Infinity Renaissance 90
Re: Infinity Renaissance 90
Poslouchal jsem R90 v neděli u kamaráda celé odpoledne, hrály se vinyly, krmení dělený fejz(hraje též dva stereo konce v biampu), úžasný zvuk,nelze nic vytknout, krásné odpoledne.
Díky kluci, ono to asi tak dopadne (R90), uz mam prakticky neco trochu rozjednaneho.
Co se tyce zesilovace, narazil jsem na bazarový konec KRELL KAV-2250 (2x0,5kw do 4ohm) a nebo taky na dva monobloky
MERIDIAN 505, ty se mi mozna libi jeste o chlup vic.
Co si o tom myslite?
Co se tyce zesilovace, narazil jsem na bazarový konec KRELL KAV-2250 (2x0,5kw do 4ohm) a nebo taky na dva monobloky
MERIDIAN 505, ty se mi mozna libi jeste o chlup vic.
Co si o tom myslite?
Krell je fajn a tichý.
...ale nemusí sedět každému a být vhodným partnerem k těm Infinity i když silu má.
No právě. A je mi jasný, že výkon není vše. Ale to mi tady asi nikdo nezodpoví, těžko někdo slyšel zrovna tuhle kombinaci..
Myslím si, že ať se rozhodneš pro kterýkoli, neuděláš chybu. Výkonová rezerva je dostatečná. S měnícím se odporem beden si také poradí, pokud nebudeš hrát na limitaci X hodin v kuse, takže bych asi koupil i s ohledem na cenu. Zvuk z obou kousků bude autoritativní.
ten KRELL - poriadne si to nastuduj -> to je nieco ako Alfa Romeo,
legendarna znacka s legendarnou minulostou, ale problematickymi obdobiami.
Skusal som jeden z ich systemov, v obdobi po tom co vystipali D'Agostina a nebolo to bohvieco.
Ak sa nemylim, tato KAV 2250 bola sucastou ich multikanalovej snahy [robili aj 3250 3 kanal, aspon myslim]
legendarna znacka s legendarnou minulostou, ale problematickymi obdobiami.
Skusal som jeden z ich systemov, v obdobi po tom co vystipali D'Agostina a nebolo to bohvieco.
Ak sa nemylim, tato KAV 2250 bola sucastou ich multikanalovej snahy [robili aj 3250 3 kanal, aspon myslim]
@Fidji99: Ano, je to jak rikas, ten KAV 2250 je soucasti nejake jejich multich snahy, na ten trikanal, ktery zminujes a ktery je ve zcela shodnem provedení, jsem taky narazil.
Jeste o tom budu muset zrejme neco precist.
To same o tech Meridianech.
Nebo nema nekdo nejaky jiny osvedceny tip na zesilovac, cenove cca 30-40tis plus minus, z bazarovych asi, ktery by si mohl s tema infinitama sednout?
Jeste o tom budu muset zrejme neco precist.
To same o tech Meridianech.
Nebo nema nekdo nejaky jiny osvedceny tip na zesilovac, cenove cca 30-40tis plus minus, z bazarovych asi, ktery by si mohl s tema infinitama sednout?
Mam nabidku na Luxman C03 + M03 za cca 30k, akorat co jsem cetl, tak zvukove to taky neni zas az takova hitparada.
A taky nevim, jestli se mi zrovna chce davat tolik za 30ti letou vykopavku v buhvijakym stavu.
A taky nevim, jestli se mi zrovna chce davat tolik za 30ti letou vykopavku v buhvijakym stavu.
Nemám s tím osobní zkušenost, ale v této situaci bych zkusil https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... an-zaruka/
To vypadá moc hezky. Alespoň tedy designove. A mozna by to taky hralo, vid? 

Tady máš americký zesilovač pro americké reprobedny:
https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... 2-0-a-2-1/
...a můžeš je napájet i Bi-Amp
https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... 2-0-a-2-1/
...a můžeš je napájet i Bi-Amp
Na to uz jsem dnes taky narazil 
Pokud pominu svoje pochyby o znacce, potrebuju taky, aby mel zesik XLR IN (preamp RME ma jen 1xRCA OUT a 1xXLR OUT, a RCA mi obsadí výstup do headampu a zbyde jen XLR, a extra preamp ani snad nechci).

Pokud pominu svoje pochyby o znacce, potrebuju taky, aby mel zesik XLR IN (preamp RME ma jen 1xRCA OUT a 1xXLR OUT, a RCA mi obsadí výstup do headampu a zbyde jen XLR, a extra preamp ani snad nechci).

Nebude to asi jednoduchý 

Kocmeister prodává svůj zamilovaný Audionet, https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... 00-sam-g2/
Taky má XLR IN. A ten jsem osobně slyšel, takže můžu potvrdit, že hraje dobře.
Taky má XLR IN. A ten jsem osobně slyšel, takže můžu potvrdit, že hraje dobře.