Ano, myslím si taky, že 2M black je vynikající přenoska, nehledám lepší mezi MM.
Výše již jen kvalitní MC. S potřebou již opravdu dobrého zbytku řetězce.
Prenoska pro SME 3009 II upgraded
- sostakovic
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prenoska pro SME 3009 II upgraded
Jo to je v poho, moje phono je fakt dobra. Zvladne to od 0,10mV. Jsem docela natesenej, rad bych koupil nejakou lepsi prenosku. Bohuzel moje financni situace to momentalne nedovoluje. Takze se musim spokojit s necim do 300 liber.fox píše:Pokud chceš Denon Dl-304, dej si pozor na malé výstupní napětí 0,18 mV. Je pravda, že tuto přenosku na fóru nikdo moc nezná. Já jsem ji taky nějakou dobu provozoval se SME II a myslím, že si spolu velmi rozuměly. Dá se pořídit kolem 300 liber. Asi ti bude pro začátek stačit, než vychytáš všechny mouchy na gramu. Potom uvidíš. Já ji provozuji na vintage gramofonu Pioneer PL-L1000 s phonem Dynavector.I stímto starým přístrojem předčí mnohé CD přístroje a možná i některé nové gramofony.
V rameni jsem vyměnil starou, už trochu zteřelou kabeláž za stříbrnou Van Den Hul. Rameno opatrně rozeber. Jde to snadno. Poznač si akorát, který kablík je připájen ke kterému konektoru. Mám dojem, že výměna kabeláže je řešena na tomto fóru.
Prosim te byla tam velka zmena ve zvuku, kdyz jsi seridil to ramenko? premyslel jsem but si to udelat sam a nebo profesionalne previnout stribrem + seridit. cena je 120 liber, takze to neni zase tak hrozne.
Re: Prenoska pro SME 3009 II upgraded
Rameno jsem překabloval a vytunil ještě před montáži na gramofon, takže nevím, jaký zvuk byl před tím. Myslím si, že se až tak moc podstatného nestalo. Původní kablíky SME nejsou špatné. Dělal jsem to spíše pro klid duše.
Zvuk se určitě zlepší po montáži nové přenosky a seřízení.
Zvuk se určitě zlepší po montáži nové přenosky a seřízení.