Sloupové repro okolo 30kkč
Re: Sloupové repro okolo 30kkč
Gratuluji k výborným bednám. Počkej, až se pásek rozehraje. Zvuk se příjemně zahladí a výšky budou velmi, velmi přirozené...
Děkuji. Jj, chvilku to ještě potrvá, než se skutečně rozehrají, ale pak už to bude skutečná, ještě větší pecka
Už aby to bylo 
Repro v této cenové kategorii pro Marantz PM16???
Zatím mám Cabasse Minorca MC-40.
Děkuji
Zatím mám Cabasse Minorca MC-40.
Děkuji
Ja mam s Marantzem PM + SA 7001 ProAc a nestezuju si. Dle myho univerzalni repro. Neutralni, nehrajou na efekt.
Toto by nemuselo byt zle http://www.springair.de/lautsprecher/st ... -1.8-mk-ii Akurat na druhej fotke mam pocit, ze stredobas je skrabnuty.
tyto repro neznám: proAc jaký model? O Dynaudio jsem jen četl, jaký mají charakter? V odkazu se jedná o bazar, kolik stojí nové?
Ta rada Dynaudii sa uz nevyraba. Co som vygooglil, tak povodna cena bola niekde okolo 3500 USD. Nahradila ich rada Focus (dufam, ze netrepem). Rada Focus (220 MK II) zacina na cca 2800 EURach http://www.ketos.eu/index.php/component ... nacka,229/ Zle hlasy hovoria, ze starsie hrali lepsie. Odbornik na Dynaudio je Zdeny. 
Viz. muj podpis
- ProAc Studio 140, uz jsou tusim MkII, nebo jak je to oznaceny, maji i levnejsi i drazsi typy. Kazdopadne doporucuju urcite poslech na vlastni usiska, jinak se muzes hodne spalit. Ne, ze bys koupil spatny bedny, ale bedny, ktery se ti nebudou libit, pac kazda firma ma svuj zvuk takrikajic.
Cabasse co mám v sestavě nejsou zas tak špatné Jazz a především žesťové nástroje je paráda, ale postrádají nízké kmitočty já vím jsou to jen regály. Sehnal jsem test CD a na frekvenci 10 - 19 Hz a 20 - 29 Hz membrána kmitá jak zběsilá, ale nevydá ani hlásku, zvuk se začíná objevovat až při 60 Hz - 69 Hz. Tím chci napsat, že zesilovač dává síly dost a po regálech nelze chtít nižší kmitočty než tak 60 Hz. Ze začátku jsem měl obavy jestli není vadný zesilovač, který jsem nedávno koupil bazarový. Ale k zesilovači hledám vhodného repro kandidáta, než začnu poslouchat, tak trochu teorie a rady od zkušených uživatelů.
a co to dokreslit SW bez BR (subwooferem bez basreflexu) ?... decentne.
to ze ti nevyda ani hlasku pod 60hz je divny a pritom kmitaji....o_O .. pac vyhybka s utlumem pod 60Hz by mela rusit spodek... tudiz i kmity
me to facha od 20Hz (Cantony 109 coz nejsou cabasse) a nemas neco v zesiku nastaveny ? jako utlum apod.?
to ze ti nevyda ani hlasku pod 60hz je divny a pritom kmitaji....o_O .. pac vyhybka s utlumem pod 60Hz by mela rusit spodek... tudiz i kmity
me to facha od 20Hz (Cantony 109 coz nejsou cabasse) a nemas neco v zesiku nastaveny ? jako utlum apod.?
Jak zjistím kde basy ztrácí, jestli je to opravdu zesik nebo bedny?
Sub jsem zkoušel Cabasse Santorin 21, na terminalech "B" a jen bručel, o proti zapojení v DK MarantzSR4003 mi přišel o dost slabší.
Sub jsem zkoušel Cabasse Santorin 21, na terminalech "B" a jen bručel, o proti zapojení v DK MarantzSR4003 mi přišel o dost slabší.
overit ?
prvne me napadly sluchatka... pres sluchatkovy vystup..poslechnout nebo na vystupu zkusit jine repra.. ci jen basak...
ale aby jsi se nejak netento... 20-60Hz jsou jen vibrace, kmity.. brum coz urcite vis....
(no ja jen, ze jsem narazil na magora, ktery chtel, aby mu basak hral jako stredak ne-li vyskac...
)
no jestli teda je dany basak ticho -je prave divny ackoliv kmita... pokud to teda neni nekde pod 20hz... ale zminoval jsi i jine frekfence 20-29Hz.
Zkus je v pc overit zda jsou 20-29Hz a vyse k 69Hz - jestli jsi nahodou nesosl nejaky zdroj o nizsi Hz a nekdo se preklepl... ikdyz by to bylo divny.
Sluchatka by to ale mela zvladnout... teda pokud nejsou to nejake mobilni nebo tlumclum smejdy.
prvne me napadly sluchatka... pres sluchatkovy vystup..poslechnout nebo na vystupu zkusit jine repra.. ci jen basak...
ale aby jsi se nejak netento... 20-60Hz jsou jen vibrace, kmity.. brum coz urcite vis....
(no ja jen, ze jsem narazil na magora, ktery chtel, aby mu basak hral jako stredak ne-li vyskac...
no jestli teda je dany basak ticho -je prave divny ackoliv kmita... pokud to teda neni nekde pod 20hz... ale zminoval jsi i jine frekfence 20-29Hz.
Zkus je v pc overit zda jsou 20-29Hz a vyse k 69Hz - jestli jsi nahodou nesosl nejaky zdroj o nizsi Hz a nekdo se preklepl... ikdyz by to bylo divny.
Sluchatka by to ale mela zvladnout... teda pokud nejsou to nejake mobilni nebo tlumclum smejdy.
Sluchátka mám Staxy SRM323s+SR404, ale ty jdou zapojit jen přes RCA. Jinak ty špunty do uší od iphonu radši zmiňovat nebudu. Zkusil bych jiné repro nebo ještě jednou subwoofer (Santorin 21), který by do 120 Hz měl zvládnout. Jinak test CD jsem někde sosnul, tak snad je OK, je od 10Hz do 300Hz v krocích po 10 Hz.
Díky za příspěvky a rady
Díky za příspěvky a rady
Ja som teraz skusal svoje Aurum Cantus V2M a nejaky podivny jemny, ale naozaj jemny zvuk ci sum pocujem pri 20Hz a volume na tesne nad 9viatou hodinou. Okolo 30Hz - 39Hz uz pocujem brum. Pri 40Hz pocujem basovy brum. Inac velmi zaujimava tema sa rozputala.