ad co poslouchám: elektronika hlavně dnb, dubstep ale i rovnej beat pokud má ty správný geny tj. z francie
samo mám rád i hardtekno ale tam prostě musí být repro sestava: levá bedna: kamion č. 1, pravá bedna: kamion č. 2. takže to pro mě není hudba na doma
a pro dámy klidně i Depeche Mode
no a samozřejmě Ventolin!
rock tam si hodně vybírám, obecně asi to čemu se říká alternativa, tj Cure-SP-Placebo, no a když je párty tak pochopitelně Blink182
no a pak když se chci vrátit do dětství tak obskurní odnože metalu tj. Grindcore (ND), Black, Death, občas Doom a Trash. Moje spodní hranice je Metallica Master of Puppets, cokoliv měkčího jsou pro mě kotlíkáři
ale reálně fakt spíš ta elektronika už protože žena ty obskurity z mého dětství moc nechápe
))
ad regálofky kontra přemekprkennápodlaha:
obecně řečeno mám pocit že sloupy zahrajou víc za míň peněz. Asi bych snesl a slyšel sem i pár dobrejch regálovek které umí, ale vždy to byly kousky z vyšší cenové hladiny. a v menší místnosti. Naposled mě uchvátily KEF R3...
čistě esteticky a parametrově se mi líbí například Xavian Ambra esclusif nebo jak se menujou ale to je hodně velkej úlet, to by mě žena hnala...
líbilo by se mi ale, pokud by nebylo nic proti ničemu kdyby takováhle regálovka mohla stát místo na stojanu na pevný podlouhlý komodě. Pokud pořídím přemkovkypodlahovky tak budu muset komodu pod telkou trochu zkrátit. Ale s tím se počítá. Nicméně dotaz: jakej problém je s umístěním regálovek na regál z masivu ze zvukovýho hlediska?