PMC EB1 VS Avalon Opus VS Sonus Faber Cremona

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Re: PMC EB1 VS Avalon Opus VS Sonus Faber Cremona

Příspěvek od Zappadaddy »

Ja jsem asi moc rozmlsaný.Dnes jsem si pouštěl dobré nahrávky a hraje to jak z praku.Nevím proč tu píši takovéto hovadiny.Je pravda že někdy poslucham hoooodně nahlas a tak pak ta akustika hraje opravdu velkou roli.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Zappadaddy píše:David.nechtěl bych tady rozpoutávat válku o kvalitě Naim zesilovače,mám o tom svůj názor.Vím že jsou lepsáí zesilovače.Jen se cgci zeptat který Naim jsi slyšel?Vžycky mně naprdí když někdo slyšel integrovaný zesilovač za 30tisíc a hodnotí pak všechno od té firmy.No třeba to nenií tvůj případ.Tak sem s tím co jsi slyšel?

Ahoj Zappo. Valku urcite ne, to ja nemam rad a tvuj nazor ti v zadnem pripade neberu a pokud je vsechno nakonec dobre jak rikas, tak to co jsem psal je nepodstatne. Mel jsem moznost poslechu nekolika propojeni.... Jako zdroj signalu nejprve CD 5X, pak CDX 2( pri teto vymene jednoznacny skok o kvalitativni pricku vyse ), dale predzes NAC 282 s monobloky NAP 145. K tomuto systemu byly postupne pridratovany tri pary repro, prvni REGA R7, Naim Ariva a naposled SF Guarneri Memento. Nejmin si to sedelo, coz mne prekvapilo podle ohlasu na uvedene SF, prave s nema. Nejlepe se mi jevil projev s Regou. Ale to je vsechno jedno. Dulezite je jak se to libi tobe a ne ostatnim. Jak pises vyse, je mozna i problem v poslechove mistnosti... Jinak ti preji dobry vyber, pokud mas v umyslu neco menit. Mej se

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Ja jen nechtěl aby se tu zbytečně znovu nerozebírala značka Naim.Jsem rád že tu někdo taky slyšel něco jiného než jen integrač Nait5.Jsem překvapen že se ti zvuk nezdál,možná to bylo díky použitým repro bez pořadných basů.Jinak je to samozřejmě též otazka preferencí.Naim není pro každého.Jen pro vyvolené :lol:

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Právě vyrážím na poslech machalikových bedýnek.Jsem hlavně zvědavý na Dynaudio Consequence.83db to je ale nášup pro zesík.Ale Sroll by to měl zvládnout.tak zatím večer se ozvu

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Mas pravdu, jsem vyvrhel ne vyvoleny *hura*

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Zappadaddy píše:Právě vyrážím na poslech machalikových bedýnek.Jsem hlavně zvědavý na Dynaudio Consequence.83db to je ale nášup pro zesík.Ale Sroll by to měl zvládnout.tak zatím večer se ozvu
Zappo jaké máš zážitky z toho výletu, nebo že by mlčení bylo projevem diplomacie?
Noble Audio - výroba a prodej

Benda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benda »

Vzhledem k tomu, že Machalík snížil cenu, tak obchod nejspíš nedopadl.
Také by měl velmi zajímal výsledek srovnání zvuku obou sestav.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Koněčně jsem poznal část brněnske kliky a dokonce se tam objevil i Luděk Sroll mimochodem velmi sympatický chlápek který si na nic nehrál a dokonce vydžel naše amatérske štěbetání :lol: .Pro mne to bylo velmi zábavné odpoledne.Některé poznámky těchto brněnských borců typu" Consequence je prostě malá bedna "mne děsně bavily,někdy jejich nadšení z velkých beden bylo až úsměvné.Bylo vidět že tímto opravdu žijí.Ludkův zesilovač utáhnul i hladové Consequence a Quadrály levou zadní. *thumbs up* Qudrál zvuk byl dobrý na rockovou muziku ale něco na co jsem zvyklý mi tam scházelo.Myslím že tam ten rytmus trochu pokulhával a živost na kterou jsem zvyklý tam taky nebyla.Nejvíce se mi jejich projev líbil u nerytmických záležitostí hlavne pak u vážné hudby,to bylo dobré.Dynaudio Consequence mne trochu zklamaly ale lidem kteří mají rádi hodně čirý zvuk by se mohly líbit.Basy se z beden začaly vyhrabávat až při vyšších hlasitostech takže není to bedna která by vás nadchla při poslechu nějakého hutného rocku.Je tedy pravda že poslechová místnost není vůbec zatlumená a podlaha je z prken které se pod tíhou beden prohýbaly.Toto setkání bylo pro mne velmi poučné a už se těším až mne navštíví Syčák s jeho Audio Research abych zjistil jaký je opravdový potenciál Tannoy TD12 a jaký zvuk z nich vyleze když budou krmeny výkonějšími železy.Pak jěště dorazí Pavel z Pánského dvora z jeho skvělými 100w Almarro monobloky v čistém ačku,to by tannoy mohlo opravdu sednout.No a nakonec ze zajímavosti příjdou místní kluci z nejnovější verzí DPA a tak budeme porovnávat Naim a DPA a to bude tedy souboj.

karol412
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karol412 »

Prepáč, ale nedalo mi to sa neopýtať (takú ľudskú a prízemnú vec): kde boli EB1 za 100t.Kč? Neboli to OB1? :oops: Lebo pre mňa by už EB1 mohli byť ten výrazný skok... *jupi*

Sycak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sycak »

Byl to velice příjemný a poučný poslechový den a hoši přivezli dobrou hudbu. Už dlouho jsem neposlouchal tak nahlas a tak dlouho. Těším se na návštěvu u Michala a jsem zvědav na kombinaci Audio Research a Tannoy.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Karol.Je to opravdu EB1.Na Allegro.

Odpovědět