Tannoy Westminster vyhýbka

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Re: Tannoy Westminster

Příspěvek od Zappadaddy »

boxer píše:*offtopic*
Jo,humor je slovo,které mám rád.

A ti kteří stvořili tu vyhýbku a Naima ho měli více než dost.

Ne ,z Dudkem,Macurou,Buntou,Grigorescem,Diokem,Holcnerem,Kompem,Šrollem,Bláhou atd atd..........................a Machalíkem se tedy určitě nemohu srovnávat a ani to nedělám. Ale zase jim věřím,protože jsou to odborníci. Nemusím si něco dokazovat,stačí,když to dokázali oni. Nemusím jako jeden zdejší znovu všechno vyšlapávat. Na to je jeden život málo a ještě více je mi líto zbytečné ztráty času,místo poslechu.

Ono jen to přispívání sem je již ztrátou,ale v té době nemohu poslouchat,tak se alespoň mezi prací bavím.(Pro Machalíka...v mé pracovní době,mé,víš?).
A odborníkům kteří opravdu dokázali vytvořit firmy jako jsou Tannoy A Naim nevěříš?

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Jo, angličtinu jsem špatně pochopil.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Všem víše zminovaným skladám hlubokou poklonu za to že mají vědomosti které já nemám.Já mám zase jiné vědomosti které oni nemají.Bohužel kromě Ludka Srolla mne a mnoho dalších posluchačů elektronika ostatních víše zminovaných neoslovila natož aby dokázali to co firmy které existujou desítky let a uspokojovaly statisíce milovníků hudby.A vyhýbka která je pod palbou kritiky nejen zde na foru ale na i na celém světě nezmění můj názor a obdiv ke zvuku Tannoy dual concentric repro.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

PetrL zkus nějaký ten internetový slovník.

boxer

Příspěvek od boxer »

Víš,pohybuji se na tomto světě a ve světě nabídek a poptávek dost dlouho.

Když ti řeknu,že to co některkretén firmy ,tvářící se jako super extra exlusivní,dovedou nabídnout a za jakou cenu........to neznalý spolkne jako malinu a myslí si ještě jak dobře nakoupil.

Tím nechci nijak shodit Tannoye. Protože jejich exlusivní třídu jsem kdysi slyšel krátce někde,nijak mne to neohromilo a ani dnes nevím,na čem to hrálo.Ostatní modely mě vždy zklamaly.

Naim.
Je hodnocen dobře, má velkej fanclub, měřením stojí za hovno a já mám rád alespoň pocit,když nic jinýho,že mě někdo nešulí nějakým líbivým zkreslením.

To je vše. Naštěstí je to jako s holkama. Tomu se líbí ta,jinýmu ona.Hlavně když jsou všichni spokojený. Hádat se nemíním,každému co jeho jest.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

boxer píše:Víš,pohybuji se na tomto světě a ve světě nabídek a poptávek dost dlouho.

Když ti řeknu,že to co některkretén firmy ,tvářící se jako super extra exlusivní,dovedou nabídnout a za jakou cenu........to neznalý spolkne jako malinu a myslí si ještě jak dobře nakoupil.

Tím nechci nijak shodit Tannoye. Protože jejich exlusivní třídu jsem kdysi slyšel krátce někde,nijak mne to neohromilo a ani dnes nevím,na čem to hrálo.Ostatní modely mě vždy zklamaly.

Naim.
Je hodnocen dobře, má velkej fanclub, měřením stojí za hovno a já mám rád alespoň pocit,když nic jinýho,že mě někdo nešulí nějakým líbivým zkreslením.

To je vše. Naštěstí je to jako s holkama. Tomu se líbí ta,jinýmu ona.Hlavně když jsou všichni spokojený. Hádat se nemíním,každému co jeho jest.
*palec*

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Zappadaddy píše:PetrL zkus nějaký ten internetový slovník.
Troufám si tvrdit, že můj překlad se vyrovnal strojovým překladačům.

Dismembered
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dismembered »

Zappadaddy: Trošku mi připadá, že stále nevíš o co tu vlastně jde. Nikdo nekritizuje schéma výhybky, že by byla špatně navržená.
Všichni ale kritizují to, jak ta výhybka vypadá. I když je to věc skrytá v útrobách, tak u beden za více než půl milionu bych čekal,
že to bude celé vypadat adekvátně ceně, a ne jen zevnějšek. Je to jak kdybych si koupil auto za 4M, odhrnul perský koberec v kufru
a spatřil změť drátů fórově napájených nešikovným středoškolákem. Nepřekvapilo by tě to trochu?

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

No Boxere to jsi se moc nevytáhl. Mylslel jsem, že zde vypotíš podrobnou teorii o vlivu součástek umístěných v luftu proti DPS. Ovšem ty pouze, že mi to nemá cenu vysvětlovat. No to teda nic moc. Něco jako s tím zkreslením co? Dudek říkal, že pokud se to líbí, tak to má "líbivé zkreslení". No a když to říkal on, tak je to pravda co? Začínám si myslet, že papouškuješ pouze to, co jsi vyčetl a z doslechu. Zatím pouze hodnotíš moje hifi cíle o kterých nemáš nejmenšího tucha a kolik mám peněz. A to ti sakra leží v žaludku. Ale za to já nemůžu. Měl jsi se lépe učit a nemalovat pitk. po lavicích... :lol:

Tak jinak. Jsem elektrikář. Osciloskop, generátor a laboratorní zdroje používám každý den. Živí mě to. Navrhuji obvody a zapojení pro moji firmu. Stavěl jsem s Luďkem Srollem generátor 10Khz pro měření zkreslení s THD -160dB. Vše jsme konzultovali a došli ke zdárnému výsledku. A tam jsem si právě ověřoval vlivu DPS na samotné zapojení, kde má vliv i jednotlivé umístění jednotlivých součástek na DPS. Teplota jednotlivých součástek a vliv na stabilitu výstupní frekvence.

Tak teď už mi to popíšeš jak to je s těmi součástkami a s těmi rozdíly? Opravdu se nechám rád poučit zkušenějším a vyzrálým konstruktérem. Díky

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Rozlouceni na slovanetu, rozlouceni na Lopuchu ... jenom tady na nej marne cekame. Naprav to!

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Donuts píše:Rozlouceni na slovanetu, rozlouceni na Lopuchu ... jenom tady na nej marne cekame. Naprav to!
Hele nejsi ty Boxer alias Zdenek3 a teď potřetí Donuts? Ani bych se nedivil. :lol: Co kdyby jsi odtáhl ty? Byl bych ti moc vděčný magore!

boxer

Příspěvek od boxer »

Pasul

Jasně.Ještě navíc jsem alias Dadaft alias Zdeny,dělím se o nick Lachim a MB,občas si půjčuji nicky Agavel a Piskot.

Tobě fakt hrabe.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

boxer píše:Pasul

Jasně.Ještě navíc jsem alias Dadaft alias Zdeny,dělím se o nick Lachim a MB,občas si půjčuji nicky Agavel a Piskot.

Tobě fakt hrabe.
To byl jen vtip. Zase tolik toho nemůžeš stíhat. ;)

Ale díval jsem se na Donuts a co on tak píše. Takže tady je malá ukázka jeho názorů...
načo počúvať, každý predsa vie že ML je shrot... :roll:

Jiste, jako vsechno z koncernu Harman
Takže neposlouchejte. Kupte si rovnou DPA, Dispre a nebo BVaudio. Ještě štěstí, že už není Shan....

boxer

Příspěvek od boxer »

Hele,nechtěl bych,aby jsi se červenal,kdyby někdo udělal sestřih tvých výroků.A že by toho bylo.

Neber to zase tak vážně.

Chovej se adekvátně ke své korpulentní postavě a nenech cloumat vztek svým majestátem.

Když spolupracuješ se Šrollem,tak ti ode dneška věřím každé slovo.Fakt.I to že se živíš jako elektrikář.Fuj Merhaute.

Čestný pionýrský.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

pasul napsal
Takže neposlouchejte. Kupte si rovnou DPA, Dispre a nebo BVaudio. Ještě štěstí, že už není Shan....

Jeste do nedavna jsi jim lezl do zadku a ted na ne plives. Tod klasicka ukazka charakteru kralovstvi frydeckeho

Odpovědět