Venecek je na kazde vetvi - rozvadi kabely k jednotlivym zasuvkam (zasuvky nejsou "pruchozi") Ale mam ho "omitnuty", aby nebyly videt vicka. Sakrys, no mohu ho vyrejpat, a zkontrolovat, ale myslim si, ze stejne, jako jsem zkontrolovat zasuvky, a byly uplne OK, dotazene "na krev", tak i v tom venecku to podle mne bude OK...
<---------OT----------->
Jinak tim sranim na hlavu to vidim uplne stejne
Muj problem je ten, ze k nevuli (pravdepodobne) vetsiny audiofilu jsem skeptickej k vetsine "zazracnych" masinek, at uz to jsou zesilovace (jak muze hrat kazdy zesik jinak, kdyz ma v technicke specifikaci zkresleni 0,0003%????), kabely, digital komplet, atd. Hrat muzou jinak bedny, nebo snad gramce, kde je kvalita a presnost jasnym prinosem.
V podstate to prirovnavam k te funkci, kdy rozdil v cene ku kvalite zvuku je od 1.000 - 10.000 v radech desitek procent, od 10k od 100k v jednotkach procent, a nad 100k uz jsou to promile procent nebo halucinace. (opet vyjma reproduktoru). Napr. pokud porovnam dva DACy po 30k, rozdil mezi nimi tipuju na par procent (coz muze byt nekym slysitelne - to nepopiram) Ale co uz.. kazdyho vec, za 200k ziskat lepsi zvuk o 0,3%
<---------OT----------->