Tak jsem prošel rady.
Nic tak divokého jako je od
od kamilek111 » 17 pro 2018 04:21
JBL Ti5000 asi nechci.
Znáš je, slyšel si je? Něbo někdo jiný prosím? Mám trochu obavu z těch malých basáků..
Příspěvek od Leony5 » 17 pro 2018 10:47
https://elektro.bazos.cz/inzerat/961348 ... PM-100.php řada HPM od Pioneer byla super a ke tvému zesilovači bych to doporučil. Také je možná lepší vyhledat speciálně Technics forum fanoušků značky a tam se dočteš více jak tady.
Dobrý nápad, asi to zkusím.
od Oldear » 17 pro 2018 11:57
zaken
Píšeš, že chceš poradit rozumně a zároveň uvádíš, že máš toho Techňoura a žádáš aby bedny hrály od 30 Hz. Myslíš si doopravdy, že toto je od tebe " rozumná" otázka. V této konfiguraci to bohužel není možné, ale neznám Tvůj budget.
Aby reprobedny dokázaly hrát rovně od 30 Hz, tak počítej, že budou v cenové relaci několik set tisíc korun a navíc budou potřebovat velmi kvalitní zesilovač, nejlépe v "A". Věř, něco o tom vím. Co se reprobeden týká, tak ty výškáče z PRC tam dokáže narvat kde, kdo třeba do 40 kHz, ale problém je právě dostat tam ty spodní basy a to stojí balík.
Budeš muset změnit vybavení ve smyslu kvalitního zesíku a na bednách buď hodně připlatit a nebo hodně snížit svoje nároky.
Tak šťastný výběr.
PS. Jde o ten budget, ale pokud by nebyl omezený, tak super od spodu jsou Focal Stella Utopia EM a jsou velice citlivé, ale také bohužel velmi drahé. Chtěl bych je, ale už to doma neprojde a musím se smířit s tím co mám.
Díky, ale zas tolik neomezený rozpočet bohužel nemám...
Jirko i Kubajs díky, alehledám Sloupy
od Jason » 17 pro 2018 14:49
Zaken, škoda že nie si z okolia :/ skúsili by sme ten technič na vectoroch 207, aj tannoych.. v slušných podmienkach. sam som zvedavý ako by to znelo.. Pred mnoho rokmi som zvažoval ten zosik, preto
jojo velká škoda. Taky bych asi raději slyšel něco a s někým v reálu než takto na fóru...
od Miero » 17 pro 2018 17:24
Zaken, ake reprobedny mas teraz? Nestacilo by ti zohnat len subwoofer?
Do teď mám doma dělaná repra od zvukaře z 90 let, ve dřevě. Ale bohužel mi již nemůže poradit a tak zkouším toto fórum...
Navíc mi asi odešel kondík v elektronice, protože to hraje tak nějak ,... no blbě...
Mám dotazy:
Zná někdo na své uši:
Canton Vento 890.2 DC, JAMO S 809 a které by případně mohly s mojím vybavením hrát?