Bowers-Wilkins 2015
Re: Bowers-Wilkins 2015
Jen ten zvukový výsledek je za 600 tisíc korun (802 d3) přeci jen trošku rozpačitý...
Možná proto, že
Zdroj : http://www.schlegelmilch-highend.de/fil ... lmilch.pdf (test s měřením)B&W Chef Joe Atkins gab seinen Ingenieuren
die Freiheit, in alle Richtungen zu entwickeln.
Článek jsem louskal už dopoledne, kdy jsem jej objevil. Technologie oslnivá. Precizní.
Přiznám se, že posuzovat zvuk repro této kategorie je nad mé rozlišovací schopnosti
Občas zajdu k pánovi, který má několik systémů s různými typy B&W je to skutečné velkolepé,
ale také jsem poslechl dvě vyladěné sestavy s repro TAD Evolution One.
Za mně "Sofiina volba"
Přiznám se, že posuzovat zvuk repro této kategorie je nad mé rozlišovací schopnosti
Občas zajdu k pánovi, který má několik systémů s různými typy B&W je to skutečné velkolepé,
ale také jsem poslechl dvě vyladěné sestavy s repro TAD Evolution One.
Za mně "Sofiina volba"
Trochu "zvláštne" sú v tom teste tvrdenia o perfektnom chladení výhybky (načo??), ktorá je síce na "priamo na chladiči", ale vo vzduchu na dištančných stĺpikoch. 
Německo má 80 milionů bohatých obyvatel. Je to největší trh v Evropě.
B&W je gigant mezi výrobci reprobeden. Myslíte, že by byl tam kde je, kdyby dovolil nějakému novináři, nebo časopisu, napsat něco jako nezávislou recenzi ???
B&W je gigant mezi výrobci reprobeden. Myslíte, že by byl tam kde je, kdyby dovolil nějakému novináři, nebo časopisu, napsat něco jako nezávislou recenzi ???
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jojo, všechno všude je podplacené...
.
For Renown: ...to stejné podle toho co tu "smažíš" platí i pro další podobné giganty jako je firma Apple, Mercedes, nebo Miele atd..že? ...zapřemejšlej prosimtě než sem něco flákneš. Diky
JakubS8 :
mohl bys svůj požadavek blíže specifikovat ?
mohl bys svůj požadavek blíže specifikovat ?
-
boxer
zapřemejšlej prosimtě než sem něco flákneš
I když to nepatřilo mně, tuze jsem se zamyslel, ale na nic závadného nepřišel. Myslím si, že Renown mám pravdu. Ale třeba nás vyvedeš z omylu.
Tedy pokud je myšlena nezávislá = negativní.
I když to nepatřilo mně, tuze jsem se zamyslel, ale na nic závadného nepřišel. Myslím si, že Renown mám pravdu. Ale třeba nás vyvedeš z omylu.
Tedy pokud je myšlena nezávislá = negativní.
JakubS8: Samozřejmě, že to platí pro všechny giganty. Nebo máš nějaký důkaz, že neplatí?
JakubS8 :
napsat takovou ptákovinu po 22 hod., no tos byl pěkně zhulený nějakým svinstvem.
už to nehul a kup si lepší matroš
napsat takovou ptákovinu po 22 hod., no tos byl pěkně zhulený nějakým svinstvem.
už to nehul a kup si lepší matroš
Podplácení netřeba neb nastupuje autocensuraPítrsPraha píše:Jojo, všechno všude je podplacené....
Kdyz tak ctu tuhle debatu. Plati tedy, ze repro BW nehraji dobre ale zaplati si skvele recenze aby je pak zakaznici kupovali? A ti zakaznici to ani nepoznaji ze kupuji sunty a nechali se napalit. Navic kdyby si zajeli do Ceska koupili by stejne nebo lepsi DIY za 30 tis. Kc?
ivandk: BW mají jak svoje příznivce, tak samozřejmě odpůrce, no a to že jich je tolik v bazarech je zřejmě tím že je to jedna z nejprodávanějších značek a dělají repro v různých cenách a začínají poměrně nízko. DIY modely jsou opravdu lákavé vesměs se chválí že přehrajou repro 1x dražší ale je li to tak skutečně to si netroufám vyvrátit ani potvrdit. Další věc u DIY je desing, některé už jsou opravdu pěkné ale nenalhávejme si, na většinu světových výrobců nemají ani vzhled ani technologie, jako jsou vlastní měniče, náročné výroby ozvučnice atd. No a v neposlední řadě je to otázka prodeje takové DIY bedny, hlavně u nějaké dražší, zatímco starší dobrou značkovou bednu prodáš cca za 50% u DIY bedny si to nedovedu představit. (nemyslím teď repro za pár tisíc) Takže vše má své pro a proti.