Stolek HiFi - osobní zkušenosti a pomoc s výběrem
Re: Stolek HiFi - osobní zkušenosti a pomoc s výběrem
Pasul: to muší bejt nějaká mejlka, já nemám žádné síťové rozdvojky.......
Tak to pardón.Spletl jsem si zjevně s nějakou jinou firmou.
Komoda je hotová, blíže viz stránky výrobce :
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... 232#p13232
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... 232#p13232
Tak nakonec po dlouhých úvahách jsem pořídil Norstone Esse (černo-černý), prostě se mi všechno co tam chci mít hezky vešlo, pak přidám i obrázek ze života:

Copak o to, zajímavý tvar to je - ale v příkrém rozporu v boji proti otřesům a vibracím. Tento tvar písmene "S", nikde nepodepřený, k tomu přímo vybízí. V obchodní řeči bych ale použil pravý opak a tvrdil bych, že tento tvar naopak vibrace tlumí a to pružností tohoto tvaru. Obojí by byla pravda..., ale raději něco bytelnějšího, viz. Křečkova kočičí reprobedna, alias botník.pipis píše:zajímavý tvar, přidej pak real fotku.
já používám jako rack stojan pod bedny od AQ. od podlahy to jde mramor (velký) - hroty - stojan - hroty - mramor - oehlbach air absorb (pryž) - mramor - aparát. velká spokojenost. navíc přístup zezadu je geniální a vypadá to taky dobře. jinak, ale dobře.

to dadaft:
nebude ten CD přehrávač placatější a placatější?
Kolik kg na něm je?
nebude ten CD přehrávač placatější a placatější?

Kolik kg na něm je?
cca 40kg.
šasi je hliníkový odlitek. jeden kus. vydržel by 200kg. dobře zatížené cdčko je věc...

šasi je hliníkový odlitek. jeden kus. vydržel by 200kg. dobře zatížené cdčko je věc...

dadaft
přál bych ti si vyzkoušet profi stojan.
by jsi slyšel rozdíl.
také jsem kdysi stavěl komponenty na sebe....
jestli mohu..... tak do toho investuj.
přál bych ti si vyzkoušet profi stojan.
by jsi slyšel rozdíl.
také jsem kdysi stavěl komponenty na sebe....
jestli mohu..... tak do toho investuj.
proč by ne. jenže většinou vypadají fakt děsně. z těch co vidím tady se mi nelíbí ani jeden. chtěl bych něco neobvyklého, osobitého, ba dominantního. na vysoké designové úrovni. ne takové trubkové regály jako z velkoskladu...
Nemaje CD přehrávače vibrace jsem nakonec hodil za hlavu. Jediné, co se aktuálně v mé sestavě točí, je disk v HTPC a ten je v zabalen v krabici HDD silenceru který je přišroubován přes takové udělátko výrobce na gumách. Mají-li vibrace vliv na pre-amp, koncáky a DAC...? = toto téma přenechám zdejším voodoo expertům neboť na to nevěřímAleska píše:Copak o to, zajímavý tvar to je - ale v příkrém rozporu v boji proti otřesům a vibracím. Tento tvar písmene "S", nikde nepodepřený, k tomu přímo vybízí. V obchodní řeči bych ale použil pravý opak a tvrdil bych, že tento tvar naopak vibrace tlumí a to pružností tohoto tvaru. Obojí by byla pravda..., ale raději něco bytelnějšího, viz. Křečkova kočičí reprobedna, alias botník.pipis píše:zajímavý tvar, přidej pak real fotku.

Jinak stojan je i přes svou podivnou konstrukci velmi stabilní a nějaké pružení či cokoliv jsem nezaznamenal.
Vít
Přijmi gratulaci k Tvému stojanu
.,Dizajnově' je to nádhera a funkční ve své třídě jistě bude taky,Norstone celkem dobře ví co dělá, má hezký ,technický' styl do modernějších interiérů a je zaplatitelný! (HiFi studio TYKON vpodstatě touto značkou v prodejním sortimentu nahradilo stojany vlastní.)
I když já jsem dlouholetým uživatelem (dnes snad již z důvodu ceny hand made českých výrobků nevyráběných) čtyřnohých stojanů TYKON (klobouk dolů, ve své době nádherné provedení a i dnes nadčasové a směle konkurující a i tehdá za rozumný peníz), z určitých důvodů se kloním dnes ke konstrukcím se třemi stojnami.
Přijmi gratulaci k Tvému stojanu

I když já jsem dlouholetým uživatelem (dnes snad již z důvodu ceny hand made českých výrobků nevyráběných) čtyřnohých stojanů TYKON (klobouk dolů, ve své době nádherné provedení a i dnes nadčasové a směle konkurující a i tehdá za rozumný peníz), z určitých důvodů se kloním dnes ke konstrukcím se třemi stojnami.
Přes řeku do stínu stromů.
IMHO prvořadě kvůli vázeMark Levinson píše: To Křeček:
Nějak mi uniklo proč ne LCD? Zatím taky užívám CRT, ale chystám se výhledově na LCD, tak by mne to zajímalo.
Díky.