QUADRAL AURUM Montan VIII
Re: QUADRAL AURUM Montan VIII
zdravím - nabízím tyto repro v klavírním laku za 89000,- jako autorizovaný prodejce - pouze bílé / klavírní lak /
a poslechnout si je u nás na prodejně můžete
Dnes mi ty počty nějak nejdou, nebo nerozumím cenové politice, protože HiFi Voice deklaruje jejich cenu v bílé barvě takto:AUDIOXXL píše:zdravím - nabízím tyto repro v klavírním laku za 89000,- jako autorizovaný prodejce - pouze bílé / klavírní lak /
a výhradní dovozce (K+B Expert) pro jistotu neuvádí NIC, pouze mateřské stránky Quadralu, a najednou je AUDIOXXL ve své prodejně nabízí za 89.000,- Kč-Kč 145 000,- /bílá či černá ve vysokém lesku/
Může mi někdo vysvětlit rozdíl obou cen, tj. 145.000 - 89.000 = 56.000 Kč ?
Nabídka prodejce AUDIOXXL je výhodná a neměla by zapadnout, v Německu je nyní cena za provedení černá/bílá klavírní lak 5000€, nižší zatím nenajdete ani mimo obchod.
Vysvětlit takový rozdíl by měl dovozce ale proč by to dělal. Na svých stránkách je v tomto ohledu skromný, nicméně prodejci mají opravdu od dovozce doporučené ceny jak byly uvedeny na hifi voice.
Vysvětlit takový rozdíl by měl dovozce ale proč by to dělal. Na svých stránkách je v tomto ohledu skromný, nicméně prodejci mají opravdu od dovozce doporučené ceny jak byly uvedeny na hifi voice.
Raději se tedy neptám, jaká je cena výrobce pro prodejce, lépe nevědět. To totiž nemůže být těch "doporučených" 145.000,- Kč, ba ani těch inzerovaných 89.000,- Kč (to by AUDIOXXL prodávalo bez zisku a brzy by přišlo na cugrunt), ale pravděpodobně ještě podstatně méně. Až mi opět někdo bude kázat o potřebě zavést vstupné do nějakého kamenného HiFi studia, tak ať jde rovnou tam...
hoši - hifisti - vůbec neřešte cenu nákupní - výrobní - výrobní není jasná ani nám prodejcúm - garantuji ale , že tyto repra - za ty prachy - co je Vám dávám - nemají chybu - jsem postižený jako Vy všichni - mám doma McIntosh a řeším co k tomu za repra - protože se stěhuji a nemám změřený prostor - kde budu hrát , nebudu zatím nic kupovat - jinak už bych ty repra měl doma - slyšel jsem je několikrát na předváděčce i na prodejně - a tato cena nemá prostě konkurenci - aspoň v nových repro - jestli budete pitvat ceny - končím s nabídkou - tyto repro jsou tak levný proto , že byly vybalený - měl bych držet doporučenou cenu - ale protože jsem náhodou narazil na tu Vaši debatu - dal jsem nabídku - je špatná doba - spočítejte si náklady - a řešte to !!! Cena je do konce příštího týdne - hifi zdar
a co víc - pokud budete počítat výrobní náklady - tím víc budete v pokušení " si něco doma zbouchat sami " a budete na tom , jak já - vím co je v komerčních výrobcích - ty nejlevnější součástky - ale zkuste si něco vymyslet a vyrobit - vývoj něco stojí . Pak se můžete vyjímečně dostat na cenu , která se nebude opakovat - testovací nebo předváděcí výrobek - to je cena , za kterou dostanu já - něco málo přirazím - a pošlu dál - další stejné modely už mám za standart - ber nebo nech být - je to na Vás
Díky za vysvětlení a upřímnost, pak je ten cenový rozdíl pochopitelný.
A kolik stojí nové Vulcany?
Do prodeje v SRN jdou příští měsíc, cena cca 7500€.
Ty nemám rozbalené - takže za normální cenu - jinak mám v bílém klavírním laku ještě Platinum - zmenšenina těch montanů - basák taky za mřížkou / akorát mají jiný nový výškáč - ne páskový/ - stejný případ - rozbalené na výstavu - a zase zabalené - byly testované ve stereu a dopadly stejně - jako vynikající ve své třídě . Stojí 70000,- nechám za 49000 ,- . Doufám , že nikoho z tohoto fora nenapadne žhavit ráno telefon dovozce a zjišťovat - proč - ty bych tu už nic nenabídl
Platinum M5 - v Audiu 90b., podívejte se na žebříček na Excelii co je kolem za soupeře.
2x středy 135mm, 2x bas 180mm.
2x středy 135mm, 2x bas 180mm.
Tak už v prodeji jsou, provedení klavírní lak 6990,- €.Mih píše:Do prodeje v SRN jdou příští měsíc, cena cca 7500€.
Podobná cenová kategorie jako Monitor Audio Platinum 300. Hmm.
S páskovým výškačom sa moje ucho ešte nestretlo, môže mi niekto z Vás prosím skúsiť načrtnúť, či je nejaký rozdiel vo vnímaní zvuku oproti klasickým kalotám?