Tohle je ta "repro" konečná ?

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Re: Tohle je ta "repro" konečná ?

Příspěvek od lachim »

uwaga, uwaga!!
tak teď se jedny "konečné" bedny
(Von Schweikert Audio VR-7SE)
objevily na audiomarkt.de.
za 18.000 eur. rok a půl staré! v černém, klavírním laku.
nové stojí cca. 40.000 eur.
škoda, že jsou až ve finsku.
(80400 Ylämylly)
být to v holandsku, už volám pytlovi s prosbou o doprovod a sháním viano...

kdyby se někdo nebál "pošty", tak je to životní kup za suuuper cenu. fakticky.
k tomuhle připojit audionet maxx......., tak přestávám onanovat a věnuji se už jen poslechu hudby.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

lachim píše:......, tak přestávám onanovat a věnuji se už jen poslechu hudby.
.....za ty prachy ( 18.000 €) bych se raději nechal onanovat a věnoval se už jen poslechu hudby ! :lol: :lol: :lol:

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Ještě si něco musím doověřit(Právě to zaslání. Ale Fedex bude tuším ověřená věc. Taky mi něco zrovna jde.) a poté bych je dovezl minimálně o 80 tisíc levněji. Ale spíše o 100K levněji. A to jsem nezapočítal shipping z toho Finska...

Jde přesně o tady tyhle:

Obrázek

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

pasul.
pokud se umíš dostat o 100.000 kč pod cenu 18.000 eur... tak to bych je bral všemi 20ti.!!
jsou totiž skoro nové. rok a půl považuji za super 2hnd.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

lachim píše:pasul.
pokud se umíš dostat o 100.000 kč pod cenu 18.000 eur... tak to bych je bral všemi 20ti.!!
Ještě bych to netvrdil tak úplně na 100%, ale vychází mi to tak. Něco jako s tím EmmLabs co mi teď jde. Je to vše o domluvě a s Johnnem se opravdu dá domluvit. :mrgreen: ;)

Už jsem s ním probíral i bedniska a utvrzoval mě, že není se čeho bát. Bere jen věci s originálním balením a tedy prodejci tady by to přišlo v tom samém. Akorát bez té marže. :mrgreen: On mi ale stejně doporučil radši tohleto a je to i levnější:

Rockport Technologies Ankaa
Obrázek

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

pasul

to neznám. to jsem nikdy neviděl.
bral bych von schw. všema 20ti. fakt.
pokud to umíš.....

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

lachim píše:pasul

to neznám. to jsem nikdy neviděl.
bral bych von schw. všema 20ti. fakt.
pokud to umíš.....
OK. Já mu hned napíšu a večer zavolám. Domluvím to všechno a zjistím všechny informace. Není problém. Pokud jsou money, tak můžem jít do toho. Alespoň tady bude konečně pořádné repro.

Jinak Rockport Technologies je špičková firma, co dělá gramofon. A ten je právě v tom systému, co jsem tady dával jako můj sen. Od tud to znám:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

pasul
ok.
díky za info.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

pasul píše:Alespoň tady bude konečně pořádné repro.
ježíši pasule, co ty si o sobě myslíš? copak tady opravdu nikdo nemá pořádné repro??? (teď samozřejmě nemluvím o sobě)

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

dadaft píše:
pasul píše:Alespoň tady bude konečně pořádné repro.
ježíši pasule, co ty si o sobě myslíš? copak tady opravdu nikdo nemá pořádné repro??? (teď samozřejmě nemluvím o sobě)
Co si o tobě myslím, radši nechtěj vědět...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

milý pasule, byla to samozřejmě trochu provokačka. co si o mě myslíš je mi opravdu špagát. klidně si posluž do sytosti. jen my chybí odpověď na druhou část otázky. copak si myslíš, že takový bohuš nebo Acon (abych jmenoval dva mě milé členy) opravdu nemají pořádné bedny??? (já si myslím, že i ty máš opravdu skvělé bedny - nevím, jak velký máš poslechový prostor, trošku se bojím, abys, až budeš mít ty skutečně opravdové bedny, nelitoval... ale to je tvoje věc)

MilanTuma
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MilanTuma »

Od hifi divertuji k jiným "starostem" a napíši svůj názor díky nynější nezaujatosti vůči hifi.

Je to také o tom zdali to poslechově sedne a posluchač má radost z poslechu, okolnosti atd.

Mám pořád v mysli dvě události. Poslech akustické kytary z blízka, ta energie šířící se do prostoru a znělost se z reprobeden prostě nedostane. Vždy to má příchuť něčeho.

Druhá událost. Poslech elektronkového baskytarového komba cca jen 10 W v Áčku, hráč cca 25 let praxe. Takovej "nářez" a přesnost při velké hlasitosti podání nepodaj Focaly, Dynadia, B&W či cokoliv do cca půl miliónu, více nemám praxi. Prostě zase to má příchuť něčeho. Ale tento druhý případ je už konkrétní repro pro konkrétní zaměření.

Ale o tom je hifi, reprodukovaná hudba. Vybírejte ušima a svým dojmem. ;)

Dodatek kvůli kterému jsem to vlastně napsal. Nějaké pření se v diskuzích je zbytečné.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

dadaft píše:milý pasule, byla to samozřejmě trochu provokačka. co si o mě myslíš je mi opravdu špagát. klidně si posluž do sytosti. jen my chybí odpověď na druhou část otázky. copak si myslíš, že takový bohuš nebo Acon (abych jmenoval dva mě milé členy) opravdu nemají pořádné bedny??? (já si myslím, že i ty máš opravdu skvělé bedny - nevím, jak velký máš poslechový prostor, trošku se bojím, abys, až budeš mít ty skutečně opravdové bedny, nelitoval... ale to je tvoje věc)
Milý Dadafte, ano to mi došlo, že jde o provokaci. Není to už poprvé. V pohodě a klídku. Nechci aby tohleto vlákno bylo doničeno jako některé v prodejní sekci.

Odpověď na druhou otázku ti klidně dám - Vše jsou to nepochybně již slušné bedniska a s patřičnou cenou, ale špičkové není ani jedno. Moje nevyjímaje. To prostě do 500K není nic. A může mě o tom přesvědčovat kdo chce a jak chce, ale tohle je holý fakt. Samozřejmě mluvím v pořizovacích cenách. Například Brno to již dávno pochopilo. Lechce ověřitelné. Stačí jen zvednout zadnice a jezdit a jezdit... Problém jsou ovšem některé značky uvedené v tomto vláknu a možnost jejich poslechu.

Moje místnost je 5x5,1 m a výšku nevím. Musel bych to měřit. A to již nechám na firmě co to bude akusticky řešit.

Jestli budu litovat- pokud koupím takové bedniska jako například Rockport Technologies Ankaa a bude to špatné, tak prostě půjdou z domu dál. Jinak to ani nejde udělat. Dost pochybuji, že se najde majitel v blízkém okolí. Ale třeba se mýlím.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

pasul píše:Vše jsou to nepochybně již slušné bedniska a s patřičnou cenou, ale špičkové není ani jedno. Moje nevyjímaje. To prostě do 500K není nic. A může mě o tom přesvědčovat kdo chce a jak chce, ale tohle je holý fakt.
jsem audiofil. tomuhle opravdu nerozumím. vlastně je mi to úplně fuk. ale třeba takový Ciba nedávno psal o jistých Audiophysic, že je to naprostá špička mezi pasivními systémy. nestály půl mega a on rozhodně není takový neználek jako já...
myslím, že trošku přeháníš.

Odpovědět