QUADRAL AURUM Montan VIII

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
AUDIOXXL
Kontaktovat uživatele:

Re: QUADRAL AURUM Montan VIII

Příspěvek od AUDIOXXL »

zdravím - nabízím tyto repro v klavírním laku za 89000,- jako autorizovaný prodejce - pouze bílé / klavírní lak /

AUDIOXXL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AUDIOXXL »

a poslechnout si je u nás na prodejně můžete

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

AUDIOXXL píše:zdravím - nabízím tyto repro v klavírním laku za 89000,- jako autorizovaný prodejce - pouze bílé / klavírní lak /
Dnes mi ty počty nějak nejdou, nebo nerozumím cenové politice, protože HiFi Voice deklaruje jejich cenu v bílé barvě takto:
Kč 145 000,- /bílá či černá ve vysokém lesku/
a výhradní dovozce (K+B Expert) pro jistotu neuvádí NIC, pouze mateřské stránky Quadralu, a najednou je AUDIOXXL ve své prodejně nabízí za 89.000,- Kč-

Může mi někdo vysvětlit rozdíl obou cen, tj. 145.000 - 89.000 = 56.000 Kč ? *headbang*

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Nabídka prodejce AUDIOXXL je výhodná a neměla by zapadnout, v Německu je nyní cena za provedení černá/bílá klavírní lak 5000€, nižší zatím nenajdete ani mimo obchod.
Vysvětlit takový rozdíl by měl dovozce ale proč by to dělal. Na svých stránkách je v tomto ohledu skromný, nicméně prodejci mají opravdu od dovozce doporučené ceny jak byly uvedeny na hifi voice.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Raději se tedy neptám, jaká je cena výrobce pro prodejce, lépe nevědět. To totiž nemůže být těch "doporučených" 145.000,- Kč, ba ani těch inzerovaných 89.000,- Kč (to by AUDIOXXL prodávalo bez zisku a brzy by přišlo na cugrunt), ale pravděpodobně ještě podstatně méně. Až mi opět někdo bude kázat o potřebě zavést vstupné do nějakého kamenného HiFi studia, tak ať jde rovnou tam...

AUDIOXXL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AUDIOXXL »

hoši - hifisti - vůbec neřešte cenu nákupní - výrobní - výrobní není jasná ani nám prodejcúm - garantuji ale , že tyto repra - za ty prachy - co je Vám dávám - nemají chybu - jsem postižený jako Vy všichni - mám doma McIntosh a řeším co k tomu za repra - protože se stěhuji a nemám změřený prostor - kde budu hrát , nebudu zatím nic kupovat - jinak už bych ty repra měl doma - slyšel jsem je několikrát na předváděčce i na prodejně - a tato cena nemá prostě konkurenci - aspoň v nových repro - jestli budete pitvat ceny - končím s nabídkou - tyto repro jsou tak levný proto , že byly vybalený - měl bych držet doporučenou cenu - ale protože jsem náhodou narazil na tu Vaši debatu - dal jsem nabídku - je špatná doba - spočítejte si náklady - a řešte to !!! Cena je do konce příštího týdne - hifi zdar

AUDIOXXL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AUDIOXXL »

a co víc - pokud budete počítat výrobní náklady - tím víc budete v pokušení " si něco doma zbouchat sami " a budete na tom , jak já - vím co je v komerčních výrobcích - ty nejlevnější součástky - ale zkuste si něco vymyslet a vyrobit - vývoj něco stojí . Pak se můžete vyjímečně dostat na cenu , která se nebude opakovat - testovací nebo předváděcí výrobek - to je cena , za kterou dostanu já - něco málo přirazím - a pošlu dál - další stejné modely už mám za standart - ber nebo nech být - je to na Vás

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Díky za vysvětlení a upřímnost, pak je ten cenový rozdíl pochopitelný.

jkb4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jkb4 »

A kolik stojí nové Vulcany?

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Do prodeje v SRN jdou příští měsíc, cena cca 7500€.

AUDIOXXL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AUDIOXXL »

Ty nemám rozbalené - takže za normální cenu - jinak mám v bílém klavírním laku ještě Platinum - zmenšenina těch montanů - basák taky za mřížkou / akorát mají jiný nový výškáč - ne páskový/ - stejný případ - rozbalené na výstavu - a zase zabalené - byly testované ve stereu a dopadly stejně - jako vynikající ve své třídě . Stojí 70000,- nechám za 49000 ,- . Doufám , že nikoho z tohoto fora nenapadne žhavit ráno telefon dovozce a zjišťovat - proč - ty bych tu už nic nenabídl

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Platinum M5 - v Audiu 90b., podívejte se na žebříček na Excelii co je kolem za soupeře.
2x středy 135mm, 2x bas 180mm.

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Mih píše:Do prodeje v SRN jdou příští měsíc, cena cca 7500€.
Tak už v prodeji jsou, provedení klavírní lak 6990,- €.

jkb4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jkb4 »

Podobná cenová kategorie jako Monitor Audio Platinum 300. Hmm.

Pistacius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pistacius »

S páskovým výškačom sa moje ucho ešte nestretlo, môže mi niekto z Vás prosím skúsiť načrtnúť, či je nejaký rozdiel vo vnímaní zvuku oproti klasickým kalotám?

Odpovědět