http://www.magico.net/?d=03_Products/02_V3

ale ak nestaci, tak tieto za 330 000Eur:
http://www.magico.net/?d=03_Products/05_Ultimate

.....za ty prachy ( 18.000 €) bych se raději nechal onanovat a věnoval se už jen poslechu hudby !lachim píše:......, tak přestávám onanovat a věnuji se už jen poslechu hudby.

Ještě bych to netvrdil tak úplně na 100%, ale vychází mi to tak. Něco jako s tím EmmLabs co mi teď jde. Je to vše o domluvě a s Johnnem se opravdu dá domluvit.lachim píše:pasul.
pokud se umíš dostat o 100.000 kč pod cenu 18.000 eur... tak to bych je bral všemi 20ti.!!

OK. Já mu hned napíšu a večer zavolám. Domluvím to všechno a zjistím všechny informace. Není problém. Pokud jsou money, tak můžem jít do toho. Alespoň tady bude konečně pořádné repro.lachim píše:pasul
to neznám. to jsem nikdy neviděl.
bral bych von schw. všema 20ti. fakt.
pokud to umíš.....

ježíši pasule, co ty si o sobě myslíš? copak tady opravdu nikdo nemá pořádné repro??? (teď samozřejmě nemluvím o sobě)pasul píše:Alespoň tady bude konečně pořádné repro.
Co si o tobě myslím, radši nechtěj vědět...dadaft píše:ježíši pasule, co ty si o sobě myslíš? copak tady opravdu nikdo nemá pořádné repro??? (teď samozřejmě nemluvím o sobě)pasul píše:Alespoň tady bude konečně pořádné repro.
Milý Dadafte, ano to mi došlo, že jde o provokaci. Není to už poprvé. V pohodě a klídku. Nechci aby tohleto vlákno bylo doničeno jako některé v prodejní sekci.dadaft píše:milý pasule, byla to samozřejmě trochu provokačka. co si o mě myslíš je mi opravdu špagát. klidně si posluž do sytosti. jen my chybí odpověď na druhou část otázky. copak si myslíš, že takový bohuš nebo Acon (abych jmenoval dva mě milé členy) opravdu nemají pořádné bedny??? (já si myslím, že i ty máš opravdu skvělé bedny - nevím, jak velký máš poslechový prostor, trošku se bojím, abys, až budeš mít ty skutečně opravdové bedny, nelitoval... ale to je tvoje věc)
jsem audiofil. tomuhle opravdu nerozumím. vlastně je mi to úplně fuk. ale třeba takový Ciba nedávno psal o jistých Audiophysic, že je to naprostá špička mezi pasivními systémy. nestály půl mega a on rozhodně není takový neználek jako já...pasul píše:Vše jsou to nepochybně již slušné bedniska a s patřičnou cenou, ale špičkové není ani jedno. Moje nevyjímaje. To prostě do 500K není nic. A může mě o tom přesvědčovat kdo chce a jak chce, ale tohle je holý fakt.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 143 hostů