Dynavoice DM-6
Re: Dynavoice DM-6
Už se to blíží Davide. Ozvu se a budu se těšit. 

Těším se až opráším AC V3M nebo Yaqina, dle toho co budeš chtít testnout
.

Ahoj, kdybyste vybírali mezi Dynavoice DM- 6 a Q Acoustics 3020i, které repro by dostalo přednost a proč?
Díky za odpověď.
Díky za odpověď.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
kolik myslis ze lidi tady slyselo na tvem zeleze obe bedny ?
No asi nikdo, ale dal jsem spíš obecný dotaz...
Ahoj, jaký stereo zesilovač k tímhle bednami doporučíte? 80 % hudba a 20 % TV. Cena do 10-15 tis. Dík
Ahoj, oživil bych lehce toto vlákno. Nedávno jsem také zakoupil Dynavoice DM-6 a jsem nadmíru spokojen. Mám je zapojené na zesilovači Technics suv4x z osmdesátek. Který hraje vcelku obstojně, i dle názorů co se válí po internetech. Každopádně by mne zajímalo co byste k těmto bednám případně doporučili za jiný zesilovač ve stejné kategorii jako příspěvek předemnou, tj. cca. 15k, úplný strop 20k. Buď jako náhradu, pokud bych si tedy vůbec polepšil nebo jako výhled až Technics odejde do věčných lovišť. Dík moc
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Možností je neurekom, ale aktuálně z bazarových třeba Marantz 8006.
Z nových třeba Yamahu 701.
Oba k Dynavoicům zvukově jdou perfektně. Vyhnul bych se k nim NADům, Vincentům.
Z nových třeba Yamahu 701.
Oba k Dynavoicům zvukově jdou perfektně. Vyhnul bych se k nim NADům, Vincentům.

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ahoj! Mám doma Dynavoice DF-5 s Yamahou RX-V2600 a tato kombinace hraje podle mého názoru dost dobře. Také řada prodejců páruje Dynavoice s Yamahou a myslím, že oprávněně.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Leony5:
Nic nesoudim... Co se drzet tematu - co a proc z vlastni zkusenosti doporucis jardovi ty?
Nic nesoudim... Co se drzet tematu - co a proc z vlastni zkusenosti doporucis jardovi ty?
Pítrs odpověz na co jsi byl tázán a nepokládej otázku namísto odpovědi. Jak jsi k tomu došel že k Dynavoice DM6 ……, popiš jak dlouho jsi jmenované zesilovače u sebe doma s těmito Dynavoice poslouchal a jaký byl rozdíl ve zvuku. Také by mě zajímalo jestli víš jaký zvuk preferuje tazatel. Každému se líbí něco jiného, a rady co jsi tu napsal jsou totální žvást.
Na rozdíl od tebe mám se značkou Dynavoice dvouletou zkušenost a když jsem si přečetl tvou střelbu od boku musel jsem se tě zeptat jak jsi k těmto závěrům došel. Přijde mi že si dost vymýšlíš co jsi všechno měl doma a děláš tu ze sebe Březinu. Máš snad nějaké HI-FI studio ? Pokud ano tak se ti omlouvám.

- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zamysli se, co si jimacek vezme z tvych dvou hejt prispevku....
Domnivas se, ze doporuceni Marantzu 8006 ci Yamahy 701 je "totalni zvast". To neni nazor na zvuk.... Cim konkretne se podle tveho dojmu tyhle dva kousky tak zasadne nehodi k DM-6? Jake jejich konkretni zvukove atributy jsou v tak zasadnim nesouladu se zvukem DM-6, ze jejich doporuceni povazujes za "totalni zvast"? To by aspon dalo tazateli pestrost nazoru.
A jaky zesilovac a proc z vlastni zkusenosti doporucis ty? To je to, co tazatele zajima... Ne prazdne nalepkovani.
Domnivas se, ze doporuceni Marantzu 8006 ci Yamahy 701 je "totalni zvast". To neni nazor na zvuk.... Cim konkretne se podle tveho dojmu tyhle dva kousky tak zasadne nehodi k DM-6? Jake jejich konkretni zvukove atributy jsou v tak zasadnim nesouladu se zvukem DM-6, ze jejich doporuceni povazujes za "totalni zvast"? To by aspon dalo tazateli pestrost nazoru.
A jaky zesilovac a proc z vlastni zkusenosti doporucis ty? To je to, co tazatele zajima... Ne prazdne nalepkovani.
Všem díky za odpověď. Leony5, pokud máte dlouholetou zkušenost se značkou Dynavoice, tak co byste doporučil vy?Leony5 píše: ↑20 bře 2020 23:35Pítrs odpověz na co jsi byl tázán a nepokládej otázku namísto odpovědi. Jak jsi k tomu došel že k Dynavoice DM6 ……, popiš jak dlouho jsi jmenované zesilovače u sebe doma s těmito Dynavoice poslouchal a jaký byl rozdíl ve zvuku. Také by mě zajímalo jestli víš jaký zvuk preferuje tazatel. Každému se líbí něco jiného, a rady co jsi tu napsal jsou totální žvást.Na rozdíl od tebe mám se značkou Dynavoice dvouletou zkušenost a když jsem si přečetl tvou střelbu od boku musel jsem se tě zeptat jak jsi k těmto závěrům došel. Přijde mi že si dost vymýšlíš co jsi všechno měl doma a děláš tu ze sebe Březinu. Máš snad nějaké HI-FI studio ? Pokud ano tak se ti omlouvám.

Díky