anawak píše:....
to že v ten deň predavač nemal dobrú náladu ma neodradilo, ale musím poznamenať že to bolo moja prvá návšteva HiFi predajne tak som netušil ako a čo hľadať, kúpa je ešte ďaleko a ja určite sa tam ešte vrátim
a ďakujem za tip v Komárne
to už som zistil pri druhom návšteve že rozdiel je obrovský medzi 5 a 900€ komponentom, no bohužiaľ momentálne nemám v silách investovať viac a nepredpokladám že časom sa to zmení
(mám 23. študujem externe a pravdu povediac ďalšia väčšia investícia už bude buď auto kvôli práci alebo už vlastný byt)
určite zostanem pri stereu, DK ma nezaujíma a TV vidím iba večer keď idú správy
a to že MP3 je na nič som zistil na vlastných ušiach keď som si chcel vypočuť CD
Brian Crain - Piano Opus ktoré bohužiaľ ešte nevlastním a nenašiel som ani v lossless, jednoducho sa to nedalo počúvať po prvej minúte som to musel vypnúť - teraz čakám na CD kým mi to dorazí z USA
nstar píše:...bv audio moc neohurilo...kratko pocuval...
tie regálové BV ma nezaujalo, ale stĺpy už hej, no sú už veľmi cez môj rozpočet,
to že počúvam málo by som netvrdil, zvyčajne návštevy trvajú cca 2hod. potom ma to už nebaví a unavuje
nstar píše:tomu co poznas z reality, ... a porovnavaj so skutocnostou.
bohužiaľ z reálneho života nemá ani najmenšiu skúsenosť

za čo sa aj hanbím
to
Aleska a
nstar: áno plánujem, a akonáhle sa objaví možnosť a príležitosť tak určite rád pôjdem na koncert, mám také tušenie že to bude pre mňa neopísateľný zážitok
a ten doporučený článok som už čítal, no pripadá mi to už veľmi profesionálne, dám príklad som človek ktorí vyberá svoje prvé "auto" a tento text už opisuje ako jazdiť v F1 - potrebujem čas, skúsenosti a hlavne aj financie
podarilo sa mi nájsť Xavian Gran Colonna a Xavian XC Mia II no bohužiaľ ochorel som a bolia ma (aj) uši a na budúci týždeň HiFi predajňa ohlásila dovolenku takže návšteva bude najskorej posledné dni mesiaci či už začiatok septembra / září