutkem si nema ani cenu spinit ruky.

Ber moji zkušenost jak jsem ji napsal a třeba uděláš lepší zkušenost.koudy42 píše: ↑19 led 2019 09:51Mluvit umi, ja osobne tam nikdy nejel, ale Mel jsem to v planu a ochotne me nasmeroval a radil, I kdyz si clovek musi trochu zmirnit absolutni vyroky o soucasnem hifi. Kamarad Dalibor ma od nej prvni delenec od Vincentu a naprosta spokojenost. Jak rikas, je treba se pohlednout jinde a beru v potaz tvoji zkusenost a nebudu jej dale doporucovat.
Mě tato dost zamrzela. Dost jsem se těšil, že se dost ochytřím, poslechnu, přeberu a něco odvezu. Po telefonu taková kapacita, na vše názor, znalost stálosti kondenzátorů v jednotlivých systémech apod.
No nic, narazil jsem na někoho blíž - Mladá Boleslav a tak uvidíme třeba tam.
Jinak také si myslíš, že Canton Vento 890.2 DC je naleštěný, drahý prd?

Oběma souhlas.Lemon píše: ↑19 led 2019 14:24JJ to znám,když dotyčný nereagoval na zvonění,tak pojistky na chodbě to vyřešilikoudy42 píše: ↑19 led 2019 11:33Kdyz subo jen spravne ve stereo nastaveni prodluzuje frek. rozsah beden smerem dolu, proc ne. Nejhorsi je kokutek co ma levny set 5.1 a je to slyset pres dve patra natos ve 3 hodiny rano. Nastesti existuji pojistky na chodbe a moznost zavolat policii, cili byl brzy klid, protoze s takovym kokutkem si nema ani cenu spinit ruky.![]()
Proto hledám něco, co bude hrát, ale nechci nechat svoje pojistky na chodbě stresovat

Prosím o názor na tyto bedny (toho, kdo je slyšel):
Quadral RHODIUM 500
Quadral Amun
Quadral Shogun
Quadral RHODIUM 500
Quadral Amun
Quadral Shogun
A take zalezi, jake rady Quadralu myslis, jelikoz jde o velke casove a zvukove rozdily od prvnich vydani po posledni
.

Shogun Mk5 a u Amun typuju na Phonologue Gold ... předpokládám, že se ptá na kousky, které jsou aktuálně v inzerci
přesně takShogun Mk5 a u Amun typuju na Phonologue Gold ... předpokládám, že se ptá na kousky, které jsou aktuálně v inzerci

Díky Bazi 36, ale slyšel si některé z nich?
Tento příspěvěkl jsem četl už před tím, ale jde mi o názor