Testovací deska HiFi názory
Re: Testovací deska HiFi názory
Rád bych se taky přidal,vezmu jednu sadu.Tom
Aktualizuji drivejsi obednavku na 2 sady, diky. 

Zdravím
potvrdzujem 1sadu alebo 2LP
Martin
potvrdzujem 1sadu alebo 2LP
Martin
Prosím o opravu v seznamu. Jsem tam dvakrát (elda - řádek 40 a 45). Díky
Předběžně bych také měl zájem o jednu sadu.
Ahoj, sada je přepočet desek na jednoho člověka. Počítal jsem s tím, že musíme objednat minimálně 250Ks od každé matrice, takže je jedno, jestli se bude jednat o album nebo dvojalbum (dvojalbum znamená 2 matrice) a počítám to dle jednoduchého vzorceDRVOŠTĚP píše:To Lamak-Zájem je zatím o 62 sad (pokud to mám všechno dobře) a tím to vychází na 4 desky v saděProsím můžeš vyjasnit počet desek versus sada 4desek\\\,Já jsem myslel že bude 1-2v sadě .Děkuji za info a tvoji snahu![]()
počet alb (minimálně 250)/celkový počet zájemců
Je to tedy 250 testovacích nahrávek / aktuálně 62 zájemců = zhruba 4
Šlo mi o to, že tím pádem nic nezůstane navíc a všichni se podělí rovným dílem o náklady i desky. Zatím to k počtu zájemců vychází cca 4 desky v sadě, takže každý zájemce zaplatí za 4 desky a 4 dostane. Někdo jich chtěl víc, tak jsem mu automaticky napsal 2 sady, aby se to pokrylo.
Ještě jsem od posledně neaktualizoval seznam, to ale udělám až zítra. Snad se mi to podařilo vysvětlit. Nikdo se zatím nevyjádřil proti tomuto způsobu rozpočítání nákladů a výsledných nahrávek, takže to beru jako souhlas...
osobně to vidím, že se dostaneme někam k 80 sadám, což bude tedy cca 3 alba v jedné sadě.
Pan Sýkora mi odpověděl na dotaz a slíbené DVD zašle.
Přál bych si, abychom do nákladů rozpočítali jeho odměnu.
Děkuji za přehlednou tabulku.
Jako za časů HiFiklubu.
Obal je výborný.
Myslím, že hlavní spouštěč bude DVD od p. Sýkory, protože jinak to máme v cajku.
Kdyby někoho napadlo, co v záznamech nemá chybět, napište to sem, nebo na Slovanet.
Lamak je šikula, v jeho odkazu na desce HiFinews, je azimut testovaný stereofonní frekvencí č.5, která se po přepojení phona na mono úplně ztratí.
Že by to šlo i bez měřáku ???
To by bylo super...
Jako za časů HiFiklubu.
Obal je výborný.
Myslím, že hlavní spouštěč bude DVD od p. Sýkory, protože jinak to máme v cajku.
Kdyby někoho napadlo, co v záznamech nemá chybět, napište to sem, nebo na Slovanet.
Lamak je šikula, v jeho odkazu na desce HiFinews, je azimut testovaný stereofonní frekvencí č.5, která se po přepojení phona na mono úplně ztratí.
To by bylo super...
- STUDIO_ESO
- Kontaktovat uživatele:
"Má pravdu, předsedo!"eficak píše:Pan Sýkora mi odpověděl na dotaz a slíbené DVD zašle.
Jako za časů HiFiklubu.
Obal je výborný.
To by bylo super...

Zdravím,
pokud jste to už neučinili, tak doporučuju se před přípravou audio podkladů pro testovací desku spojit s ing. Zbyňkem Lebrem, vedoucím elektroakustiky v GZ Loděnice (tel. 311 673 499), případně vybrat mluvčího a rovnou sem přijet a probrat to s ním osobně. Podle našich nejnovějších poznatků z výzkumu a vývoje HW a SW pro vinyl je velmi důležité, kam se na desce které signály umístí. Může to výrazně ovlivnit (negativně) celý proces kalibrace gramofonu a snímacího řetězce. Zvažujeme interní výrobu testovacích desek pro nastavování řezacích strojů Neumann, takže nějaké zkušenosti z výroby by se vám mohly hodit.
Přijde mi zbytečné předělávat pak dodatečně pořadí signálů nebo je modifikovat, když to jde připravit dopředu.
Každopádně přeju, ať se desky podaří vydat.
Vinylu zdar
pokud jste to už neučinili, tak doporučuju se před přípravou audio podkladů pro testovací desku spojit s ing. Zbyňkem Lebrem, vedoucím elektroakustiky v GZ Loděnice (tel. 311 673 499), případně vybrat mluvčího a rovnou sem přijet a probrat to s ním osobně. Podle našich nejnovějších poznatků z výzkumu a vývoje HW a SW pro vinyl je velmi důležité, kam se na desce které signály umístí. Může to výrazně ovlivnit (negativně) celý proces kalibrace gramofonu a snímacího řetězce. Zvažujeme interní výrobu testovacích desek pro nastavování řezacích strojů Neumann, takže nějaké zkušenosti z výroby by se vám mohly hodit.
Přijde mi zbytečné předělávat pak dodatečně pořadí signálů nebo je modifikovat, když to jde připravit dopředu.
Každopádně přeju, ať se desky podaří vydat.
Vinylu zdar

Ehm, nevím, jak editovat předchozí příspěvek, holt nováček...
Takže jenom prosím, abyste do GZ nevolali všichni
, stačí jedna zodpovědná osoba. Díky.
Pokud je to na delší vysvětlování, tak možná spíš emailem. Můžete nám napsat na technickou podporu na "vinyl zavináč gzdm.cz".
Takže jenom prosím, abyste do GZ nevolali všichni

Pokud je to na delší vysvětlování, tak možná spíš emailem. Můžete nám napsat na technickou podporu na "vinyl zavináč gzdm.cz".
Měl bych taky zájem o 3-4 LP = pořád jedna sada? Díky.
Děkujeme ti GeorgeZ. Já tam znám pouze kolegu p. Petr Pasek ale ten dělá jestli se nepletu na remasteringu vinylu. Určitě bude pro nás důležité aby se tam nás někdo chytil a pomohl a poradil s přípravou materiálu... 

Hlásím se do seznamu zájemců - vezmu si 1 sadu.
Tak tabulku jsem aktualizoval. Pro ty co nechtějí hledat přidávám opět link:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... kQzeDZkOVE
PROSÍM VŠECHNY ABY ZKONTROLOVALI ÚDAJE A POČTY DESEK/SAD O KTERÝ MAJÍ ZÁJEM
Co je považováno za sadu se mi snad už podařilo vysvětlit, títmo se omlouvám, že to nebylo na první pokus
Eficak:
chtělo by se to domluvit, co by mělo být odměnou pro pana Sýkoru. Lahvinka a výsledná deska, nebo finanční obnos, popřípadě ještě něco jiného? Budu rád, pokud mi hodíš představu o nějakých režijních nákladech, klidně do SZ - to platí asi pro všechny co se kolem toho aktivně motají a mají nějaký náklad, který by chtěli uplatnit. Zahrnul bych to přepočtem na jednu desku do tabulky, aby jsme se postupně dostali k výsledné ceně.
Grafika je dobrá, možná bych se nebránil tomu založit separátní vlákno k účelu doladění věcí jako je obal, obsah, ... Tady ta diskuze kolem realizace hodně zapadá v příspěvcích ohledně zájmu atd.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... kQzeDZkOVE
PROSÍM VŠECHNY ABY ZKONTROLOVALI ÚDAJE A POČTY DESEK/SAD O KTERÝ MAJÍ ZÁJEM
Co je považováno za sadu se mi snad už podařilo vysvětlit, títmo se omlouvám, že to nebylo na první pokus

Eficak:
chtělo by se to domluvit, co by mělo být odměnou pro pana Sýkoru. Lahvinka a výsledná deska, nebo finanční obnos, popřípadě ještě něco jiného? Budu rád, pokud mi hodíš představu o nějakých režijních nákladech, klidně do SZ - to platí asi pro všechny co se kolem toho aktivně motají a mají nějaký náklad, který by chtěli uplatnit. Zahrnul bych to přepočtem na jednu desku do tabulky, aby jsme se postupně dostali k výsledné ceně.
Grafika je dobrá, možná bych se nebránil tomu založit separátní vlákno k účelu doladění věcí jako je obal, obsah, ... Tady ta diskuze kolem realizace hodně zapadá v příspěvcích ohledně zájmu atd.