Zdroj: https://cs.wikipedia.org/wiki/Mimosmysl ... %A1n%C3%ADPojem mimosmyslové vnímání zavedl J.B. Rhine jako osobitý vnímací proces. Přitom rozlišil dvě formy této schopnosti jasnovidnost a telepatii, a zavedl metody k jejich experimentálnímu rozlišení.
K Focal Electra 1028, aky zosilnovac? (2)
Re: K Focal Electra 1028, aky zosilnovac? (2)
==== nebo test i bez plenty. Dám do placu DacMagic+ ale v kombinaci s preampem
http://pmacura.cz/sympre2.htm
samotný ne.
samotný ne.
Pavel Macura Audio
Ešte väčší...ako sme mysleli.. Evidentne nepochopil. Tomu sa hovorí vlastný gól. Pri hodnotení schopnosti rozlíšiť zvuk je nutné nezvukové podnety eliminovať.PítrsPraha píše: ↑04 říj 2019 18:25presne o tom pisu. Pricemz zrak zdaleka neni jediny nezvukovy podnet, ktery muze zasadne ovlivnit vysledek. Zrak ale ma tu vyhodu, ze se jako smyslovy podnet da snadno vyradit. Na rozdil od tech ostatnich, mimosmyslovych.
Naposledy upravil(a) BVa dne 04 říj 2019 18:43, celkem upraveno 1 x.
PMA. Měl jsem na mysli lepší sestavu než tu mou. Něco jako má např. Jiri, což věřím, že je ultra lupa..
kurnik, ale zas ten Váš preamp bych si poslechl rád..
Já jsem DACMagic+ slyšel v audigo se sluchátky a tam ten sl. zes asi nestíhal, čili to nehrálo dobře. Ale s dobrým preampem z toho může být úplně jiný komponent.
kurnik, ale zas ten Váš preamp bych si poslechl rád..
Já jsem DACMagic+ slyšel v audigo se sluchátky a tam ten sl. zes asi nestíhal, čili to nehrálo dobře. Ale s dobrým preampem z toho může být úplně jiný komponent.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Procpak ne ?PMA píše: ↑04 říj 2019 18:37==== nebo test i bez plenty. Dám do placu DacMagic+ ale v kombinaci s preampem
samotný ne.
Sluchátkový výstup DM+ má obyčejný operák a impedanci 34 ohm. To je bída.
Můžeme to poslechnout u Vás bez ohledu na nějaký větší test, pokud máte zájem.
Můžeme to poslechnout u Vás bez ohledu na nějaký větší test, pokud máte zájem.
Pavel Macura Audio
No, to už tady dávno nebylo. To je přesně parketa technokratů, ale skuteční hifisti to vidí jinak ( podobně jako Pítrs ). Reprodukovaná hudba z aparatury, např. housle, či jiný akustický nástroj, přece musí znít jako housle, či jiný akustický nástroj. Přece kvůli tomu jsem si tu aparaturu domu kupoval, abych mohl i doma poslouchat hudbu v podobné kvalitě, jako na tom koncertu. Jak ta aparatura měří, no, na to se můžu podívat, ale má to pro mně nulovou relevanci. Já si chci pořídit přece aparaturu ve smyslu toho HI-FI ( někteří z Vás to alespoň tuší a někteří vědí, co to znamená ) a ta vysoká věrnost domácí reprodukce vůči tomu koncertu se přece měří sluchovým orgánem. Mimochodem na výsledný zvuk mají vliv i jiné a podstatně důležitější vlivy, např. poslechovka samotná. Co je komu platné, když přístroje budou dobře měřit, pro potěšení srdíčka technokrata, ale konečný výsledný zvuk houslí bude znít jako pilka na kov.
HI-FI neznamená čučet na grafy, nebo dělat podporu prodeje neúspěšnému výrobci, či prodejci.
Používejte rozum a hlavně vlastní sluchový orgán a užívejte si kvalitní hudby v kvalitě, co nejblíž tomu koncertu a reálným hudebním nástrojům.
Všem kvalitní poslech.
HI-FI neznamená čučet na grafy, nebo dělat podporu prodeje neúspěšnému výrobci, či prodejci.
Používejte rozum a hlavně vlastní sluchový orgán a užívejte si kvalitní hudby v kvalitě, co nejblíž tomu koncertu a reálným hudebním nástrojům.
Všem kvalitní poslech.
Protože výstup potřebuje lépe využít užitečný DR, původní výstup má příliš velký základní šum který perete do koncáku trvale v nezmenšené úrovni, bez ohledu na úroveň hudebního signálu.PítrsPraha píše: ↑04 říj 2019 18:43Procpak ne ?PMA píše: ↑04 říj 2019 18:37==== nebo test i bez plenty. Dám do placu DacMagic+ ale v kombinaci s preampem
samotný ne.
Pavel Macura Audio
A to si myslíš, že neposlouchám/neposloucháme? Píšeš jen bezobsažné žvásty, oldeare.
Pavel Macura Audio
Oldear - ďaľší, čo netuší...REPRODUKCIA...Nehovorí to nič??
Dobře, akceptuji. Tak se vyjádři např. k tomu zvuku houslí, pokud se nepletu, tak klasiku stejně jako já taky posloucháš. Napiš jak zní housle na aparatuře, která dobře měří a pak na jiné. V čem vidíš rozdíl a je to vždy ve prospěch té která dobře měří? A jak Tě zvuk houslí zní z aparatury, kterou nemáš změřenou, nebo se vždy vyjadřuješ až po změření?
Dík
BVa: S Tebou už ne, já nemám ten správný diplom, abych Tě mohl pomoci. Promiň.
Dík
BVa: S Tebou už ne, já nemám ten správný diplom, abych Tě mohl pomoci. Promiň.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Bunta podlehl halucinacii, ze kdyz v diskusi misto argumentu pouzije urazky a osobni utoky, ziska schopnost vypnout svuj hormonalni system, emoce,, stres, komplet odfiltrovat svuj zdravotni stav (treba krevni tlak) a vsechny dalsi podvedome pusobky prokazatelne ovlivnujici schopnost vnimani.
Neexistuje zadny zpusob, jak by clovek mohl eliminovat podvedome nesluchove podnety.
Neexistuje zadny zpusob, jak by clovek mohl eliminovat podvedome nesluchove podnety.
-
- Kontaktovat uživatele:
Oldeare , ty jsi taky jak Pitrs. Meleš bezobsažně.
zdenek333
Pochlub se a kromě peskování ostatních, přispěj také se svojí troškou do mlýna k danému tématu a popiš jak to řešíš Ty.
Pochlub se a kromě peskování ostatních, přispěj také se svojí troškou do mlýna k danému tématu a popiš jak to řešíš Ty.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
I to patri ke kvalite DACu, ne ? Proc hledat a delat workaroundy, ktere zamaskuji chyby DACu? Neni ferovejsi porovnavat DACy tak, jak jsou? Maskovani negativ preampem ovlivni vysledek.PMA píše: ↑04 říj 2019 18:47Protože výstup potřebuje lépe využít užitečný DR, původní výstup má příliš velký základní šum který perete do koncáku trvale v nezmenšené úrovni, bez ohledu na úroveň hudebního signálu.PítrsPraha píše: ↑04 říj 2019 18:43Procpak ne ?PMA píše: ↑04 říj 2019 18:37==== nebo test i bez plenty. Dám do placu DacMagic+ ale v kombinaci s preampem
samotný ne.