Takže:
pod stromečkem jsem našel Lenco L435, gramec je v celku uspokojivém stavu, horší je pouze kryt (poškrábaný a u jednoho pantu lepený jakousi páskou) a chybějící štítek co by měl být na přední straně soklu, přenoska i hrot jsou podle fotek původní, výstup je párem černých cinchů na kabelu, těžko říct jestli origo (očekával bych nějaké označení kanálů, které postrádám). Rád bych dal gramec hezky do kupy a pořídil mu pak i lepší sestavu, momentálně tu mám jen pár zesilovačů jeden noname skládaný za socíků, jednu teslu AZS223, technics SU-700 a jeden jakysi noname sh*t co slouží jen u počítače

z tohoto důvodu bych zde od zkušenějších načerpal informace co jak a kde, předpokládám že by bylo vhodné udělat následující:
vyměnit řemínek pohonu
vyměnit vložku přenosky (padla mi do oka M2 blue, doufám že to nejsou zbytečně vyhozené peníze)
má význam řešit výměnu raménka? pokud ano za jaké raménko?
má smysl předrátovat vedení přenosky a případně čím nahradit?
rád bych předělal současný výstup na cinch zásuvku a používal propojovací kabel, neublíží to kvalitě zvuku?
po té vše seřídit váhu na přenosce jsem tak na rychlo zvážil mikrováhou, je to dostatečné nebo je třeba speciální mikrováha jako prodávají třeba na phonu? rozdíl je pouze v tom speciálně ohnutém plýšku.
mám si ohlídat a pořešit ještě něco?
rád si nechám poradit i s případnou sestavou zesilovač/bedny
pokud máte někdo jakoukoliv dokumentaci, budu za ní vděčen
díky