No mají v BW štěstí.
Protože kdyby si přečetli vlákno(a) na Slovanetu všichni potencionální kupci, do kterých všude zabředla Holy Trinity, tak by to mohli v BW zabalit.
Bowers-Wilkins 2015
Re: Bowers-Wilkins 2015
však oni to čtou, vlákno čtou i špióni a průzkumníci marketingu B&W, tržní analytici, mají oči všadě a každá informace od uživatele jim cenná jest
Mají štěstí i jiní výrobci tzv. ´´komerčních sraček´´ letmo: aurum cantus,quadral,monitor audio a vůbec každý výrobce který ve své neznalosti a touze prodávat jen drahý šunt použije ve svých špičkových soustavách například: páskový,izodynamický,elektrost. či jiný výšk.repr. než který doporučuje,odzkouší a změří nejmenovaný ,slovutný český bednokonstruktér. Sranda ale je ,že po pár jeho měřeních a nekompromisních závěrech kdy na (cháře) jedněch AC zjistí ´´nepřijatelný´´ výškový zdvih ,který ale předtím nikomu nevadil ba spíše naopak ,najednou začnou mnozí třeba právě jmenované bedny značky AC houfně prodávat. Alespoň jsem jednu dobu (při procházení inzercí) ten pocit a tušení souvislostí nabyl. Dobré na tom pak je jen to,že někdo levně nakoupil skvělé bedny ,nebo že tyto aj. české hi-fi websites s podobně radikálnímy závěry asi nečtou nikde jinde ve světě.
K samotným B&W ,navzdory eskalaci cen ,uvedené recenzi atd... ta značka své kouzlo, technologie a zákazníky prostě má. Komu nesedí příplatek za značku nebo třeba kombinace měničů (ferofl.chlazení na výšk. materiál kalot ,cokoli ,tak může kevlar najít i u jiných výrobců. Osobně mám za to že mají slušné soustavy i v levném segmentu a v těch vyšších se najde kopa předraženějších značek takže nějak nemám nic proti. Ani v otázce vybíravosti tj. sladění se s ampl. bych to neviděl nějak dramaticky (v porovnání s konkurencí).Ale jejich nákladné top modely jsem nikdy nevlastnil ani neměl možnost s konkurencí nějak porovnávat ,takže jen můj subj. názor.
K samotným B&W ,navzdory eskalaci cen ,uvedené recenzi atd... ta značka své kouzlo, technologie a zákazníky prostě má. Komu nesedí příplatek za značku nebo třeba kombinace měničů (ferofl.chlazení na výšk. materiál kalot ,cokoli ,tak může kevlar najít i u jiných výrobců. Osobně mám za to že mají slušné soustavy i v levném segmentu a v těch vyšších se najde kopa předraženějších značek takže nějak nemám nic proti. Ani v otázce vybíravosti tj. sladění se s ampl. bych to neviděl nějak dramaticky (v porovnání s konkurencí).Ale jejich nákladné top modely jsem nikdy nevlastnil ani neměl možnost s konkurencí nějak porovnávat ,takže jen můj subj. názor.
Legrace byla nakupovat v Tuzexu všechny ty Technics SB-X, JVC SP-X, Pioneer CS či Toshiba SS...údajně lepší (a hodně dražší !) než domácí kraválbedny z Valmezu, houby na to říkám já. To měli lidé tenkrát jinej sluch či spíš absenci digitál měřáků / spektro analyzérů ? Asi se víc hrálo, poslouchalo a méně měřilo fiktivní laboratorní údaje...