Koupě repasovaného grama nebo nový Pro-Ject Essential II

Prostor pro milovníky poslechu LP
Trinec
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupě repasovaného grama nebo nový Pro-Ject Essential II

Příspěvek od Trinec »

fox píše:Vždyť ten PJ je jen za tři a půl tisíce i s přenoskou. Věřím, že bude hrát určitě líp jako staříček. A hlavně bez starostí.
Vím, že je i s přenoskou za 3500. Dle mého taky dobrá cena.
Ale myslel jsem to tak v globálu, zda bude nějaký posun v před a to nejen mezi PJ, 500, ale hlavně digitálem.

Čtu si teď analogove-zdroje/vymenit-gramo-ramenko- ... 12278.html inzerenta a koukám, že v otázkách zlepšení přednesu taky pěkně lítá ...

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Trinec píše:Na ten jsem koukal, nemá protizávaží, automatika jde blbě a kryt je prasklý
S499_1023 píše:lidumil: To mu moc dobře nenabízíš, kus bez protizávaží.
No já ho neprohlížel, jen mi to při brouzdání po EBayi našlo.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

kite19:
Bro zka je sice stara necely rok a pul, ale vzhkedem k tomu, ze mam tak 20 desek, ktere posloucham obcas, tak je ve stavu noveho kusu.
Ostatne jsme s Trincem domluveni na jeho navsteve u me a poslechu, tak se podiva sam.
Oproti puvodni OM5 je to obrovsky zvukovy posun.

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

Pitrs: s tou prenoskou som to prehnal no :D keby podobných reálnych a nepriekupníckych ponúk bolo viac, ja byť obchodník z bazosa, čo predáva NC 440 za 10000 Čk, tak ma z tvojej ponuky sekne o zem.

Trinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinec »

Už se těším na přehrávku a jsem rád, že tu jsou lidičky co člověka upozorní, že se taková sestava za dobrý peníz prodává.
Už koukám po deskách, abych si měl co domá hrát :-)

http://www.musicstack.com/show.cgi?sear ... =1&x=0&y=0

http://www.recordsale.de/eng/php/showAr ... =catalogue

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Jojo, tohle nadšení před koupí nových "hraček" dobře všichni známe :-).
Když se ti budou líbit některý z mých desek, klidně ti je nechám za rozumný peníz, některý i zdarma.

Trinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinec »

PítrsPraha píše:Jojo, tohle nadšení před koupí nových "hraček" dobře všichni známe :-).
Když se ti budou líbit některý z mých desek, klidně ti je nechám za rozumný peníz, některý i zdarma.
Jesliže máš Prázdniny na Zemi nebo 2006 od Katapultu není co řešit :-)

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

To je vono Pítrs...shánění aparátů a študování katalogů, internetu...zkoušení a cenné rady odborníků...je větší zábava než když stroj je konečně doma a už se hledá nový objekt zájmu...

Trinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinec »

Mám novou hračku doma zapojenou. A po pravdě, sedíme tu s dcerou, oba dva držky dokořán a jen měníme desky co mě Petr přidal k tomu pokladu.
Napřed byl na řade Cohen - Old Ideas. Mám i 96 rip, přepínal jsem mezi oběma. Basy z vinylu nádherně nevtíravé, jako by někdo utáhl equalizér. Cohenovo mlaskání se ještě více znásobilo.
Druhá byla Adél - 21 - dostala mě dcera, jak říká, táto proč Adéla zpívá z tý zdi? A kam jsi dal bedny? Výšky byly ještě o kus dál než z ripu.

Asi tak, podání analogu je úplně někde jinde. Vetší prostor, muziku můžete poslouchat pořád dokola a neunaví vás to. Z toho jsem měl trošku obavu, poslední dobou jsem poslouchal hlavně ze sluchátek, tam muzika taky neunavuje. Asi před týdnem jsem bedny posunul do prostoru a snažil se něco naposlouchat. Přechod ze sluchátek byl bolestný a po pár deskách jsem to vzdal. Dneska, když mě Petr přehrával desky, abych nekupoval zajíce v pytli, jsem ten sluchátkový pocit měl opět. Bál jsem se, že to je jen jeho koncákem, přeci jen se jeho NAD nedá srovnat s mojí Hypou 400. A naštěstí to tak nebylo. Ten pocit mám i na Hypě a jen s tím rozdílem, že zvuk je mohutnější.

Takže všem díky co mě nakopli a pomohli opět najít nádheru analogu.

Odpovědět