Jaké repro, prosím o rady č. 2

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
zaken
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaké repro, prosím o rady č. 2

Příspěvek od zaken »

Příspěvek od Bazi 36 » dnes, 16:39
Nekaz a Zaken.....hezká přesmyčka jednoho a toho samého nicku,proto nemá zřejmě cenu radit seriózně,ale dělat si z lidí prostě prdel,že?!! *palec*
Jestli chceš zase začít špinit i toto vlákno č.2, prosím raději už nepiš. Nebo jsem nepochopil, cos mi to chtěl napsat... *thumbs down*
Jinak předchozí repra jsou super...
Naposledy upravil(a) zaken dne 20 pro 2018 21:48, celkem upraveno 1 x.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Napsal Ti to správně a Ty by ses měl vyjádřit proč to tady děláš. Budeš tak dlouho provokovat, až někdo na jižní Moravu vyjede a zastaví se v Čejči.
Je mi Tě líto.

zaken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zaken »

od Oldear » před 2 minutami
Napsal Ti to správně a Ty by ses měl vyjádřit proč to tady děláš. Budeš tak dlouho provokovat, až někdo na jižní Moravu vyjede a zastaví se v Čejči.
Je mi Tě líto.
to patřilo mě?

pixel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pixel »

Nick "Nekaz" zabanovan... byl to opět Morawa
Bazi 36 píše:
20 pro 2018 16:39
Nekaz a Zaken.....hezká přesmyčka jednoho a toho samého nicku,proto nemá zřejmě cenu radit seriózně,ale dělat si z lidí prostě prdel,že?!! *palec*
Pokud ma nekdo pochybnosti, napiste SZ me a nikoliv prispevek do fora

Bazi 36: tez prosim opatrne s vyjadrovaním na zdejsim foru :)

Toto téma tím uz prosím dale "nezatezujte" :)

zaken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zaken »

od pixel » dnes, 10:47
Nick "Nekaz" zabanovan... byl to opět Morawa

Bazi 36 píše: ↑
včera, 16:39

Pokud ma nekdo pochybnosti, napiste SZ me a nikoliv prispevek do fora

Bazi 36: tez prosim opatrne s vyjadrovaním na zdejsim foru :)

Toto téma tím uz prosím dale "nezatezujte" :)
Chod sem prosim casteji. Zatim jsem tu narazil jen na dzungli.. Dik

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

On topic: už ses pro nějaké repro rozhodl?

zaken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zaken »

Nový příspěvek od lidumil » dnes, 17:56
On topic: už ses pro nějaké repro rozhodl?
dnes jsem první den doma a prodělavám ještě běsnění *headbang* *po obchodech se ženou. Určitě hlady neumřu.
Zítra stromek, balení, děti a tak a pak si konečně udělám čas na sebe a pročtu se vším, co jste mi tu zanechali.
V rychlosti jsem prolétl píspěvky, ale na ty, co něco obsahují se chci podívat pořádně.
Když už si někdo udělá čas a někomu zdarma poradí :!: , nechci jen tak jeho radu přehlídnout, aniž bych se mu neozval nebo nezpřesnil dotaz...

Ale jak říkám, chci si to přečíst a odkazy si projít.

zaken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zaken »

Tak jsem prošel rady.

Nic tak divokého jako je od
od kamilek111 » 17 pro 2018 04:21
JBL Ti5000 asi nechci.
Largo píše:
17 pro 2018 07:53
Pozrel by som na Polk audio s55, s60, citlivosť 90 db, fr. odozva od 27 hz, papierovo. Spodný basreflex
https://www.eurostar-ostrava.cz/cs/prod ... ?katID=479
Znáš je, slyšel si je? Něbo někdo jiný prosím? Mám trochu obavu z těch malých basáků..
Příspěvek od Leony5 » 17 pro 2018 10:47
https://elektro.bazos.cz/inzerat/961348 ... PM-100.php řada HPM od Pioneer byla super a ke tvému zesilovači bych to doporučil. Také je možná lepší vyhledat speciálně Technics forum fanoušků značky a tam se dočteš více jak tady.
Dobrý nápad, asi to zkusím.
od Oldear » 17 pro 2018 11:57
zaken
Píšeš, že chceš poradit rozumně a zároveň uvádíš, že máš toho Techňoura a žádáš aby bedny hrály od 30 Hz. Myslíš si doopravdy, že toto je od tebe " rozumná" otázka. V této konfiguraci to bohužel není možné, ale neznám Tvůj budget.
Aby reprobedny dokázaly hrát rovně od 30 Hz, tak počítej, že budou v cenové relaci několik set tisíc korun a navíc budou potřebovat velmi kvalitní zesilovač, nejlépe v "A". Věř, něco o tom vím. Co se reprobeden týká, tak ty výškáče z PRC tam dokáže narvat kde, kdo třeba do 40 kHz, ale problém je právě dostat tam ty spodní basy a to stojí balík.

Budeš muset změnit vybavení ve smyslu kvalitního zesíku a na bednách buď hodně připlatit a nebo hodně snížit svoje nároky.

Tak šťastný výběr.

PS. Jde o ten budget, ale pokud by nebyl omezený, tak super od spodu jsou Focal Stella Utopia EM a jsou velice citlivé, ale také bohužel velmi drahé. Chtěl bych je, ale už to doma neprojde a musím se smířit s tím co mám.
Díky, ale zas tolik neomezený rozpočet bohužel nemám...
od jirka28 » 17 pro 2018 12:45
A co tyhle https://elektro.bazos.cz/inzerat/974409 ... CA1060.php i budou krásně ladit :-)
Jirko i Kubajs díky, alehledám Sloupy
od Jason » 17 pro 2018 14:49
Zaken, škoda že nie si z okolia :/ skúsili by sme ten technič na vectoroch 207, aj tannoych.. v slušných podmienkach. sam som zvedavý ako by to znelo.. Pred mnoho rokmi som zvažoval ten zosik, preto
jojo velká škoda. Taky bych asi raději slyšel něco a s někým v reálu než takto na fóru...
od Miero » 17 pro 2018 17:24
Zaken, ake reprobedny mas teraz? Nestacilo by ti zohnat len subwoofer?
Do teď mám doma dělaná repra od zvukaře z 90 let, ve dřevě. Ale bohužel mi již nemůže poradit a tak zkouším toto fórum...
Navíc mi asi odešel kondík v elektronice, protože to hraje tak nějak ,... no blbě...

Mám dotazy:
Zná někdo na své uši:
Canton Vento 890.2 DC, JAMO S 809 a které by případně mohly s mojím vybavením hrát?

zaken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zaken »

Nebo přidávám ještě dotaz na tyto bedny:
- JBL Studio 280
a
- Quadral Taurin MK III

Jaký máte prosím názor na tyto bedny a moje vybavení v kombinaci s tím, že nemohu bedny moc budit, ale chci je "slyšet" hlavně dole?

Díky za názory

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Ani jedny bych nebral, pokud hledas v takovych vodach vydal bych se za Pavlem do Budejc, ma hangar beden a urcite vyberes lepe. Ty JBL maji spolecny snad Jen nazev se skutecne hrajicimi JBL. Quadraly kdyz, tak radeji Amun s paskacem nebo Montany, ale tohle vse by ti Pavel odprezentoval a nechal odzkouset.

tmwatch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmwatch »

Kdo je Pavel z Budejic.

marvinnrv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marvinnrv »

No že by pan Pavel měl teda nějakej ohromující výběr ...

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

To je jen neznalost toho, jak to ve skutečnosti je. Abych pravdu řekl tak jsem se teď cos to napsal po přečtení jen zamyslel jestli to co je na bazosi je míň nebo víc než setina toho, co tam ve skladu má :-D

Ten pán netráví čas cpaním věcí na bazos, ale poslechem a debatami se zákazníky. Kdybych hledal vintage repro, nikam jinam po republice bych nejel. Má toho spousta, v pěkným stavu, a za cca 2/3 ceny než ostatní kšeftaři.

Lemon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lemon »

Přesně.Řekl bych ,že to co on má a měl nemá jen tak obdobu .Má i unikátní kousky v super stavu.To se jen tak nevidí. *palec*

Odpovědět