Brum u gramofonu

Prostor pro milovníky poslechu LP
Trashwatcher
Kontaktovat uživatele:

Re: Brum u gramofonu

Příspěvek od Trashwatcher »

V tomhle fóru nejdou vkládat obrázky jako příloha - proč ? Kvůli datům na serveru ? Při dnešních cenách dat ? Chtěl jsem přidat ilustrační obrázek a není jak. Pak jsem si teprve všiml, že každý odkazuje kamsi do světa na externí hostingy. To je ovšem z pohledu IT bezpečnosti docela díra *headbang* ...

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Na Elektrobastlírně a Slovanetu to jde, tady ne. Už jsem si zvykl, mně spíš vadí nemožnost smazat své vlastní příspěvky či upravovat neomezeně dlouho (dokud někdo neodpoví)

OndraK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraK »

Zdravím všechny na fóru, musím se s vámi podělit o jednu nedávnou zkušenost k mému tématu. Brumu jsem se naprosto zbavil !
Reprodukce je nádherně čistá a chod gramce bez přenosky na desce je neslyšitelný i při maximální hlasitosti zesilovače. Jak jsem toho docílil? Může za to můj 6ti letý syn, jehož neposedné ruce nepřekonaly nutkání si v mé nepřítomnosti pohrát s raménkem a následné zničení jehly na přenosce ( Grado Blue Prestige 1). Po zjištění jak obtížná a hlavně drahá záležitost je sehnání jehly nové, jsem se rozhodl koupit radši novou přenosku Audio technica AT95e. Po instalaci a nastavení nové přenosky byly všechny problémy vyřešeny. Nevím jestli byla Grado vadná, nebo pro tak starý gramec nevhodná díky své citlivosti, ale každopádně je to pro mě výhra, která mě přišla na 890 Kč.

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Grado=brum

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Kdyz si zacpes usi, tez toho moc neuslysis :)

Odpovědět