No klidně zkuste ten synchronní motorek, aspon se poučíte. Přepínáním rychlosti bych se teď u funkčního vzorku nezabýval, ty různé páčky ,hejblátka z hácéček to je NANIC. Později to lze řešit elektronicky, stejně nejvíc budete poslouchat elpíčka, ne? Nejvíc potrápí odtlumení motórku ,já opět říkám, že ze synchronních motórků (SMR300 a jeho klony) jsem již dávno vyléčen.
Ten odkaz je mi nedostupný, chce to po mně přihlášení, pošlete mi ho mailem.
Jinak jak jste na tom s elektronikou? Stavěl jste již něco, třeba jednoduchýho ?
Kúpa novej prenosky, predzosilovač a NC 500
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kúpa novej prenosky, predzosilovač a NC 500
mám ešte možnosť použiť motor M305, našiel som ho teraz u ďalšej nepotrebnej HC15, ktorých mám 4 kusy... no poslouchat budem aj SP, pretože tie mám takmer rovnako ako LPTRANSIWATT píše:No klidně zkuste ten synchronní motorek, aspon se poučíte. Přepínáním rychlosti bych se teď u funkčního vzorku nezabýval, ty různé páčky ,hejblátka z hácéček to je NANIC. Později to lze řešit elektronicky, stejně nejvíc budete poslouchat elpíčka, ne? Nejvíc potrápí odtlumení motórku ,já opět říkám, že ze synchronních motórků (SMR300 a jeho klony) jsem již dávno vyléčen.
Ten odkaz je mi nedostupný, chce to po mně přihlášení, pošlete mi ho mailem.
Jinak jak jste na tom s elektronikou? Stavěl jste již něco, třeba jednoduchýho ?

-
- Kontaktovat uživatele:
Klidně zkuste, ono je to v podstatě jedno, možná se budou co do odstupu hluku malinko lišit. Hlavně musíte mít na motoru ŘEMENIČKU SE SPRÁVNÝM PRŮMĚREM a SESOULADĚNOU ZE SUBTALÍŘEM !!! Jinak to nebude mít správné otáčky.
Remeničku mám originál, aj vzdialenosť od subtaniera viem takže to je ten najmenší problém