Upravený REVOX B77 HS ( jiný předzesilovač s vyšším frekvenčním rozsahem a přepínáním normy
NAB/ CCIR. Hlavni je STUDER A810. Obojí samozřejmě 2 stop. Na 4 stop mám akai 635, ale to není o zvuku.
Vintage HiFi
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vintage HiFi
JanJan
Paráda.
Ještě dotaz. Nebyl někdy problém s páskami ? Přeci jenom procházejí přes rengen na celnici, takže bych se bál jestli nebude poškozený záznam.
Paráda.
Ještě dotaz. Nebyl někdy problém s páskami ? Přeci jenom procházejí přes rengen na celnici, takže bych se bál jestli nebude poškozený záznam.
Ne. Spíše se bojím o manuální poškození jak s tím dopravci zachází. Ale to tady asi zná hromada lidí s LP. Je to občas boj. Jednou přišla páska s poškozenýma vnitřníma krabicema( jsou tam 2 kotouče) psal jsem dodavateli a on vstricně poslal novou, ale hlavní krabici zdarma. ( poštovné a vyřízení celnice jsem musel zaplatit.) Po vysvětlení ( foto jsem posílal hned) mi tedy poslal ty dvě vnitřní zdarma, ale zase +poštovné +DPH+vyřízení celnice. Takže jsem zaplatil celkem balík za poškození přepravcem( ty krabice prořízli
Kotouče jak tam naráželi do krajů) Acustic sounds mají super nejlepší přepravní krabice, ale i tak je to o strach. Teď jsme si nechali poslat balík s LP ( Limitovaná eddice The DOORS) od Rhino Fidelity a balík byl tak dobytý až hrůza. Samozřejmě na krabici zdeformovaný roh(viz foto)
Kotouče jak tam naráželi do krajů) Acustic sounds mají super nejlepší přepravní krabice, ale i tak je to o strach. Teď jsme si nechali poslat balík s LP ( Limitovaná eddice The DOORS) od Rhino Fidelity a balík byl tak dobytý až hrůza. Samozřejmě na krabici zdeformovaný roh(viz foto)
-
- Kontaktovat uživatele:
No je to peklo...
Západní Německo té doby bylo prostě v HiFi úkaz a strašná spousta věcí, na co člověk teď za pár korun narazí, jsou perly. Telefunken, Grundig, Saba, TSM, Magnat, Canton, MB Quart, Heco taky mělo některé skvělé bedny...
Jo, a miluju kalhotové středy, to se tak krásně poslouchá...
Ach ty automatické opravy, kalotové. Nicméně středové reproduktory s membránou z kalhot by mohly fungovat, jestli ovšem ještě někdo nosí hedvábné kalhoty :-)
Jo Telefunken je kvalita. Jak píšeš téměř vše z Německa z té doby hraje parádně. Mám doma malé uzavřené třípásma Heco P2302 a hrají nádherně detailně a příjemně na dlouhý poslech.