Kabely ke gramofonu pro-ject
Re: Kabely ke gramofonu pro-ject
allright now ! pracoval jsem na tom dlouze, neúnavně ale: povedlo se
Prodávám je já na hifionline a to jen z důvodu,že kupuji ten samý,ale s XLR konektorykoudy42 píše:Otázka jestli ho koupil a nechá si jej, někdo poptává tento kabel na hifionline
.
Lechosi. Vývoj od osmdesátých let minulého století už trochu pokročil. Pokud ti stačí " kalkulačka na kliku" oproti počítači, nemusíš ji vnucovat ostatním. Jsem rád, že jsi spokojen.lechos píše:doopravdy, fakt jo ? hmm, to bude chtít jinou značku naslouchadla nebo aspoň nové baterky...

Jednak vývoj pokročil, jednak spojení vložka - phonopreamp je místem, kde vliv kabelů uznávám i já, jinak striktní kabeloskeptik. Tam prostě tečou tak malé proudy, že se každý parametr kabelu projeví.
Ovšem lechosův postoj je jasný - nemám-li na to, stojí to za hovno. Co by nakonec na tom svém aparátu, zejména na těch uděsných bednách, poznal?
Ovšem lechosův postoj je jasný - nemám-li na to, stojí to za hovno. Co by nakonec na tom svém aparátu, zejména na těch uděsných bednách, poznal?
-
TRANSIWATT
- Kontaktovat uživatele:
Coo ??? Ten samý kabel na konektory RCA a XLR ?terahera píše:Prodávám je já na hifionline a to jen z důvodu,že kupuji ten samý,ale s XLR konektorykoudy42 píše:Otázka jestli ho koupil a nechá si jej, někdo poptává tento kabel na hifionline
.
Předpokládám , že toužíš po symetrickém propojení komponentů a to pak je potřeba JINÝ, SYMETRICKÝ kabel.
VDH D 501 je symetrický kabel.

Zdravím všechny.
Tak rg už je taky doma i skopletovana sice na vdh nemá ale rozhodně to vůbec není špatný kabel.
Jinak jsem začal trošku odhazovat penízky bokem na lepší předzesilovač který asi bude od pro-ject.
Tak a jelikož mám v pondělí narozeniny tak si chci udělat radost a koupit nějaký clamp it od pro-ject ale vůbec nevím který by utahl můj carbon debut esprit abych to zbytečně nepřetěžoval dík za pomoc
Tak rg už je taky doma i skopletovana sice na vdh nemá ale rozhodně to vůbec není špatný kabel.
Jinak jsem začal trošku odhazovat penízky bokem na lepší předzesilovač který asi bude od pro-ject.
Tak a jelikož mám v pondělí narozeniny tak si chci udělat radost a koupit nějaký clamp it od pro-ject ale vůbec nevím který by utahl můj carbon debut esprit abych to zbytečně nepřetěžoval dík za pomoc
Doporučuji tento : http://www.project-audio.com/main.php?p ... es&lang=en
Nezatěžuje ložisko a krásně utáhne LP -- používám a plná spokojenost.
Nezatěžuje ložisko a krásně utáhne LP -- používám a plná spokojenost.
ten bazmek slouží čemu ? přídavnej setrvák nebo těžítko mírně zvlněný desky ? jo popiska tam je ale nejsem anglicky moc dobrý
Je to clamp it od pro-ject -- velice kvalitní, google ti to přeloží 
I see understand now
http://www.conrad.cz/tezitko-na-gramode ... 0wodCVgDvQ
http://www.conrad.cz/tezitko-na-gramode ... 0wodCVgDvQ
Lechos : Všiml sis váhy, skoro ke kilu --- tak to bych na svůj kolotoč nikdy nedal.
toho jsem si všiml ale když má gewicht velikost středové etikety LP desky a je vystředěn tak pohon a mechanismus gramce nenamáhá
naopak pomáhá udržovat otáčky, u plasťáků s lehkým plechovým Al talířem, názory uživatelů se mohou samozřejmě různit jak na cokoliv jiného
naopak pomáhá udržovat otáčky, u plasťáků s lehkým plechovým Al talířem, názory uživatelů se mohou samozřejmě různit jak na cokoliv jiného
S tím středovým závažím od analogisu mám zkušenost, a to na svém gramofon PJ Rpm 1.3 Genie. Závaží je opravdu těžké a když jsem ho položil na desku a začal hrát, tak bylo slyšet opravdu hodně, jak se "tře" ložisko, nedalo se to vůbec poslouchat. Na ten Debut Carbon bych ho proto také nedoporučil, myslím, že to ložisko na tak velkou váhu není u těchto entry level gramofonů stavěné. U vyšších modelů to je ale jiné, PJ ke svým kvalitnějším modelům sám dodává težší závaží. Ten Clam It je praktický, není těžký a tak nenamáhá ložisko.
Lechos...možná mě někdo opraví, ale není to tak, že nejdůležitější je hmota na okraji talíře a nemá moc smysl dávat těžké závaží na střed?
Když chci stabilní otáčky.
Když chci stabilní otáčky.