Reprosoustava do 15 tis.
Reprosoustava do 15 tis.
Ahoj,
poraďte jakou zakoupit reprosoustavu do 15 tis.Poslouchám převážně rockovou muziku.
Mnohokrát děkuji za typy.
poraďte jakou zakoupit reprosoustavu do 15 tis.Poslouchám převážně rockovou muziku.
Mnohokrát děkuji za typy.
Re: Reprosoustava do 15 tis.
Já si pořídil nedávno Dali Lektor 3 (14000,-) a jsem s nimi spokojen. Poslouchám převážně staré metalové vypalovačky a je to lahoda. Ale zajdi si je nejdřív poslechnout do studia.
Já bych raději sloupové.Díky.
Patnáct tisíc je hodně málo, takže na nový repro rovnou zapomeň, starý třípásmo a čím větší basák tím líp... Na ebayi za ty prachy můžeš koupit velmi slušný starý repro. Pokud to bude za 15 tis nová nebo novejší bedna bude to hnojačka na entou.
Tak za kolik by teda musely být aby to teda hrálo a nebyla to taková bída?
No všeobecně se tvrdívá, že aby byly sloupy trochu kvalitní, musí být minimum 20000,- ( kvalitní bedna, součástky, repráky, zisk). Neblbni a kup ojetý.
Porovnával jsem při koupi ony Lektory za 14 tisíc se sloupkama za podobnou cenu (cca 15 tisíc). A regálovky hráli o mnoho lépe. Dokonce se mi Lektory líbily víc jak Xavian Duetto (sloupky), které stojí 36 tisíc a nejspíš se na tvrdší hudbu nehodí (je to o preferencích).
Nic horšího na rock a tvrdší muziku jak Xavian neznámempire píše:Co tohle? Jsou sice cenově jinde .
http://www.highendshop.sk/product_info. ... cts_id=961

Opravdu tak strašně hrají? Recenze na Xaviany jsem pročetl a chvála až do nebe.
Řekl jsem si , že strop je 15 tis a jak vidím budu asi muset přitlačit. Do jetých se mi moc nechce , nemám moc rád věci z druhé ruky.
Tak sem sypte rady , poznatky a zkušenosti.
Řekl jsem si , že strop je 15 tis a jak vidím budu asi muset přitlačit. Do jetých se mi moc nechce , nemám moc rád věci z druhé ruky.
Tak sem sypte rady , poznatky a zkušenosti.
Proč chceš za každou cenu sloupy?
Chceš radu? Zvedni se a jdi do nějakýho hifi studia. Tvé uši ti poradí nejlépe.
Chceš radu? Zvedni se a jdi do nějakýho hifi studia. Tvé uši ti poradí nejlépe.
Jak jsem řekl regálovky né.Sloupy se mi líbí více.
Naposledy upravil(a) empire dne 16 pro 2010 21:41, celkem upraveno 1 x.
Použitý bedny neni ojetý auto - je to opravdu za málo peněz hodně muziky - můžeš na nějakej inzerát i dojet se osobně podívat ... třeba s někým .... a určitě tam toho vykoukáte víc než např. u toho auta - riziko je rozhodně menší
Ja chci jit ted do Tannoy Mercury V4... Slysel jsem je a hrajou
docela paradne. I kdy je pravda,ze Rock nebo metal moc neposloucham....
docela paradne. I kdy je pravda,ze Rock nebo metal moc neposloucham....
To máš pravdu , ale jsem rozhodnut do nových.Jen jsem chtěl poradit ohledně značky.Je tu spousta uživatelů ,kteří vlastní repra jak za 10 tak za mnohonásobně dražší peníz. Jak člověk pročítá ty recenze tak mi už jde hlava kolem. Budu muset navštívit opravdu nějaké studio a poslechnout.