Myčka lp Knosti disco antistat
-
analog2001
- Kontaktovat uživatele:
Myčka lp Knosti disco antistat
Chtěl bych se zeptat,na důležité věci okolo myčky lp.Objednal jsem si myčku a už se na ni těším
.Jak se s ní zachází,radi a tipy ja sušit lp, protože se mi zdá,že když ji dám do stojánku tak to v těch drážkách musí zůstat nééééé
.Děkuji všem za odpovědi.
Re: Myčka lp Knosti disco antistat
Nééé...analog2001 píše:Jak se s ní zachází,radi a tipy ja sušit lp, protože se mi zdá,že když ji dám do stojánku tak to v těch drážkách musí zůstat nééééé
Vse potrebne se doctes ve vlakne Levná pračka LP desek.
-
analog2001
- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat jestli se po každém vykoupání lp musí vyměnit vnitřni obaly?Tolik peněz nemám 
No, to záleží na znečištění. Pokud jde jen o prach usazený při běžném používání v drážkách, nebude to asi třeba. Bude-li deska ale hodně špinavá a to tak, že obal zevitř taky, bude ho lepší vyměnit.analog2001 píše:Chci se zeptat jestli se po každém vykoupání lp musí vyměnit vnitřni obaly?Tolik peněz nemám
Takové znečištění může ale maximálně nastat, když je člověk prase
Když se osprchuji, vždy si vemu nové spodní prádlo. Do proprděných trenek už bych nevlezl. 
-
analog2001
- Kontaktovat uživatele:
Když lp s vnitřnim obalem vložim do pairoveho obalu (deska je z antiku ,nebo z pudy)tak je zevnitr spinava ne?to ten vnitrek mam vysat????
Papierové vonkajšie obaly si nechaj, a kúp si nové antistatické vnútorné obaly, staré, v ktorých to máš teraz, po vypraní LP vyhoď. Vyprať LP a vložiť to do starého obalu nemá význam. Prečítaj si to vlákno čo ti odporúčali o lacnej pračke, máš tam rôzne postupy ako prať a skladovať LP.
-
analog2001
- Kontaktovat uživatele:
A ještě jeden mylý detail.Tak jsem zaslechl,že hodněkrát vyprané lp se hodně ničí.A po kolikátem přehrání se lp musí znovu vyprat?????????
Ja periem platne len keď sú znečistené, a pri prehrávaní sa snažím ich nezapackať, to že prehrávaš platňu neznamená, že ju znečisťuješ.
Kúpim platňu v bazáre je špinavá, operiem ju, dám do nového obalu.
Kúpim platňu v bazáre je špinavá, operiem ju, dám do nového obalu.
Tak, tak. Nic se nemá přehánět. Taky peru desku poprvé, když je nová, nebo bazarová. Potom až když si všimnu, že je na ni stopa po prstech.
Chápu správně, že tahle "pračka" nevytváří žádný podtlak, tedy mikroprach neodsává ?
to spyon áno správne. za tie peniaze čo stojí ani nemôže
kým nenašetríš na poriadnu určite postačí.
tu je video :
tu je video :
Video zkouknuto...nevím nevím jestli to té desce spíš neublíží...stáhne to nějakou vizuální špínu, možná ohamtané prsty...Drážky to ale nevyčistí, povrch prach sundá i kartáček a uschnutí formou odkapu ? Mapy budou ten menší problém....Trochu mi to připomíná praní desek kdysi jarem ve dřezu...před prodejem na burze...vypadalo to dobře ale deska už byla hratelná opět jen "namokro".... 
Knosti je dobrá na silně znečistěné desky. Když to odsaješ, je to v pohodě.