fox píše:Vždyť ten PJ je jen za tři a půl tisíce i s přenoskou. Věřím, že bude hrát určitě líp jako staříček. A hlavně bez starostí.
Vím, že je i s přenoskou za 3500. Dle mého taky dobrá cena.
Ale myslel jsem to tak v globálu, zda bude nějaký posun v před a to nejen mezi PJ, 500, ale hlavně digitálem.
kite19:
Bro zka je sice stara necely rok a pul, ale vzhkedem k tomu, ze mam tak 20 desek, ktere posloucham obcas, tak je ve stavu noveho kusu.
Ostatne jsme s Trincem domluveni na jeho navsteve u me a poslechu, tak se podiva sam.
Oproti puvodni OM5 je to obrovsky zvukovy posun.
Pitrs: s tou prenoskou som to prehnal no keby podobných reálnych a nepriekupníckych ponúk bolo viac, ja byť obchodník z bazosa, čo predáva NC 440 za 10000 Čk, tak ma z tvojej ponuky sekne o zem.
Už se těším na přehrávku a jsem rád, že tu jsou lidičky co člověka upozorní, že se taková sestava za dobrý peníz prodává.
Už koukám po deskách, abych si měl co domá hrát
Jojo, tohle nadšení před koupí nových "hraček" dobře všichni známe .
Když se ti budou líbit některý z mých desek, klidně ti je nechám za rozumný peníz, některý i zdarma.
PítrsPraha píše:Jojo, tohle nadšení před koupí nových "hraček" dobře všichni známe .
Když se ti budou líbit některý z mých desek, klidně ti je nechám za rozumný peníz, některý i zdarma.
Jesliže máš Prázdniny na Zemi nebo 2006 od Katapultu není co řešit
To je vono Pítrs...shánění aparátů a študování katalogů, internetu...zkoušení a cenné rady odborníků...je větší zábava než když stroj je konečně doma a už se hledá nový objekt zájmu...
Mám novou hračku doma zapojenou. A po pravdě, sedíme tu s dcerou, oba dva držky dokořán a jen měníme desky co mě Petr přidal k tomu pokladu.
Napřed byl na řade Cohen - Old Ideas. Mám i 96 rip, přepínal jsem mezi oběma. Basy z vinylu nádherně nevtíravé, jako by někdo utáhl equalizér. Cohenovo mlaskání se ještě více znásobilo.
Druhá byla Adél - 21 - dostala mě dcera, jak říká, táto proč Adéla zpívá z tý zdi? A kam jsi dal bedny? Výšky byly ještě o kus dál než z ripu.
Asi tak, podání analogu je úplně někde jinde. Vetší prostor, muziku můžete poslouchat pořád dokola a neunaví vás to. Z toho jsem měl trošku obavu, poslední dobou jsem poslouchal hlavně ze sluchátek, tam muzika taky neunavuje. Asi před týdnem jsem bedny posunul do prostoru a snažil se něco naposlouchat. Přechod ze sluchátek byl bolestný a po pár deskách jsem to vzdal. Dneska, když mě Petr přehrával desky, abych nekupoval zajíce v pytli, jsem ten sluchátkový pocit měl opět. Bál jsem se, že to je jen jeho koncákem, přeci jen se jeho NAD nedá srovnat s mojí Hypou 400. A naštěstí to tak nebylo. Ten pocit mám i na Hypě a jen s tím rozdílem, že zvuk je mohutnější.
Takže všem díky co mě nakopli a pomohli opět najít nádheru analogu.