Aurum Cantus Melody M-103

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Vraný
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Aurum Cantus Melody M-103

Příspěvek od Vraný »

Mám jen zprostředkované zkušenosti od p. Holcnera. M-102 mají prý více basů, hutnější, "větší" zvuk, než M-103. Před vánoci by měly být v Melisse.

boxer

Příspěvek od boxer »

Tak včera jsem byl na návštěvě u jednoho zde nepíšícího soudruha hifisty,který si moc nezakládá až tak na hifi-image,jako spíše si tu hudbu opravdu užívá s nadhledem,o to více s chutí.

Je tzv. všežravec,tedy snad krom dechovky všechno.Vždy hledá něco,co mu přinese z hudby náboj,radost,pohodu.

Má běžný byt 3+1. Na poslechovku požívá 2.největší,tedy 2. nejmenší (vlastně to je stejný) pokoj,o velikosti 3,9 x 4,6m.Foto není,nemaje u sebe foťák.

Zatlumen kobercem,1 2křeslem,1 křeslem,stolek,skříň a police a regál na knihy a CD.
Poslouchá po delší straně,tedy bedny jsou na kratší.Na okně závěs.Tedy úplně běžný pokoj. Jednou,asi před více jak rokem se dal na digicestu a ke svému CDP CA Azur 740C si pořídil TDA2200 od Lyngdorfa,vzhledem k mmožnostem úprav.
Zkoušel k tomu různé Xavy,Wharde,Kefy,a co já vím co všechno mi říkal. Stále si nemohl vybrat a utratit balík nechtěl.
Na radu jednoho jeho kamaráda se vypravil do Melissy a tam krom jiného vyzkoušel Aurum Cantus M-103.

Půjčil si je domů a už u něj zůstaly.

Já jsem se o sestavě Lyngdorf + tyto bedny zmínil zde.
U Petra to byl opravdu jiný poslech. Zkoušeli jsem kde co a vše bylo velmi příjemné,čisté,bezproblémové.Žádné dunění,sykavky,prostě pohoda.
Cena kompletní sestavy jemně převyšující 150 K . Poslech mi připomínal poslech u Pytla,kde mi taky nic nechybí,vše je jak má být.

Myslím,že pro mnohé konečná s hledáním,kdo si chce užívat velmi dobrého výsledku za rozumnou cenu.

boxer

Příspěvek od boxer »

Kdo máte (měli) jste možnost je slyšet v domácím prostředí a co na ně říkáte?

boxer

Příspěvek od boxer »

sorry dvojklik

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

Mám je už 6 měsíců a jsem s nima pořád spokojen. Za ty prachy jsou to výborný bedny hraje to tak že mě to nenasírá a nemá to přehnaně analytickej zvuk ale zároven je to pěkně detailní, a hodně dobrej basovej základ.
Myslím že v dané cenové nemají moc konkurence. Je to sice jen dvoupásmo ale při porovnání v mých akustických podmínkách porazilo i některá tří pásma různých značek. Docela by mě zajímal model M-102 3p.

boxer

Příspěvek od boxer »

Ona je otázka,(dle tvý poslechovky a vzhledem k svázání dvou či tří pásem) co by bylo lepší. Nemusí být automaticky 3p.lepší.

Vraný
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Vraný »

Já je mám už 17 měsíců a stále je znát posun v reprodukci, především na basech. 102 dvojky jsem si chtěl také poslechnout, bohužel pokaždé než jsem se k tomu dostal byly prodané. Asi nebudou hrát špatně.

boxer

Příspěvek od boxer »

Nebudou.Neboli,neměli by.
Taky stojí víc jak o půlku více.

Vlasto
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Vlasto »

Steve píše:...Středy krásně znělé,barevné,(které např.z německých beden neuslyšíte)...
ajajaj, to je zase výrok za všetky drobné... *bravo*

boxer

Příspěvek od boxer »

Že by další majitel Canton,Heco,M-S,...

ShanDo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ShanDo »

mozno len reaguje na skvely opis zvuku a udajny "high-end" za 40 tacov...

boxer

Příspěvek od boxer »

Kdo tady bedny zařadil

A) do high endu ?
B) bedny do 40 nemohou dobře hrát a za 250 špatně?
C) nemáš náhodou BVa?

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Tak to je jisté, že to bude za C). Protože ten ultramegagigamezigalaktický high-end se jen tak nepotkává....

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

boxer a pasul
PAT a MAT (a je to!) *2thumbsup*
pasul
Pusti si Darcíl a prevteleného Mozarta, možno to zaberie. Alebo škótske striky.

Odpovědět