Spousta kroků (jistě bez vlivu na parametry nahrávky

Toto reinkarnovaný LUK nikdy nepochopí.On so svojou špičkovou aparatúrou, ktorú mimochodom tu na fóre nikdy neodfotil velebí len skoro 50 ročný digitálny formát s 44100 vzorkami za sekundu pri 16bit. Že Liamee.
Ne hochu, jen prostá fakta, nic víc. Že se tobě tahle skutečnost a realita nelíbí a nesouhlasíš s ní je naštěstí jen tvůj problém.mcm píše: "nechápeš, že i 16/44.1 stačí i pro ten nejnáročnější poslech na nejvyšší úrovni hifi" - jasný Liamee co taky s tou hromadou nasyslených cedéček
Ty mě chlapče se svejma žalostnejma znalostma problematiky nemáš co říkat abych se dovzdělal, Já se o tuhle problematiku do hloubky zajímám dlouhý desítky let a na rozdíl od tebe tak vím všechno co je potřeba, to ty tu o těchhle věcech jen dokola kdákáš samý kraviny. Takže se nejdřív řiď vlastní radou a dovzdělej se, pak ti dojde jak jsi vedle a teprve pak můžeš začít o těchhle věcech diskutovat a můžeme se začít bavit.mcm píše: trochu se dovzdělej jak to je s tou kvalitou CD formátu v porovnání s HiRes:
https://www.hifi-voice.com/teorie-a-pra ... luchace-ii
Jsem ale rád, že konečně začínáš objevovat nosiče, tím se snad za čas taky dostaneš ke kvalitnímu poslechu hudby. Nicméně s tím DVD-A jsi jaksi mimo. Chápu že tys tenhle formát teprve teď objevil, ale pro tvou informaci, je to formát, kterej se nikdy nechyt a už od svýho vzniku a příchodu na trh (což už je skoro 25 let) jen skomírá na okraji zájmu a vychází na něm jen velmi malý množství vydání.mcm píše: "Nicméně mým favoritem je Hi-Res PCM modulace, dnes reprezentovaná formátem DVDA. A čekám, kdy napadne nějakou velkou vydavatelskou společnost, že si řekne: „A dost! Už dost CD!“. Nové tituly stejně nahráváme v rozlišení 192/24 nebo lepším, budeme to dále vydávat jen na BD-Audio (nebo jen DTS-HD, nebo jen DVD-Aa základní stream 44.1/16 necháme ke stažení a ochutnávce na webu."
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů