Daniel Hertz / Petrof

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
boxer

Re: Daniel Hertz / Petrof

Příspěvek od boxer »

No mám to doma,ne? Když hájendový kino,tak hájendový bedny.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

bubuxin píše:Vďaka za vysvetlenie agavel. Ešte že tu si, celú noc som si nad tým lámal hlavu.
Zázraky na počkání a nemožné do tří dnů ;) Na .... příspěvek blbá odpověď.
dadaft píše:agavel je teď holt pan Velkobednista. :mrgreen:
Kam tě žene slepá víra? Bylo mi vysvětleno, že nemám moc velké bedny. Teda vysvětlili mi při tom i spoustu dalších věcí, o kterých jsem neměl ani ponětí. Dnes nemá cenu řešit jiné věci, než velké bedny, když chceš zvětšit počet svých příspěvků na fóru.

A zpět k tématu. Opravdu vám ty bedny přijdou tak šeredné? Myslím ve srovnání s pořádnými bednami za podobné peníze. Mě například šneky přijdou daleko horší. Drahé velké bedny holt nevypadají tak sympaticky, jako miminka či náctky většiny z nás. Osobně u mě vítězí spíš náklonnost k schopnostem BEDEN než jejich vzhledu. Jsou pravda jisté limity.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

agavel píše:Dnes nemá cenu řešit jiné věci, než velké bedny, když chceš zvětšit počet svých příspěvků na fóru.
pravda. příznivci regálovek a prťavých sloupků už nevystupují veřejně, ale řeší to SZ.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

agavel píše:...... Opravdu vám ty bedny přijdou tak šeredné? Myslím ve srovnání s pořádnými bednami za podobné peníze. Mě například šneky přijdou daleko horší. Drahé velké bedny holt nevypadají tak sympaticky, jako miminka či náctky většiny z nás. Osobně u mě vítězí spíš náklonnost k schopnostem BEDEN než jejich vzhledu. Jsou pravda jisté limity.
Tak, šeredné a snad pro někoho i nesympatické máš zde http://www.higherfi.com/spkrlist/speakerlist.htm. Až na vyjímky se dá říci, že čím šerednější, tím dražší. Ale hrát určitě umí, protože kdyby záleželo jen na vzhledu, tak ty od Petrofa by měly stát tak cca pět korun a padesát haléřů, tak jsou proti nim krásné.

boxer

Příspěvek od boxer »

Aleska

Co blázníš,tak na tom odkazu snad krom 4 ks jsou všechno nádherné bedny.

Já to mám doma nejraději takto.Buď ty pink selátka a nebo toto.

Obrázek

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Máš pravdu, možná že čtyři pěkné by se tam i našly, ale než například toto
Obrázek
tak to raději ty tvoje růžové sněhuláky. A pravděpodobně ještě 353.000 $ ušetřím.
A nebo toto za 500.000 $ ?
Obrázek
To se již pak ani nedivím, že už je na téže stránce prodávají ve frcu za 90.000 $.

*offtopic* Bastlíři celého světa spojte se (proti nevkusu) !

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Když vydím ty poslední, tak by tam fakt u Petrofu měli udělat alespoň ty šuplíky na cédéčka. Nebo raději v trendu moderní doby na LP.

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

agavel: podobne ako si ty pojal svoj posledný príspevok, tak isto som napísal ja svoj prvý v tomto vlákne. Ironicky. A nečakal som naň žiadnu odpoveď. Nepochopil to len jeden, čo je úspech. Verím, že aj tomu jednému to časom dôjde.

Po pár návštevách si dovolím konštatovať, že brňáci majú pravdu. Dole treba aspoň jeden basák veľkosti 1 Machalíka. Takže Petrof repro môžu byť.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

pochopili to všichni. jen někteří nesouhlasí se zjevenou pravdou. amen.
(dobře - klidně si to vykládejte tak, že na ni nemají chechtáky = jásátka = spořítka = love. protže když neni love, neni laska, že.)

TomasT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasT »

Tezko soudit miru vkusu ci nevkusu, krasy nebo ohyzdnosti, ale ty vetsi Petrofy bych doma velmi uvital, pro mne jsou krasne a tam kde jsou primarne urcene, cili do studii a bohatym lidem, tam dokonale zapadnou, o tom zadna. Tezko si je nekdo sa do mistnosti 4x3m...

boxer

Příspěvek od boxer »

ale ty vetsi Petrofy bych doma velmi uvital, pro mne jsou krasne

*palec*

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

Pro mne jsou ty třípásma také ukázkou nádherného vzhledu do většího prostoru, a nebo studia ideální.
Jinak si je dokážu představit i ve svém obýváku 6x4m

boxer

Příspěvek od boxer »

Jinak si je dokážu představit i ve svém obýváku 6x4m

*palec* *thumbs up*

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

jen tak dál chlapci. stává se to tady fórem o představách a fantaziích, ne o zkušenostech....

Sycak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sycak »

Ve Tvém případě se nemůžu zbavit dojmu, že každá další zkušenost Ti něco vezme. Nic takového jsem nikdy neviděl!

Odpovědět