Tannoy Westminster vyhýbka

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
pasul
Kontaktovat uživatele:

Re: Tannoy Westminster

Příspěvek od pasul »

davidhighend píše:pasul napsal
Takže neposlouchejte. Kupte si rovnou DPA, Dispre a nebo BVaudio. Ještě štěstí, že už není Shan....

Jeste do nedavna jsi jim lezl do zadku a ted na ne plives. Tod klasicka ukazka charakteru kralovstvi frydeckeho
Nedávno jsi mi taky lezl do prdele a chválil fotky a teď zase pliveš? No toto. Nevadí mi zvuk DPA. Ani Dispre. Obojí mám doma. Já nepotřebuju kecat o něčem co jsem viděl pouze na fotce! Vadí mi ta kampaň a to prostředí co vládne. Vadí mi, že někdo plive například na darTzeel. Má to vysoké THD-je to sračka.Dotyčný potom nepoznal THD 5%! Vadí mi, že se odsuzuje dokonce přístroj, co pracuje ve třídě D. Neví se co to má uvnitř, ale jeden guru staví také přístroje v této třídě a říká, že je to špatné. Takže hned všichni tvrdí, že to nemůže fungovat a je to špatné. Toť celé. Viděl jsi co napsal Dudek Michalovi? To je normální?
Naposledy upravil(a) pasul dne 10 dub 2009 20:23, celkem upraveno 1 x.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

pasul píše:
boxer píše:Pasul

Jasně.Ještě navíc jsem alias Dadaft alias Zdeny,dělím se o nick Lachim a MB,občas si půjčuji nicky Agavel a Piskot.

Tobě fakt hrabe.
To byl jen vtip. Zase tolik toho nemůžeš stíhat. ;)

Ale díval jsem se na Donuts a co on tak píše. Takže tady je malá ukázka jeho názorů...
načo počúvať, každý predsa vie že ML je shrot... :roll:

Jiste, jako vsechno z koncernu Harman
Takže neposlouchejte. Kupte si rovnou DPA, Dispre a nebo BVaudio. Ještě štěstí, že už není Shan....
Matne si vzpominam ze tento nevtipny vtip jsem vyprodukoval ve vlakne tykajiciho se reproduktoru Mark Levinson umistenych v LCD LG. Nejakej lepsi priklad bys tam nemel?

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Boxere nespolupracuju se Srollem. Pouze jsme řešili to co jsem ti psal. Měl jsem Sroll Lyric doma. Další podrobnosti jsem slíbil, že nebudu nikde ventilovat. A opravdu jsem elektrikář. Potřebuješ dúkaz?

donuts - Aha. Nevtipný vtip. No já to našel ve vlákně o dospělém hifi a vzhledem k ML. No53!

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Kdyz se mi neco libi, tak to pochvalim. Ale to neznamena, ze ti nekam lezu. To ja opravdu nepotrebuji a to nikomu. A ta odpoved od P.Dudka se mi taky nelibi. Ale chapu proc....

boxer

Příspěvek od boxer »

Stavěl jsem s Luďkem Srollem

= to není spolupráce?

Važ trochu co píšeš,pak to může vyznít jinak.

A vůbec,admine smaž fšechny ty naše kecy,co do Tanojů nepatří.Furt říkám,že se nenechám zatáhnout,a zase jsem v tom.
Jdu změnit nick.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Taky bych chtel byt Nick

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Zappa - opravdu by mě zajímalo, kde jsi našel ty fotky té vyhybky. Já tomu opravdu nevěřím. Něco jsem od Tanoy našel. Ovšem ne Westminster.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

davidhighend píše:Kdyz se mi neco libi, tak to pochvalim. Ale to neznamena, ze ti nekam lezu. To ja opravdu nepotrebuji a to nikomu. A ta odpoved od P.Dudka se mi taky nelibi. Ale chapu proc....
Já tu Dudkovu odpověd nečetl ale dovedu si to představit.Od začátku se chová jakop by byl nějaký vyvolený bůh kterým asi opravdu na Slovanetu je.Do každého vlákna které jsem založil mi vlezl a většinou to byly posměšné a vulgární poznámky.Ne to není normální.Můžeš mít výhrady k firmě jako třeba Naim ale není potřeba předvádět to co pan Dudek.Takže nevím proč........

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Pasul pro které modely jsou tyto vyhýbky?Ty foto mi poslal prodejce 3 roky starých Westminsteru z Canady.Prodává je na Audiogonu za 14900 $.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Michale ja mam do toho vlakna asi nejmene co mluvit, protoze jsem tyhle Tanoye nikdy neslysel. Rozumim i tomu, ze jsi nastvanej. Ale pokud ukazes foto vyhybky, teda jestli to nakonec ta spravna vyhybka k Westminstrum je, na foru lidem,kteri toho nemalo za svuj zivot dali dohromady, tak se neni cemu divit, ze prijde docela ostra kritika smerovana na provedeni v pomeru k cene. Ty dalsi fota Pasule jsou uz o necem trosku jinem, takze tezko rict, kde je zakopany pes. Proste do budoucna nerikej nikomu co si chces koupit, jestli se to tobe libi, kup si to a kasli na okoli.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Tohleto jsou Monitor Gold. Ale našel jsem teď jedny stránky co se věnují jen Tannoy a je tam toho spousta.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Tanoy Glenair inside... Prostě tomu nevěřím a po tomhle ani náhodou!

Obrázek
Obrázek

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

To jsou vyhybky Monitor Gold po upgradech,tady je originál s elektrolytama(špatné)
Obrázek

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

a.)Stavěl jsem s Luďkem Srollem generátor 10Khz pro měření zkreslení s THD -160dB.
b.)vadí mi, že se odsuzuje dokonce přístroj, co pracuje ve třídě D. Neví se co to má uvnitř,
Ak je pravda a) tak b) nechápem..
Ako keby špičkový chirurg nevedel, ako vyzerá operačný stôl...Ak nevieš, čo má trieda D "uvnitř".. Lineárne stupne to asi nebudú.A ako dopadlo to a.?? Má to -160dB? Alebo len vypnuté :D ?
A k tomu Dar Tzeel- že skresľuje , je fakt, ale ak to niekomu vyhovuje, prečo nie. Horšie je, že ten prístroj neprežil normálne meranie IMD, pretože má "vďaka" patentovanému zapojeniu priečny prúd taký, že konce explodovali...

boxer

Příspěvek od boxer »

BVa

Těch 16O dB mě tak potěšílo a ty takhle.

"vďaka" patentovanému zapojeniu priečny prúd taký, že konce explodovali...
Když to stojí tolik prašulí,tak alespoň efektní konec,ne?

Odpovědět