Síťový filtr - do pár tisíc
Re: Síťový filtr - do pár tisíc
Smerový kábel-tienenie zapojené len na jednej strane,extrémne citlivé na rušenia.. Nič viac to nie je.
No a čo bolo príčinou problémov, resp. ako sa odstránili?
No a čo bolo príčinou problémov, resp. ako sa odstránili?
Nejhorší na těchto diskusích je, že je to 100.000x stále dokola, stejné dotazy, když se dá odpověď, tak to stejně nemá žádný dopad. Nejlepší je se na ty diskuse s amatéry úplně vybodnout, nepřináší to nic ani jedné ze zúčastněných stran.
Pavel Macura Audio
Ja sa čudujem , že sa na tých amatérov nevybodnete a stále sem chodíte. Čo Vás sem ťahá , amaterizmus , alebo
naozaj niekokomu chcete poradiť.
Príspevky typu Bva a boxer sú o ničom. Poradil mi jeden pán súkromne, ktorý už niečo postavil a mnohý ho aj
poznáte. Ale načo niečo zverejňovať.
Príspevky typu Bva a boxer sú o ničom. Poradil mi jeden pán súkromne, ktorý už niečo postavil a mnohý ho aj
Pánové vlákno je o: Síťový filtr - do pár tisíc.
2 bertram
Ak jeden prehrávač na rovnakom mieste funguje a iný má problémy, tak je to vlastnosťami toho prehrávača, aj keby stál 10000E..Poukázal som na možné príčiny, bez irónie a narážok. Neviem , čo ten pán , ktorého mnohý poznáme poradil a je mi to úprimne jedno..Len som bol zvedavý čo bolo zdrojom rušenia a očakával som normálnu, slušnú odpoveď , žiadne "know how" tohto typu nepotrebujem..
Ak jeden prehrávač na rovnakom mieste funguje a iný má problémy, tak je to vlastnosťami toho prehrávača, aj keby stál 10000E..Poukázal som na možné príčiny, bez irónie a narážok. Neviem , čo ten pán , ktorého mnohý poznáme poradil a je mi to úprimne jedno..Len som bol zvedavý čo bolo zdrojom rušenia a očakával som normálnu, slušnú odpoveď , žiadne "know how" tohto typu nepotrebujem..
Pán Bunta,
každý rovným metrom. Ja som čakal slušnú odpoveď. Keď sa teraz na ňu pýtaťe , je mi to úprimne ukradnuté. S tým
pánom sa určite poznáte.Načo zaťahovať ludí sem , keď nechcú a ani nemajú záujem verejne.
každý rovným metrom. Ja som čakal slušnú odpoveď. Keď sa teraz na ňu pýtaťe , je mi to úprimne ukradnuté. S tým
pánom sa určite poznáte.Načo zaťahovať ludí sem , keď nechcú a ani nemajú záujem verejne.
Aby som to ešte po osobných injektývach úpresnil, nepočúvam to na kábloch Audioquest s DBS 36 alebo 72V
Mám káble PS Audio xStream Audio Transcendent XLR. Mnohý si povedia manufaktured in China. Americká
spoločnosť, ale kto tam už dnes nevyrába?
A je to zlé? PS Audio P10 je zlý? Vyrábaný in China a komletovaný in USA.
Mám káble PS Audio xStream Audio Transcendent XLR. Mnohý si povedia manufaktured in China. Americká
spoločnosť, ale kto tam už dnes nevyrába?
A je to zlé? PS Audio P10 je zlý? Vyrábaný in China a komletovaný in USA.
-
boxer
Bertram
nějak mi uniká tvůj dnešní výkřik do tmy.
Nikdo ti nic neprovedl a ty se tady navážíš zbytečně. BVa ti chtěl poradit,ale ty jsi to vzal, nevím proč, jako výsměch či co.
Přitom ti radil dobře. I když nám výsledek jistého poradenství nechceš říci (tak proč nám tady vlastně něco sděluješ?).
A do mne se navážíš proč? Já reagoval na směrové káble zmíněné BVa. Nikoliv na tebe.
nějak mi uniká tvůj dnešní výkřik do tmy.
Nikdo ti nic neprovedl a ty se tady navážíš zbytečně. BVa ti chtěl poradit,ale ty jsi to vzal, nevím proč, jako výsměch či co.
Přitom ti radil dobře. I když nám výsledek jistého poradenství nechceš říci (tak proč nám tady vlastně něco sděluješ?).
A do mne se navážíš proč? Já reagoval na směrové káble zmíněné BVa. Nikoliv na tebe.
2 bertram
Kde v tomto vlákne som na tvoju adresu napísal niečo neslušné? Nemôžem za to, že výraz "smerový kábel" považuješ za nejakú "invektývu"
, že netušíš čo to je..A pritom "pravý" HighEnd stojí len na nich, tam je panečku počuť zmenu kábla..
Kde v tomto vlákne som na tvoju adresu napísal niečo neslušné? Nemôžem za to, že výraz "smerový kábel" považuješ za nejakú "invektývu"
A o čem jsou ty tvoje příspěvky - jaká je informační hodnota - co jsme se tedy dozvěděli ? Že ses urazil ? BVaudio k tomu tvýmu problému měl věcný komentář - tak jaká invektiva?bertram píše:Ja sa čudujem , že sa na tých amatérov nevybodnete a stále sem chodíte. Čo Vás sem ťahá , amaterizmus , alebo
skypi ,
a o čom sú Tvoje. Ty rád v papučkách prečítaš fórum , nemáš rád problémi a rád si pozrieš forum a niečo si tam nájdeš.
Moje príspevky sú o hovne a nič tam nenájdeš , ale svoj ideálny svet hladaj inde . Ja Ti tú Tvoju krásnu krajinu nenamalujem.
a o čom sú Tvoje. Ty rád v papučkách prečítaš fórum , nemáš rád problémi a rád si pozrieš forum a niečo si tam nájdeš.
Moje príspevky sú o hovne a nič tam nenájdeš , ale svoj ideálny svet hladaj inde . Ja Ti tú Tvoju krásnu krajinu nenamalujem.
Dobre boxer,
poďme si povedať aj niečo iné , okrem napádania. Ja som problém popísal , p. Bunta niečo napísal o kábloch a Ty si naskočil.
Myslýš si , že táto odpoveď je hodná admina?
sklamaný, kam smeruje a ako si tu niekto pestuje svoje ego.
poďme si povedať aj niečo iné , okrem napádania. Ja som problém popísal , p. Bunta niečo napísal o kábloch a Ty si naskočil.
Myslýš si , že táto odpoveď je hodná admina?
To je podla Teba slušná odpoveď a k veci? Ja nie som urazený , toto forum je pre mňa len záujmová vec , ale somboxer píše:Když signálové, tak jedině směrové. To ví i malé dítě.
Dlouhé a ještě delší monokrystaly tažené mědi či stříbra by se odměnily nekvalitním zvukem, pokud by se otočily.
Nepomůže ani vyhřívané stínění DBS 72 V.
sklamaný, kam smeruje a ako si tu niekto pestuje svoje ego.
Já bych řekl, že vysvětlení je jednoduché- marketing. Zadám-li do googlu nějaké klíčové slovo, nevyskočí mi ty nejlepší věci, ale ty nejlépe zaplacené. Většina odvětví je "tažena" mainstreamem, na dobré věci s kvalitním poměrem výkon/cena, člověk narazí jen díky referencím známých, či přátel. Recenze v médiích jsou všechno oslavné ódy, zákazník je oběť reklamy. Je to dnes zcela normální a běžná věc. Musíme se s tím holt naučit žít. Koneckonců máme hifinázory, takže alespoň v hifi už nikdo z nás nešlápne vedle..heretic píše:Já jen stále nechápu, proč si někteří lidé kupují evidentně (i Pytlem potvrzené) předražené DC a síť. filtry od Isoteku, když totéž můžou mít za zlomek ceny od Kilbru nebo (na doinstalaci) od CW ? Navíc majitelé těchto dvou firem jsou elektroinženýři, kteří vám v případě problému poskytnou dodatečný tech. support, takže prakticky nemůžete šlápnout vedle. Přiznám se, že tento fenomén mi hlava nebere..
Ahoj,
chtěl bych navázat na tohle téma, protože mám stejný problém s lupanci v repro při sepnutí/vypnutí spotřebičů, nejvíce ruchů způsobuje i moderní lednice Elektrolux. Ale hlavní problém je v repro Genius HT 5,1 dnes starší dřevěná verze poslechově oblíbených reprobeden pro PC. Po přečtení zjišťuji... že výrobce u současných modelů Genius tenhle nepříjemný problém dodnes nevyřešil. Určitě se ptáte proč je nevyhodím a nepořídím značkové a dražší, jenže po procházení podobných systémů a čtení příspěvků uživatelů na tom ani jiný výrobci třeba značkové Logitech za nehorázné prašule tenhle problém projevuje bohužel taky! Protože dřevo Genius hrají docela slušně a hodí se zároveň do interiéru bytu
, rád bych si bedýnky zachoval a klidně za cenu nějakého dobastlení upravil, aby to eliminovalo rušivé elementy.
Našel jsem na webu Conrad odrušovací filtr: http://www.conrad.cz/odrusovaci-filtr.k ... icn=190179 dle popisu by mohlo jednat o řešení problému. Rád zeptal jaký na produkt máte názor, případně sdělili nějaké zkušenosti moc děkuji hoj. Pet
chtěl bych navázat na tohle téma, protože mám stejný problém s lupanci v repro při sepnutí/vypnutí spotřebičů, nejvíce ruchů způsobuje i moderní lednice Elektrolux. Ale hlavní problém je v repro Genius HT 5,1 dnes starší dřevěná verze poslechově oblíbených reprobeden pro PC. Po přečtení zjišťuji... že výrobce u současných modelů Genius tenhle nepříjemný problém dodnes nevyřešil. Určitě se ptáte proč je nevyhodím a nepořídím značkové a dražší, jenže po procházení podobných systémů a čtení příspěvků uživatelů na tom ani jiný výrobci třeba značkové Logitech za nehorázné prašule tenhle problém projevuje bohužel taky! Protože dřevo Genius hrají docela slušně a hodí se zároveň do interiéru bytu
Našel jsem na webu Conrad odrušovací filtr: http://www.conrad.cz/odrusovaci-filtr.k ... icn=190179 dle popisu by mohlo jednat o řešení problému. Rád zeptal jaký na produkt máte názor, případně sdělili nějaké zkušenosti moc děkuji hoj. Pet