Keď je taký "pohodový pátek", nech Ti to vydrží, ale čo hovoríš na toto
http://www.hifi-voice.com/testy/wlm-diva-monitor.html ?
Nehovor, že si sa na to nepozeral.

To chápem a čo do nej dávaš?boxer píše:Já osobně hledám jako první vždy díru.
Jo tááákhle to je ... Takže vy nejste volem jenom díky tomu, že se řídíte nějakými cizími názory.Acon píše:Je fajn, že sa držíš svojho názoru. Jeden nemenovaný, Tebe veľmi podobný človek povedal: "Mne to pripada, ked dam na nieci nazor, ze odopieram sam sebe svoje myslenie, ukon, svoju cast zivota, bez ohladu na to, ci moj nazor je spravny."zero píše:BVa
....... a už je to tady zase![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vyprdněte se na vlastní uši, řiďte se příručkama a poučkama !!!
Děkuju nechci. Mám to jinak.
Je to skvelý spôsob ako zo seba spraviť vola. A že sa Ti darí, to dôkladne dokazuješ![]()
O istých ľudoch tu pochybuješ a pritom netušíš ako si vedla. A práve to z Teba robí toho vola. Pretože oni na rozdiel od Teba vedia!.
Acon píše:Takže ANO, skončil som pri "plnej" bedni pretože sa ma jej zvuk zatial najviac uspokojuje, no netvrdím, že by som nikdy nekúpil bedňu s BR.
Acon píše:ja sa nechcem vrátiť k otvorenej to je pravda, ale ja sa nechcem vracať k ničomu. Mám svoju "konečnú", to je celé.
Aj ja viem svojeJá vím svoje a to mě prostě stačí
To som niekedy povedal? Určite nie. Oponentný názor mi dáva priestor nájsť pravdu. Učený som z neba nespadol a rozhodne nie som neomylný.zero píše:
Jo tááákhle to je ... Takže vy nejste volem jenom díky tomu, že se řídíte nějakými cizími názory.
JE MNOHO POVOLANÝCH, ALE MÁLO VYVOLENÝCH.zero píše:N E V Ě Ř A U T O R I T Á M
(no, však moudří vědí o co jde).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti