Člověk tady nosí informace na stříbrném podnose a oni mu ještě za to vynadají, že jich není více, šašouni googlovatí.
Takových alb je samozřejmě hodně, v klasice docela běžné, minimálně jedno takové bylo natočeno a vydáno v Česku. A i mimo klasiku už mám doma takových pár.
Osobně mám alb v hires či surround podstatně více než mnozí místní obyčejných CD (pár set,jen tento týden mi jich přišlo asi 6), a hezká řádka z nich je lahůdka pro ucho, občas se samozřejmě vyskytne paskvil.
zero píše:Hlavně bych chtěl na sobě vyzkoušet, jestli by mě to přivodilo myšlenky na vyhození sterea z okna...
To ani nezkoušej, nepřivodilo. Mluvil jsem o něčem jiném.
dadaft píše:vůbec nechápu, proč nemůžeš uvést něco konkrétního, jen neznámého autora a společnost "vynecháno".
Tvrdils tady, že neexistují žádné mikrofonní techniky, takže existují, možná i desítky let. Kdo co hraje je v tomto kontextu irelevantní.
dadaft píše:jen mi nejde do hlavy, že i když je to dělané přímo (true) pro 5.1, jak to že to funguje i na noaidových čtyřech bednách...
To jsou věci mezi nebem a zemí, co?

A jak můžeš poslouchat ty ze svého BDP film jen na dvou bednách, když původní zvuk ve filmu je DTS 5.1? Ještě větší záhada. Mimochodem je spousta věcí, které vyšly ve 4.0.
Aleska píše:Komu potřebuješ vlézt do zadku, že se o nás dva otíráš ?
Právě že nikomu. Ani zákazníkům, ani moderátorům, ani od nikoho nic nepotřebuji, ani nemám potřebu se cpát do cizích prodejních vláken...
A teď si půjdu užívat NaturalTrueSurround. Zvuk půjde i shora. Zezadu pochopitelně taky. A to z jediného zdroje.

Nejde ale o techniku určenou hifistům. To už je opravdové profi, jen mám někdy pocit, že toho autor techniky měl v pátek nechat. V sobotu už byl unaven a podle toho to taky vypadá.