zvažuji koupi sestavy pro domácí použití.
Viděl bych to zhruba 50/50 hudbu a film.
Místnost je asi 20m2.
Připojil bych to k televizoru Samsung UE46F5570SS a sledoval filmy/hudbu přes externí HD a rád bych nějaká ta internetová radia.
Prozatím bych rád koupil dva sloupové reproduktory a časem v případě potřeby dokoupil zbylé repro, abych měl sestavu 5.0 případně 5.1.
K tomu tedy av receiver (raději bych asi stereo, ale musím přihlédnout k možnosti upgradu na více beden do budoucna).
Z mnoha diskuzí co jsem četl, a rad co jsem dostal, mám dilema, jestli kupovat nové nebo bazarové.
Novou sestavu s mým rozpočtem si nemůžu představovat ve světlých barvách, s rozpočtem cca 20 tisíc, bych za tu cenu měl dva sloupové reproduktory marketové kvality a receiver v ceně 8-10 tisíc taky nebude žádná extratřída.
Bazarové repro bude 100% lepší, ale zase receiver nebude mít nejmodernější funkce a internetové radio si na něm nejspíše neposlechnu.
Snažím se sledovat bazary atd. zatím mě v mé cenové relaci nic moc nezaujalo.
Předem děkuji za jakékoliv tipy

když se podívám aktuálně, tak by přicházelo cenově v úvahu například na http://hifibazar.cz/ WHARFEDALE - Evo-30 Signature nebo PIONEER - S-H810V (v ceně kolem 15 tisíc), případně set 5.1 JBL ES80 (cca 17 tisíc)
K tomu nějaký moderní receiver kolem 8 nebo 9 tisíc ?
DÍKY