A odborníkům kteří opravdu dokázali vytvořit firmy jako jsou Tannoy A Naim nevěříš?boxer píše:![]()
Jo,humor je slovo,které mám rád.
A ti kteří stvořili tu vyhýbku a Naima ho měli více než dost.
Ne ,z Dudkem,Macurou,Buntou,Grigorescem,Diokem,Holcnerem,Kompem,Šrollem,Bláhou atd atd..........................a Machalíkem se tedy určitě nemohu srovnávat a ani to nedělám. Ale zase jim věřím,protože jsou to odborníci. Nemusím si něco dokazovat,stačí,když to dokázali oni. Nemusím jako jeden zdejší znovu všechno vyšlapávat. Na to je jeden život málo a ještě více je mi líto zbytečné ztráty času,místo poslechu.
Ono jen to přispívání sem je již ztrátou,ale v té době nemohu poslouchat,tak se alespoň mezi prací bavím.(Pro Machalíka...v mé pracovní době,mé,víš?).
Tannoy Westminster vyhýbka
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tannoy Westminster
Jo, angličtinu jsem špatně pochopil.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Všem víše zminovaným skladám hlubokou poklonu za to že mají vědomosti které já nemám.Já mám zase jiné vědomosti které oni nemají.Bohužel kromě Ludka Srolla mne a mnoho dalších posluchačů elektronika ostatních víše zminovaných neoslovila natož aby dokázali to co firmy které existujou desítky let a uspokojovaly statisíce milovníků hudby.A vyhýbka která je pod palbou kritiky nejen zde na foru ale na i na celém světě nezmění můj názor a obdiv ke zvuku Tannoy dual concentric repro.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
PetrL zkus nějaký ten internetový slovník.
-
boxer
Víš,pohybuji se na tomto světě a ve světě nabídek a poptávek dost dlouho.
Když ti řeknu,že to co některkretén firmy ,tvářící se jako super extra exlusivní,dovedou nabídnout a za jakou cenu........to neznalý spolkne jako malinu a myslí si ještě jak dobře nakoupil.
Tím nechci nijak shodit Tannoye. Protože jejich exlusivní třídu jsem kdysi slyšel krátce někde,nijak mne to neohromilo a ani dnes nevím,na čem to hrálo.Ostatní modely mě vždy zklamaly.
Naim.
Je hodnocen dobře, má velkej fanclub, měřením stojí za hovno a já mám rád alespoň pocit,když nic jinýho,že mě někdo nešulí nějakým líbivým zkreslením.
To je vše. Naštěstí je to jako s holkama. Tomu se líbí ta,jinýmu ona.Hlavně když jsou všichni spokojený. Hádat se nemíním,každému co jeho jest.
Když ti řeknu,že to co některkretén firmy ,tvářící se jako super extra exlusivní,dovedou nabídnout a za jakou cenu........to neznalý spolkne jako malinu a myslí si ještě jak dobře nakoupil.
Tím nechci nijak shodit Tannoye. Protože jejich exlusivní třídu jsem kdysi slyšel krátce někde,nijak mne to neohromilo a ani dnes nevím,na čem to hrálo.Ostatní modely mě vždy zklamaly.
Naim.
Je hodnocen dobře, má velkej fanclub, měřením stojí za hovno a já mám rád alespoň pocit,když nic jinýho,že mě někdo nešulí nějakým líbivým zkreslením.
To je vše. Naštěstí je to jako s holkama. Tomu se líbí ta,jinýmu ona.Hlavně když jsou všichni spokojený. Hádat se nemíním,každému co jeho jest.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
boxer píše:Víš,pohybuji se na tomto světě a ve světě nabídek a poptávek dost dlouho.
Naim.
Troufám si tvrdit, že můj překlad se vyrovnal strojovým překladačům.Zappadaddy píše:PetrL zkus nějaký ten internetový slovník.
-
Dismembered
- Kontaktovat uživatele:
Zappadaddy: Trošku mi připadá, že stále nevíš o co tu vlastně jde. Nikdo nekritizuje schéma výhybky, že by byla špatně navržená.
Všichni ale kritizují to, jak ta výhybka vypadá. I když je to věc skrytá v útrobách, tak u beden za více než půl milionu bych čekal,
že to bude celé vypadat adekvátně ceně, a ne jen zevnějšek. Je to jak kdybych si koupil auto za 4M, odhrnul perský koberec v kufru
a spatřil změť drátů fórově napájených nešikovným středoškolákem. Nepřekvapilo by tě to trochu?
Všichni ale kritizují to, jak ta výhybka vypadá. I když je to věc skrytá v útrobách, tak u beden za více než půl milionu bych čekal,
že to bude celé vypadat adekvátně ceně, a ne jen zevnějšek. Je to jak kdybych si koupil auto za 4M, odhrnul perský koberec v kufru
a spatřil změť drátů fórově napájených nešikovným středoškolákem. Nepřekvapilo by tě to trochu?
No Boxere to jsi se moc nevytáhl. Mylslel jsem, že zde vypotíš podrobnou teorii o vlivu součástek umístěných v luftu proti DPS. Ovšem ty pouze, že mi to nemá cenu vysvětlovat. No to teda nic moc. Něco jako s tím zkreslením co? Dudek říkal, že pokud se to líbí, tak to má "líbivé zkreslení". No a když to říkal on, tak je to pravda co? Začínám si myslet, že papouškuješ pouze to, co jsi vyčetl a z doslechu. Zatím pouze hodnotíš moje hifi cíle o kterých nemáš nejmenšího tucha a kolik mám peněz. A to ti sakra leží v žaludku. Ale za to já nemůžu. Měl jsi se lépe učit a nemalovat pitk. po lavicích...
Tak jinak. Jsem elektrikář. Osciloskop, generátor a laboratorní zdroje používám každý den. Živí mě to. Navrhuji obvody a zapojení pro moji firmu. Stavěl jsem s Luďkem Srollem generátor 10Khz pro měření zkreslení s THD -160dB. Vše jsme konzultovali a došli ke zdárnému výsledku. A tam jsem si právě ověřoval vlivu DPS na samotné zapojení, kde má vliv i jednotlivé umístění jednotlivých součástek na DPS. Teplota jednotlivých součástek a vliv na stabilitu výstupní frekvence.
Tak teď už mi to popíšeš jak to je s těmi součástkami a s těmi rozdíly? Opravdu se nechám rád poučit zkušenějším a vyzrálým konstruktérem. Díky
Tak jinak. Jsem elektrikář. Osciloskop, generátor a laboratorní zdroje používám každý den. Živí mě to. Navrhuji obvody a zapojení pro moji firmu. Stavěl jsem s Luďkem Srollem generátor 10Khz pro měření zkreslení s THD -160dB. Vše jsme konzultovali a došli ke zdárnému výsledku. A tam jsem si právě ověřoval vlivu DPS na samotné zapojení, kde má vliv i jednotlivé umístění jednotlivých součástek na DPS. Teplota jednotlivých součástek a vliv na stabilitu výstupní frekvence.
Tak teď už mi to popíšeš jak to je s těmi součástkami a s těmi rozdíly? Opravdu se nechám rád poučit zkušenějším a vyzrálým konstruktérem. Díky
Rozlouceni na slovanetu, rozlouceni na Lopuchu ... jenom tady na nej marne cekame. Naprav to!
Hele nejsi ty Boxer alias Zdenek3 a teď potřetí Donuts? Ani bych se nedivil.Donuts píše:Rozlouceni na slovanetu, rozlouceni na Lopuchu ... jenom tady na nej marne cekame. Naprav to!
-
boxer
Pasul
Jasně.Ještě navíc jsem alias Dadaft alias Zdeny,dělím se o nick Lachim a MB,občas si půjčuji nicky Agavel a Piskot.
Tobě fakt hrabe.
Jasně.Ještě navíc jsem alias Dadaft alias Zdeny,dělím se o nick Lachim a MB,občas si půjčuji nicky Agavel a Piskot.
Tobě fakt hrabe.
To byl jen vtip. Zase tolik toho nemůžeš stíhat.boxer píše:Pasul
Tobě fakt hrabe.
Ale díval jsem se na Donuts a co on tak píše. Takže tady je malá ukázka jeho názorů...
Takže neposlouchejte. Kupte si rovnou DPA, Dispre a nebo BVaudio. Ještě štěstí, že už není Shan....načo počúvať, každý predsa vie že ML je shrot...![]()
Jiste, jako vsechno z koncernu Harman
-
boxer
Hele,nechtěl bych,aby jsi se červenal,kdyby někdo udělal sestřih tvých výroků.A že by toho bylo.
Neber to zase tak vážně.
Chovej se adekvátně ke své korpulentní postavě a nenech cloumat vztek svým majestátem.
Když spolupracuješ se Šrollem,tak ti ode dneška věřím každé slovo.Fakt.I to že se živíš jako elektrikář.Fuj Merhaute.
Čestný pionýrský.
Neber to zase tak vážně.
Chovej se adekvátně ke své korpulentní postavě a nenech cloumat vztek svým majestátem.
Když spolupracuješ se Šrollem,tak ti ode dneška věřím každé slovo.Fakt.I to že se živíš jako elektrikář.Fuj Merhaute.
Čestný pionýrský.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
pasul napsal
Takže neposlouchejte. Kupte si rovnou DPA, Dispre a nebo BVaudio. Ještě štěstí, že už není Shan....
Jeste do nedavna jsi jim lezl do zadku a ted na ne plives. Tod klasicka ukazka charakteru kralovstvi frydeckeho
Takže neposlouchejte. Kupte si rovnou DPA, Dispre a nebo BVaudio. Ještě štěstí, že už není Shan....
Jeste do nedavna jsi jim lezl do zadku a ted na ne plives. Tod klasicka ukazka charakteru kralovstvi frydeckeho