K Focal Electra 1028, aky zosilnovac? (2)
Re: K Focal Electra 1028, aky zosilnovac? (2)
PMA
vezmi svůj počítač se zvukovkou za 2tis. a dojeď do Sroll poslechovky do Náchodu a do očí řekni L.Š., že prostě chceš změřit jeho Rhythm mk3, aby sis ověřil, zda nejsou spokojení majitelé jeho audio zařízení náhodou napáleni
Nejlépe si tu cestu naplánuj na 1.dubna 2020.
vezmi svůj počítač se zvukovkou za 2tis. a dojeď do Sroll poslechovky do Náchodu a do očí řekni L.Š., že prostě chceš změřit jeho Rhythm mk3, aby sis ověřil, zda nejsou spokojení majitelé jeho audio zařízení náhodou napáleni
Nejlépe si tu cestu naplánuj na 1.dubna 2020.
Jirí nesklamal..Nejako mu uniklo, že toto
napísal on sám, nie PMA.. A PMA mu ponúkol splniť jeho vlastné želanie..
Všetko hodnotiť len cez prizmu financií, vedomosti, skúsenosti sú nepodstatné. A nejaké dané slovo v minulosti, ani náhodou. Skrátka správny člen "stádečka", môže sa "dojiť" ďalej Ale barani sa dojiť nedajú, tak teda ostrihať dohola
Pokud by jste měl zájem tak já bych si rád nechal změřit ten zesilovač Rhythm. Tam měření nemám žádné a docela by mě to zajímalo
napísal on sám, nie PMA.. A PMA mu ponúkol splniť jeho vlastné želanie..
Všetko hodnotiť len cez prizmu financií, vedomosti, skúsenosti sú nepodstatné. A nejaké dané slovo v minulosti, ani náhodou. Skrátka správny člen "stádečka", môže sa "dojiť" ďalej Ale barani sa dojiť nedajú, tak teda ostrihať dohola
Tak tak, napsal JV v emailu 20.7.2018
Pavel Macura Audio
Jiri, "So máj 02, 2015":
Zdroj: http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... 405#232405Sroll píše:Udělali jsme nějaká měření Lyric mini
...
Je to jednoduché měření zvukovou kartou juli@, softwarem WaveGene a WaveSpectra.
...
BVa, PMA, Skypi
L.Š. byl rychlejší než PMA, takže tím pádem z mé strany byl můj zájem ohledně měření Rhythm uspokojen.
PMA se holt bude muset nechat uspokojit jinde Možná v tištěném Stereophilu.
L.Š. byl rychlejší než PMA, takže tím pádem z mé strany byl můj zájem ohledně měření Rhythm uspokojen.
PMA se holt bude muset nechat uspokojit jinde Možná v tištěném Stereophilu.
Jiri, kolko stala zvukovka na ktorej to bolo merane?
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jiri, tve utoky na PMA jsou s prominutim hloupoucke ...
Nejen ty na PMA. Celé to (až fanatické) obhajování Srolla má poněkud připitomělý nádech. Jeho zastánci si zjevně neuvědomují, že mu tím dělají spíše medvědí službu.
PavelDosko
Nechápu PMA názorový veletoč, kdy v r2010 nekriticky prohlašoval o Sroll Lyric, že je nejlepší zesilovač na světě a teď tu poslední 2-3 roky naznačuje, že novější Rhythm bez zveřejněných měření zřejmě špatně měří a hraje. PMA samozřejmě tuší, že Rhythm bude měřit výborně.
PMA rozdává své praktické rady jak by L.Š. měl komerčně uspět ale přitom ví, že to tady nečte.
Mně to přijde dost dětinské, to okopávání kotníků za zády. Pokud má PMA nutně tu potřebu si vyleštit své ego, tak ať vezme svůj zesilovač a dojede do Sroll poslechovky. Tam se může PMA tváří v tvář odborně popasovat s L.Š. a bude to chlapsky férové.
Nechápu PMA názorový veletoč, kdy v r2010 nekriticky prohlašoval o Sroll Lyric, že je nejlepší zesilovač na světě a teď tu poslední 2-3 roky naznačuje, že novější Rhythm bez zveřejněných měření zřejmě špatně měří a hraje. PMA samozřejmě tuší, že Rhythm bude měřit výborně.
PMA rozdává své praktické rady jak by L.Š. měl komerčně uspět ale přitom ví, že to tady nečte.
Mně to přijde dost dětinské, to okopávání kotníků za zády. Pokud má PMA nutně tu potřebu si vyleštit své ego, tak ať vezme svůj zesilovač a dojede do Sroll poslechovky. Tam se může PMA tváří v tvář odborně popasovat s L.Š. a bude to chlapsky férové.
Netusite ci sa nechysta upgrade mk3 resp. mk2 aj pre zosilnovac Casea Cassiopeia?
To Jiří:
Máš to měření nebo ne ? Asi popadesáté píšu , že to Šroll přislíbil - tak v čem je problém ?! - jsou v tom mimozemské technologie nebo co ??? že je to tak tajné? .
Máš to měření nebo ne ? Asi popadesáté píšu , že to Šroll přislíbil - tak v čem je problém ?! - jsou v tom mimozemské technologie nebo co ??? že je to tak tajné? .
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jiri : radeji se vyjadrovat nebudu
Jiri, ten upgrade Rhythm na mk3 je bezplatny, resp. predplateny? Zda sa mi, ze aspon u Lyricu to tak nejak bolo.
EDIT: Aha, tak bolo to inak:
EDIT: Aha, tak bolo to inak:
Zdroj: http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... 533#266533Prvních několik zesilovačů bylo prodáno s prototypovými moduly, které jsem později zdarma měnil za finální sériové.
Este ku konstrukcii Lyric pisal Ludek obsiahly prispevok:
- http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... 318#271318
- http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... 318#271318
A este jedna pripomienka k zosilnovacom Sroll:
Zdroj: http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... 444#271444MaBat píše:... u zesilovačů Sroll "obvodové řešení a jeho geometrie je přizpůsobena také určitým přírodním zákonům pro podporu léčivých účinků hudby". Sice se nezdá, že by to zabíralo, ale nelze se omezovat pouze na faktickou stránku věci. Pokud se někdo po poslechu cítí lépe, težko mu to budeš rozmlouvat...