Kabely ke gramofonu pro-ject
Kabely ke gramofonu pro-ject
Zdravím všechny příznivce tohoto fóra.
Tak po dlouhé době jsem se nakonec rozhodl,nejenom pro změnu zesilovače ale i gramofonu.Dopadlo to tedy takto.
Pro-ject debut carbon esprit ortofon m2 Red základ
Pro-ject phono box
Nad c326bee
Repro zatím stále alesis monitor one mk2 ale zvažuji koupit jiné ale určitě také regálové
Hudba kterou poslouchám je převážně rock,punk,metal ale i jiné.
Kabely bych chtěl, od gramofonu k předzesilovači, a od předzesilovače do zesilovače.
Předem děkuji za pomoc kabelů je hodně a rad taky, ale jen se rozhodnout pro ty správné.
Tak po dlouhé době jsem se nakonec rozhodl,nejenom pro změnu zesilovače ale i gramofonu.Dopadlo to tedy takto.
Pro-ject debut carbon esprit ortofon m2 Red základ
Pro-ject phono box
Nad c326bee
Repro zatím stále alesis monitor one mk2 ale zvažuji koupit jiné ale určitě také regálové
Hudba kterou poslouchám je převážně rock,punk,metal ale i jiné.
Kabely bych chtěl, od gramofonu k předzesilovači, a od předzesilovače do zesilovače.
Předem děkuji za pomoc kabelů je hodně a rad taky, ale jen se rozhodnout pro ty správné.
Re: Kabely ke gramofonu pro-ject
Omlouvám se že jsem nepodepsal na tvojí řadu dřív rozhodně ti děkuji myslel jsem si že VDH je asi pravděpodobně nejlepší volbou jen nevím který z našich českých prodejců je nabízí kdyby tedy někdo z vás mohl doporučit byl bych jedině rád předem děkuji za pomoc
A proč jen český prodejce? Kabel bude s větší pravděpodobností levnější ze zahraničí: http://www.ebay.com/itm/VAN-DEN-HUL-M-C ... 1#shpCntId
Každopádně děkuji za odpověď ale přeci bych jen zůstal u nákupu v čr jelikož nemám dobré zkušenosti s nákupem že se zahraničí a už vůbec z věcí z druhé ruky tak pokud tedy někdo víte kde nebo od koho tak budu jedině rád předem děkuji
OK nic se neděje, spíš se trochu divím tvé investici do kabelů za cenu, která zastíní zbytek sestavy. Ale třeba se ti to oplatí.
Tak pokud víš o jiném kabelu který si padne k mojí sestavě tak poraď a nebo pokud někdo jiný vím do jaké ceny nebo kategorie kabelů mám jít ať poradí děkuji
ještě napiš co posloucháš, ono to moc nesouvisí s tématem ale trochu souvisí 
ááá, sorry, už to vidím: punk, rock, metal, to jo...to jo
ááá, sorry, už to vidím: punk, rock, metal, to jo...to jo
Tak nikoho nic nenapadá především poslouchám kapely jako Bathory,Alcest,Agalloch atd. Samozřejmě že nechci zůstat u předzesilovače který zatím vlastním a také u repro ale přece jenom si myslím že kabely udělají taky dost nebo se snad mýlím.....
http://www.highend.cz/Cenik-pl65.aspxgr24 píše:tak pokud tedy někdo víte kde nebo od koho tak budu jedině rád předem děkuji
Doporučuji si vybrat z této nabídky : http://www.aq.cz/obchod/gramofonove-kabely-368/ nebo tyto : http://www.project-audio.com/main.php?p ... es&lang=en
Děkuji samozřejmě že jsem se po těchto stránkách díval ale nějak se nemůžu rozhodnout jinak menší dotaz jak pak jsou na to kabely Supra máte někdo zkušenosti.....
Jestli mohu radit, tak: Nech si tam zatím ty project káblíky, co ke gramofonu dostaneš od výrobce. Pokud máš bokem prachy na káblíky, přihoď je k hromadě na gramec a kup vyšší řadu. Chvilku poslouchej, užívej si hudby a pak se vydej ke svému blízkému hifiprodejci, oproti záloze si půjč pár různých káblíků, doma je v klidu vyzkoušek a kup ty, co ti sednou nejvíce. Pokud v blízkosti prodejce nemáš, dá se to většinou vyřešit i po telefonu či emailu oproti složení zálohy na účet. Popř. hlídej bazar, občas se něco objeví a s prodejci se dá také mluvit o možnosti vyzkoušení v řetězci. Takováto diskuze u klávesnice to za tebe nevyřeší...gr24 píše:Děkuji samozřejmě že jsem se po těchto stránkách díval ale nějak se nemůžu rozhodnout jinak menší dotaz jak pak jsou na to kabely Supra máte někdo zkušenosti.....
Říkal jsi, že chceš VDH, tak proč Supra? Není nic snažšího než složit zálohu a max. je do 14ti dní vrátíš, za tu dobu by si mělo vše "sednout" a být jasno. Jinak souhlas se Zabinym.
Pořád nevím jaký phono box sis koupil, ale vzhledem k NADu předpokládám že XLR kabely asi nesháníš.
Pak zkus kouknout na odkaz od Pytla, ten obyčejně neumí poradit špatně.
Pak zkus kouknout na odkaz od Pytla, ten obyčejně neumí poradit špatně.