NHT SuperOne 2.1
https://www.nhthifi.com/products/10658- ... escription
"Krabice od bot" se říkalo legendárním uzavřeným bednám BBC, které byly takhle maličké. Jako krabice od bot.
Ano, malé uzavřené dvoupásmové regálovky. A zvuk jako víno a muziky tři hromady...
Když je tenhle typ beden dobře vyladěný (hlavně provázání výškáče se středobasem a dobré srovnání citlivostí obou měničů, tj. kvalitní výhybka) a poslouchá se dost zblízka (klidně u PC), dokážou vytvořit až holografickou hudební scénu a skvělý timing tomu dodá návykovou muzikálnost,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Dlouho se daly koupit malé uzavřené regálovky jen s 10cm středobasovým měničem. Na hlavní poslech s nima už nikdo nepočítal, dělaly se vyloženě jako efektovky pro DK.
Ale teď konečně kvalitně udělané uzavřené dvojpásma s 16cm středobasem!!! Tohle už hraje od 55-60Hz (elektrická basa). Navíc bedna 16mm MDH vyztužená 5mm vinylovým plátem - bude perfektně tuhá.
Konečně zase neošizený kvalitní uzavřený dvoupásmový mini-monitor pro ty, kteří takové bedny dokážou ocenit.
A za dobrou cenu.

(osobně jsem nadšený --- dva páry těhle beden mě přijdou na 18t a postavím z nich bombastické bi-poláry.......... dlouho jsem čekal až se takovéhle bedny objeví na trhu...)