Síťový filtr - do pár tisíc

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Síťový filtr - do pár tisíc

Příspěvek od BVa »

Smerový kábel-tienenie zapojené len na jednej strane,extrémne citlivé na rušenia.. Nič viac to nie je.
No a čo bolo príčinou problémov, resp. ako sa odstránili?

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Nejhorší na těchto diskusích je, že je to 100.000x stále dokola, stejné dotazy, když se dá odpověď, tak to stejně nemá žádný dopad. Nejlepší je se na ty diskuse s amatéry úplně vybodnout, nepřináší to nic ani jedné ze zúčastněných stran.
Pavel Macura Audio

bertram
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bertram »

Ja sa čudujem , že sa na tých amatérov nevybodnete a stále sem chodíte. Čo Vás sem ťahá , amaterizmus , alebo
naozaj niekokomu chcete poradiť.
Príspevky typu Bva a boxer sú o ničom. Poradil mi jeden pán súkromne, ktorý už niečo postavil a mnohý ho aj
poznáte. Ale načo niečo zverejňovať.

reta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reta »

Pánové vlákno je o: Síťový filtr - do pár tisíc.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

2 bertram
Ak jeden prehrávač na rovnakom mieste funguje a iný má problémy, tak je to vlastnosťami toho prehrávača, aj keby stál 10000E..Poukázal som na možné príčiny, bez irónie a narážok. Neviem , čo ten pán , ktorého mnohý poznáme poradil a je mi to úprimne jedno..Len som bol zvedavý čo bolo zdrojom rušenia a očakával som normálnu, slušnú odpoveď , žiadne "know how" tohto typu nepotrebujem..

bertram
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bertram »

Pán Bunta,

každý rovným metrom. Ja som čakal slušnú odpoveď. Keď sa teraz na ňu pýtaťe , je mi to úprimne ukradnuté. S tým
pánom sa určite poznáte.Načo zaťahovať ludí sem , keď nechcú a ani nemajú záujem verejne.

bertram
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bertram »

Aby som to ešte po osobných injektývach úpresnil, nepočúvam to na kábloch Audioquest s DBS 36 alebo 72V
Mám káble PS Audio xStream Audio Transcendent XLR. Mnohý si povedia manufaktured in China. Americká
spoločnosť, ale kto tam už dnes nevyrába?
A je to zlé? PS Audio P10 je zlý? Vyrábaný in China a komletovaný in USA.

boxer

Příspěvek od boxer »

Bertram

nějak mi uniká tvůj dnešní výkřik do tmy.

Nikdo ti nic neprovedl a ty se tady navážíš zbytečně. BVa ti chtěl poradit,ale ty jsi to vzal, nevím proč, jako výsměch či co.

Přitom ti radil dobře. I když nám výsledek jistého poradenství nechceš říci (tak proč nám tady vlastně něco sděluješ?).

A do mne se navážíš proč? Já reagoval na směrové káble zmíněné BVa. Nikoliv na tebe.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

2 bertram
Kde v tomto vlákne som na tvoju adresu napísal niečo neslušné? Nemôžem za to, že výraz "smerový kábel" považuješ za nejakú "invektývu" ;) , že netušíš čo to je..A pritom "pravý" HighEnd stojí len na nich, tam je panečku počuť zmenu kábla..

boxer

Příspěvek od boxer »

BVa

Na čem stojí, prosím, levý High End?

skypi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skypi »

bertram píše:Ja sa čudujem , že sa na tých amatérov nevybodnete a stále sem chodíte. Čo Vás sem ťahá , amaterizmus , alebo
naozaj niekokomu chcete poradiť.
Príspevky typu Bva a boxer sú o ničom. Poradil mi jeden pán súkromne, ktorý už niečo postavil a mnohý ho aj
poznáte. Ale načo niečo zverejňovať.
A o čem jsou ty tvoje příspěvky - jaká je informační hodnota - co jsme se tedy dozvěděli ? Že ses urazil ? BVaudio k tomu tvýmu problému měl věcný komentář - tak jaká invektiva?

bertram
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bertram »

skypi ,

a o čom sú Tvoje. Ty rád v papučkách prečítaš fórum , nemáš rád problémi a rád si pozrieš forum a niečo si tam nájdeš.
Moje príspevky sú o hovne a nič tam nenájdeš , ale svoj ideálny svet hladaj inde . Ja Ti tú Tvoju krásnu krajinu nenamalujem.

bertram
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bertram »

Dobre boxer,

poďme si povedať aj niečo iné , okrem napádania. Ja som problém popísal , p. Bunta niečo napísal o kábloch a Ty si naskočil.
Myslýš si , že táto odpoveď je hodná admina?
boxer píše:Když signálové, tak jedině směrové. To ví i malé dítě.

Dlouhé a ještě delší monokrystaly tažené mědi či stříbra by se odměnily nekvalitním zvukem, pokud by se otočily.

Nepomůže ani vyhřívané stínění DBS 72 V.
To je podla Teba slušná odpoveď a k veci? Ja nie som urazený , toto forum je pre mňa len záujmová vec , ale som
sklamaný, kam smeruje a ako si tu niekto pestuje svoje ego.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

heretic píše:Já jen stále nechápu, proč si někteří lidé kupují evidentně (i Pytlem potvrzené) předražené DC a síť. filtry od Isoteku, když totéž můžou mít za zlomek ceny od Kilbru nebo (na doinstalaci) od CW ? Navíc majitelé těchto dvou firem jsou elektroinženýři, kteří vám v případě problému poskytnou dodatečný tech. support, takže prakticky nemůžete šlápnout vedle. Přiznám se, že tento fenomén mi hlava nebere..:?
Já bych řekl, že vysvětlení je jednoduché- marketing. Zadám-li do googlu nějaké klíčové slovo, nevyskočí mi ty nejlepší věci, ale ty nejlépe zaplacené. Většina odvětví je "tažena" mainstreamem, na dobré věci s kvalitním poměrem výkon/cena, člověk narazí jen díky referencím známých, či přátel. Recenze v médiích jsou všechno oslavné ódy, zákazník je oběť reklamy. Je to dnes zcela normální a běžná věc. Musíme se s tím holt naučit žít. Koneckonců máme hifinázory, takže alespoň v hifi už nikdo z nás nešlápne vedle.. :mrgreen: Víme teď, že Kilbru od Bubuxina je to pravé ořechové ;) Například já o něm nikdy neslyšel a teď už vím, že na světě není jen ten Isotek....

petsild
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petsild »

Ahoj,
chtěl bych navázat na tohle téma, protože mám stejný problém s lupanci v repro při sepnutí/vypnutí spotřebičů, nejvíce ruchů způsobuje i moderní lednice Elektrolux. Ale hlavní problém je v repro Genius HT 5,1 dnes starší dřevěná verze poslechově oblíbených reprobeden pro PC. Po přečtení zjišťuji... že výrobce u současných modelů Genius tenhle nepříjemný problém dodnes nevyřešil. Určitě se ptáte proč je nevyhodím a nepořídím značkové a dražší, jenže po procházení podobných systémů a čtení příspěvků uživatelů na tom ani jiný výrobci třeba značkové Logitech za nehorázné prašule tenhle problém projevuje bohužel taky! Protože dřevo Genius hrají docela slušně a hodí se zároveň do interiéru bytu :), rád bych si bedýnky zachoval a klidně za cenu nějakého dobastlení upravil, aby to eliminovalo rušivé elementy.
Našel jsem na webu Conrad odrušovací filtr: http://www.conrad.cz/odrusovaci-filtr.k ... icn=190179 dle popisu by mohlo jednat o řešení problému. Rád zeptal jaký na produkt máte názor, případně sdělili nějaké zkušenosti moc děkuji hoj. Pet

Odpovědět