B&W 703

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

B&W 703

Příspěvek od Zdeno1 »

Je mezi náma nějaký majitel těchto reprosoustav,nebo měl někdo možnost je otestovat.Děkuji za rychlou odpověď.

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Re: B&W 703

Příspěvek od Rowing »

Také mě velmi zajímají. Jsou krásné a cenově ještě celkem dostupné.

Obrázek

Oggy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oggy »

Ja je poslouchal ve Spalicku v Ove na Audionet SAM V2 + ART G2 a doma bych to mit rozhodne mohl. Je to moje krevni skupina. Ale jsem ovlivnen tim, ze mam doma CDM 7NT. Musim rict, ze byla brutalne znat na zvuku vymena CD prehravacu, tj. bedny si nehraly porad to svoje, ale kopirovaly zvukovy charakter zdroje. *thumbs up*

Sycak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sycak »

I když tuším, že se na mě vyvalí vlna nenávisti, připojím svoji předvčerejší zkušenost jako varování případných zájemců o B&W 703.Tyto bedýnky jsem slyšel v sestavě Sony 7 ES, předzes DPA 111, dva konce NAD 208 THX v biampu, síťové šňůry Supra, velmi propracovaná kabeláž. Nebudu to protahovat - byl jsem zděšen. Výměna CD přehrávače za TEAC VRDS 25X sice přinesla značné zlepšení, zmizelo kovové chrchlání ze středú a výšek, zvuk získal na plnosti, pročistil se a zlepšila se dynamika. Stále to ale byl jeden z nejhorších zvuků jaké jsem v poslední době slyšel. Absenci prostoru, nulovou lokalizaci a celkově nevyrovnaný průběh by snad bylo možné dát za vinu vlastnostem poslechového prostoru a umístění reprosoustav v něm a zkušený posluchač dokáže tyto potíže "odfiltrovat". Naprosto děsivé však bylo jakési zabarvení či snad zkreslení zvuku v subjektivním smyslu. Hlasy zpěváků, které dobře znám i z živých vystoupení, nebylo na většině nahrávek možné vůbec poznat. O zvuku houslí, klavíru a dalších nástrojů je lépe pomlčet. Když uvážím, že za cenu 703 lze koupit zánovní Matrix 801 mk3, které jsou poukázkou do úplně jiné třídy hifi, může si
703 koupit jen člověk bez jakékoliv zkušenosti, nebo šílenec.

Machalík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machalík »

Byl jsem u toho.
Vše mohu potvrdit.
Osobně jsem si tím vnitřně vyřešil jednu věc: Bylo to naposledy, co jsem šel ke komukoli na návštěvu na poslech sestavy podobného ranku.

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

to Machalik:
Zajimalo by me, co myslis tim podobnym rankem, BW nebo cenovou kategorii?

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Pajuna- Machalík i Syčák mají naposloucháno dost a dost, takže nepochybuji, že to tak může být. Jen bych si- pro klid v duši - na této aparatuře poslechl i jiné (mnou naposlouchané) repro. To abych vyloučil vliv ostatních přístrojů.

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

O tom nepochybuji, ani ten nazor nezpochybnuji ani BW neprosazuji. Jen me zajimalo konkretni vysvetleni "podobneho ranku". Ja jsem tyhle BW ani neslysel, i kdyz jsou pekne. Docela jsem mel zajem poslechnout BW804, jen tak pro zjisteni charakteru ...

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

BW 804 jsou už trochu jiná káva.

Oggy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oggy »

Sycak

Proc nenavist? Tobe se nelibi, nekomu (i me) jo. ;) Nachylnost na kovovy zvuk vyskace tam asi bude. Moje 7NT se s koncem Adcom GFA555 nedaly poslouchat, vysky byly straslive. S Parasoundem je to ok.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Já bych něco rád řekl,ale nechci kazit kšeft.Nedokážu si Machalíku představit větší průser než jsem slyšel já-víš kde...I když potenciál cítím.To jo.

Syčáku a pro tebe to platí taky.Samo,že situace se podle posledních tvých zpráv změnila-já vím,ale zatím to byl vždycky velký čaj-průser!!!Musel jsem si hodně odmyslet.Takže mi to celé připadá ,že jste na začátku cesty k cíli.Ještě čekám co předvede Matrix.Ale jinak. :roll: Ciba zatím jasně vede.

Jak tak jezdím a poslouchám u různých lidiček ,tak jsem teď jeden aparát slyšel co přehrál zatím vše.A bylo to kupodivu ve studiu.Žádný top highend ,ale normální repro za 300K a zbytek kolem 350K.Správné(pekelně zdlouhavé!) umístění repro a zatlumená místnost-bylo to naprosto famózní.Nemá to 30palců basák a všechny to schová jednoznačně do kapsy!

berka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od berka »

TO PaSUL
A kdepak to byl ten poslech ???
Ze by to byl treba pan Diok ??

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Nechci aby to vypadalo jako reklama,ale je to tak.Nevím jak je tohle možné a jak se tohohle dá docílit,ale prostě tohleto jsem ještě nikdy neslyšel.Každý vždycky mele ,že reprosoustavy zmizí a zůstane zvuk.Reprosoustavy stojí celkem blízko,ale zvuk je někde daleko za nima a s obrovským rozlišením a detajlem.Žádné basy mi tam vůbec nechyběly.Neskutečný prostor s naprosto přesným posazováním do něj.Předozadní prostor-nikdo to takhle namá!!!Prostě komu to takhle bude doma hrát nemá co dál řešit.Tohle bylo opravdu nečekané...

berka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od berka »

Ja stebou zdilim tentyž nazor,byl jsem u pavla minuly tyden a proste WLM hraji.
Jsou to ale repro pro lampy,a to vsichni nemame.
Ale zase ruku na srdce oproti realnosti to trochu pribarvuje ...ale muzika musi hřat a tam to hřeje vic jak na Sahaře

berka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od berka »

Ja teda lampy mam
Audiomat Soltvege a k tomu CD prehravač Teac 50es
Repro zatim resim

Odpovědět