Myčka lp Knosti disco antistat
- TheAlchemist
- Kontaktovat uživatele:
Re: Myčka lp Knosti disco antistat
Nemá niekto info o tom, či sa dajú kúpiť náhradné kefky do Kosti Disco Antistat II ? Vďaka.
Objednat se dají ale asi ne v ČR https://www.knosti.de/vinyl/8/disco-ant ... zteilpaket
- TheAlchemist
- Kontaktovat uživatele:
Dík, píšu tam, že sa dá objednávať aj mimo Nemecka 
Inak ešte taká ( blbá
) otázka - umývate nejako práčku po "dopraní"? Napr. čistou vodou alebo vôbec?
Inak ešte taká ( blbá
Já peru desky na dvakrát, když je první lázeň špinavá, dokoupím novou a čistčí z druhé lázně přesunu na první. Po praní pračku jen otřu.
Zkoušel jsi www.conrad.cz?TheAlchemist píše: ↑29 říj 2018 12:39Nemá niekto info o tom, či sa dajú kúpiť náhradné kefky do Kosti Disco Antistat II ? Vďaka.
Pračku prrdávají.... třeba umí zajistit i náhradní díly (byť samostatnou položku kartáčku na webu nevidím)
- TheAlchemist
- Kontaktovat uživatele:
Vďaka za odpovede a sorry za dosť oneskorenú reakciu.
Ide vlastne o to, že práčku mám ani nie rok, ale na vrchnej časti želiezok obidvoch kefiek sa mi začala vytvárať hrdza. Dôvodom bude zrejme to, že po dopratí som práčku umyl čistou vodou.
Preto som chcel kúpiť nové kefky, keďže sa bojím, že to zhrdzavenie sa nejako môže odzrkadliť na vypraných LPčkach. Ale 30€ je za ten set náhradných dielov dosť, a keď k tomu prirátam, že mi onedlho bude treba aj novú čistiacu kvapalinu, vychádza to takmer na cenu novej práčky I. generácie.
Takže teraz neviem, myslíte, že je potrebné tie kefky vymeniť?
Ide vlastne o to, že práčku mám ani nie rok, ale na vrchnej časti želiezok obidvoch kefiek sa mi začala vytvárať hrdza. Dôvodom bude zrejme to, že po dopratí som práčku umyl čistou vodou.
Preto som chcel kúpiť nové kefky, keďže sa bojím, že to zhrdzavenie sa nejako môže odzrkadliť na vypraných LPčkach. Ale 30€ je za ten set náhradných dielov dosť, a keď k tomu prirátam, že mi onedlho bude treba aj novú čistiacu kvapalinu, vychádza to takmer na cenu novej práčky I. generácie.
Takže teraz neviem, myslíte, že je potrebné tie kefky vymeniť?
Z Conrad.cz mi odepsali, že náhradní kartáčky nedodávají....