Stolek HiFi - osobní zkušenosti a pomoc s výběrem
Re: Stolek HiFi - osobní zkušenosti a pomoc s výběrem
to Pasul:
ten stojan FE mám také v hledáčku. Je vynikající.
Každá sranda něco stojí, že...
ten stojan FE mám také v hledáčku. Je vynikající.
Každá sranda něco stojí, že...
Regálovky-dobrý.
Říkám tomu kadibudky.Jde o VOBA Audio V.A.C.T. Já se již brzy představím,ale ještě chvíli potřebuju... 

Mám stojany z Hifi Store, mají (měli) firmu na Slovensku, ozn. je JP Audio.Třísloupová z plného materiálu s hroty a miskou. Ten sloupek vzadu je dosti limitující pro hluboké přístroje např. konc. zesilovače. V tom je finite lepší.
Voba V.A.C.T. bývaly dosti drahé, taky mne zajímá jak to hraje a co je v tom za repro.
Ať si kdo chce co chce říká,ale Michal prostě umí.Nebudu tady nic obhajovat ani nikoho poučovat či lámat.Každý má možnost zvednout zadnici a dorazit.Udělat si obrázek a patřičně to tady rozmáznout.V tom nevidím problém.Tyhle kousky jsou jediné v ČR.Budu dokupovat akorát ten stojan v klavírním laku pod ně a Velodyne DD-18-pokud možno dva kusy-nemám rád nesymetrii. 

Pasul
Tak drahé a pěkné věci a nakonec ten obyčplastový pes s vypínačem.
Tak drahé a pěkné věci a nakonec ten obyčplastový pes s vypínačem.

zbyněk :
Vidím to stejně, také mám těžítko Philips CRT TV (nepřekonatelný heavy end koeficient váha/cena, kilo nové televize mě vyšlo na 100 korun...). Její hloubka (55 cm) navíc umožní odsadit repro dále ode zdi (což by jinak doma neprošlo).
Ale ten gramofon bych na Tvém místě stejně dal na zeď. Až vybereš gramo dej vědět, vymyslíme polici přímo na míru k jeho designu
. Phono samozřejmě integrovat do police, abys netahal citlivý analogový signál dlouhým kabelem kolem televize až do phona ve stolku. Pravda, jsou hifisté, kterým toto nevadí
.
Vidím to stejně, také mám těžítko Philips CRT TV (nepřekonatelný heavy end koeficient váha/cena, kilo nové televize mě vyšlo na 100 korun...). Její hloubka (55 cm) navíc umožní odsadit repro dále ode zdi (což by jinak doma neprošlo).
Ale ten gramofon bych na Tvém místě stejně dal na zeď. Až vybereš gramo dej vědět, vymyslíme polici přímo na míru k jeho designu

Nejde o žádné dokumentační foto.Síť nemám řešenou.Jak jste si mohli všimnout,tak v jiném treadu se na to ptám.A když už,tak bych rád pračku.Ať to má nějaký význam a smysl.Ale na to přijde čas.
Pipís :
Myslíš, že by jinak Strýček Skrblík dal těch nekřesťanských 5,5 kKč ze pitomou televizi?

Myslíš, že by jinak Strýček Skrblík dal těch nekřesťanských 5,5 kKč ze pitomou televizi?

Police je určitě nejlepší řešení - vidím to u zkušenějších hifistů kolem sebe, ale bude-li gramofon dříve než poslechovka (a asi že bude), tak to vyřeším stolkem a televizi dám úplně bokem.Křeček píše: Ale ten gramofon bych na Tvém místě stejně dal na zeď. Až vybereš gramo dej vědět, vymyslíme polici přímo na míru k jeho designu. Phono samozřejmě integrovat do police, abys netahal citlivý analogový signál dlouhým kabelem kolem televize až do phona ve stolku. Pravda, jsou hifisté, kterým toto nevadí
.
Stejně se na ni dívám tak málo ...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
To Zbyněk:
Tak Ty se Zbyňku chystáš na gramofon? Prozradíš jaký to bude?

Zvažuji. Je to velká investice. Uvidím. Nespěchám.Mark Levinson píše:To Zbyněk:
Měl jsem ten samý co má Merhaut, ale už mi neunesl sestavu tak je na chalupě, za 2.tisíce v Ikee mooc dobré to má pravdu.
To Pasul : Krásné bedny i zbytek sestavy, ale mě jako nadšence přes jakékoliv kabely zaráží ten síťový pes, nestíněný přívod, promiň to mi láme srdce. Ale jednou bych je chtěl slyšet. Je pravda, že u Michala (Voba) to hralo taky jenom přímo ze zdi a tuším tam měl i rozdvojku, a po pravdě moc krásně. Ale jak by to asi hrálo po výměně kabeláže.
To Pasul : Krásné bedny i zbytek sestavy, ale mě jako nadšence přes jakékoliv kabely zaráží ten síťový pes, nestíněný přívod, promiň to mi láme srdce. Ale jednou bych je chtěl slyšet. Je pravda, že u Michala (Voba) to hralo taky jenom přímo ze zdi a tuším tam měl i rozdvojku, a po pravdě moc krásně. Ale jak by to asi hrálo po výměně kabeláže.
Ten pes je normální plastová prodlužovačka.Z nějakých dočasných řešení jako síťová rozdvojka od Svensound a podobně už jsem vyrostl.Jak jsem psal-žádný filtr doma nechci.Až to budu řešit,bude to pořádná síťová pračka jako Accuphase PS-500,PS Audio Power Plant Premier a nebo ExactPower EP-15A.
A pokud ti to láme srdce,tak dojeď na poslech.Uvidíš,že po poslechu budeš mít zlomeného něco jiného.
A pokud ti to láme srdce,tak dojeď na poslech.Uvidíš,že po poslechu budeš mít zlomeného něco jiného.