Nový zesilovač
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nový zesilovač
Mám sestavu v popisu, ale otázku bych podal následovně.
Byl by vhodnější zesilovač do mé sestavy k Dali Zensor 3? Cena tak do 15000 Kč, výkon by měl být podobný SX-20, takže co nejblíže 100 W na kanál. Zvuk současného je v pohodě, ale mohl by být plnější a konkrétnější. Zatím jsem vysledoval Xindak A06 a Yamaha A-S 501. Má smysl Pioneer vyměnit?
Byl by vhodnější zesilovač do mé sestavy k Dali Zensor 3? Cena tak do 15000 Kč, výkon by měl být podobný SX-20, takže co nejblíže 100 W na kanál. Zvuk současného je v pohodě, ale mohl by být plnější a konkrétnější. Zatím jsem vysledoval Xindak A06 a Yamaha A-S 501. Má smysl Pioneer vyměnit?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Nový zesilovač
Z tehle dvou s pozadavkem na plnejsi zvuk jednoznacne Xindak. Yamaha hraje svetleji.
Ale radsi bych se dival treba po nejakym bazarovym Vincentu, NADu C37x.
Ale radsi bych se dival treba po nejakym bazarovym Vincentu, NADu C37x.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Dík. Do bazaru se mi nechce, ale ten Xindak zatím vidím pozitivně. I na audio.com.pl měl dobré hodnocení i měření.
Bazaru bych se nebál a pokud chceš mít šanci poznat zvukový rozdíl, asi nic jiného nezbude, protože než dát 15 000 za nový, tak si nechej to, co máš...velký rozdíl nebude.
Přesně tak,jen vyhodíš 15k s mizerným výsledkem.Za ty peníze máš dělence,nebo kvalitní integráč.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak nejlepší co jsem našel je VINCENT SV 226MKII za 15000 Kč, ale je hybridní. Jen jestli to už není moc vzhledem ke zbytku.
Mel jsem ho take par let i s cd. Hezka masinka, neurazi.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jak zaznelo, davat 15 tis za novej zes by se na zvuku moc neprojevilo. Dobrej zesilovac tvoje bedny rozehraje uplne jinak nez tvuj stavajici, nebal bych se toho. Vykon neni s tvyma bednama az tak zasadni. Kdybys do nich pustil skutecnych 2x100 W, shorej ti behem chvilky. Podstatna je kontrola a tu treba Vincent nabidne zasadne jinou nez treba ta Yamaha.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Co takový Cambridge Audio CXA 60 http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... vy-zaruka/? Je uveden jako nový. V S&V a What HIFI zvítězil. Výkon by snad stačil.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Spis si neco zajdi poposlouchat nez tady palit od boku zesilovace uplne jinyho zvukovyho charakteru nez jakej hledas
.

Jo, ten cambridge už je jina liga. Nebal bych se toho, rozdil uz poznas..svartenatt píše:Co takový Cambridge Audio CXA 60
Pak za nějakou dobu vyměníš i ty repro a jsi o dost velký kus dál.
Budu posílat do světa Xavíky XN125 Junior, poslední model v této řadě a nejdéle vyráběný Xavian, od r.97 (tj.již časem odladěný reproduktor).
Kdybys měl případně zájem.. Zatím nejsou nikde v inzerci. Stáří 1 rok.

.....a hlavně, jiné reproduktory. Z malých beden velký zvuk (plnohodnotný) nedostaneš.
nemá...když máš zesil tak hrej, výměna bude zklamání, škoda každé koruny
Slyšel jsem jej a byl velmi překvapen, hraje skvělesvartenatt píše:Co takový Cambridge Audio CXA 60

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak šel bych něco naposlouchat, ale chtěl jsem tímto zaostřit na na něco konkrétního. Myslím, že Zensor jsou tak akorát do 12 m², ani nechci vědět co by udělala v tomto prostoru 30 Hz vlna z 10' reproduktoru.
A lechosi, to mě zajímá, ale nerozvedl jsi to. Takže současný stav je (vzhledem cenové úrovni) ideální?
A lechosi, to mě zajímá, ale nerozvedl jsi to. Takže současný stav je (vzhledem cenové úrovni) ideální?