Wilson Audio Watt Puppy

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Wilson Audio Watt Puppy

Příspěvek od PMA »

Nechápu, jak by mohl někdo srovnávat Watt/Puppy a Lucidy.
Pavel Macura Audio

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

Nejraději bych všechny pochybovače posadil před Wilsony, za ně dal oponu a za ní železo - různé a nejraději to co by si posluchači přinesli sebou.
Sám bych je pak přehazoval.
To by bylo divení odborníků a znalců co to vlastně nejlíp hrálo. *headbang*

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

To Renown SORRY, že v Tvém vlákně musím reagovat na hovadiny, které sem nepatří.

Žabáček na kolečku
aha, tak takhle vypadají ty bojůvky, které jsi mi slíbil v SZ.
Jsi tak militantní a zmatený, že už ani nedokážeš střízlivě přemýšlet, chtělo by to trochu sebekontroly.

Pokud by ten Tvůj Dánský BEAT 100, hrál tak úžasně jak stále píšeš, byl bys spokojený a seděl bys u něj místo toho vytvářet takovýhle nesmysly.

Nesmazal jsem ani neupravil žádný příspěvek, takže si každý udělá obrázek o tom, co jsem napsal a co se mi Ty snažíš podstrčit „do úst“.
I přes Tvou zjevnou zlobu ti musí dojít, že ty dekorativní prostory na fotkách nejsou poslechová místnost, v těchto prostorech nikdy žádné bedny nebyly ani zapojené(je to kancelář).

Schizofrenie je hrozná nemoc (obviňovat mě z marketingu a sám mi dělat reklamu)
Možná větrová žvýkačka a volně dýchat by pomohlo.
Noble Audio - výroba a prodej

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

PMA píše:Nechápu, jak by mohl někdo srovnávat Watt/Puppy a Lucidy.
Ano jsou zcela jiné. Je to úplně stejné, jako srovnávat PARASOUND HALO JC2 a Dispre. (Jiné součástky, jiná koncepce, jedno stvořil profík s dlouholetým působením v oboru za účelem zisku a druhé amatér především z nadšení a za účelem ověření si něčeho)

Sycak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sycak »

NA
Normální by bylo nereagovat, ale Ty jsi nezklamal. Zlomyslný žabák a spol. teď smíchy metá kozelce.

PavelN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelN »

Když jsem vlákno začal číst, tak jsem si myslel, že to bude o Wilson Audio, bohužel je z toho zase šarvátka a zbytečně :cry:

Docela mě zarazilo, že Renown neví, jaký je to typ Wilson Audio a také že dokumentace vypadá, jakoby byla někde z doby testování reprosoustav. Je to velmi zvláštní. Snad to výrobce rozsekne po zaslání mailu s výrobními čísly.
Každopádně je dobré, že to hraje skvěle a potvrdil to i Bohuš, který má naposloucháno.

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Je pro mě milé překvapení, že NA nezveřejnil moji SZ. Dodržuje kodex diskutéra!

Jak říkám, uber s guerilla marketingem.

Renownovi blahopřeji k WA, ať jsou jakékoli série. Na těch bednách, uslyší i "kabely růst".

Renown je v pohodě.
PMA je v pohodě.
Jdu si koupit žvýkačku.

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Fakticky som očakával, že sa tu bude hovoriť o zvuku Renownowho prírastku, okorenenom detailnými fotkami, aby ho mohol pochopiť každý a pokecali sme si o tom bez narážok...no stačilo pár príspevkov a už sa navzájom slušne častujeme čosi ako "kdy bych chtěl být hrubý, řek bych, že jsi natvrdlý pitomec - ale já to neřeknu"...

Svojho času (-6 rokov) som Wilsony počul a zostala mi v pamäti podmanivá rýchlosť, kontúra a údernosť basu a celková surovosť, výbušnosť a naliehavosť zvuku. Zvuk Lucidov je podľa mňa úplne iná filozofia....nezrovnával by som to ani náhodou, ale počuť ich vedľa seba by bolo určite zaujímavé - takže žiadne predčasné závery.

Budú WA-WP na RIAA 09?

boxer

Příspěvek od boxer »

Tentokrát si píchnu i já.

Myslím,že kozelce nyní metá především Renown.I když "jen" na starých WWP a Kenwoodech.Dobře mu tak a přeju mu to.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Metat Kozelce *palec*

To je od Tří Sester, jmenuje se to "Na Srazu" :

Zábavy hazardní všichni jsou zpitý
a jízda po zadním motorky hbitý
co ještě vymyslet už hraje metal,
snad kdyby náčelník kozelce metal

Machalík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machalík »

No a dozvime se, co je to teda za verzi tech beden? Je jich osm, to uz hraje roli. Musi to jit poznat uz podle obrazku - kazdy jsou jiny.

agustini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agustini »

No a dozvime se, co je to teda za verzi tech beden? Je jich osm, to uz hraje roli. Musi to jit poznat uz podle obrazku - kazdy jsou jiny.
To Renown:

ja by som sa v tom tolko nevrtal.. Podstatne je, ze si z toho zvuku nadseny. V tom pripade nepatraj po tom ake su tam menice, aka je to verzia a aku mal konstrukter naladu ked to kreslil na papier.. Nakoniec ta tu zopar miestnych ludi bude nutit do toho aby si ich otvoril srobovakom a nafotil im trebars vyhybku.. potom ti tu neaky "DIY expert" vysvetli ze to nemoze hrat lebo su tam neni dost hrube kable.. Takymto vrtanim najdes urcite nieco co nemusi byt ziadny velky problem problem, ale bude to neaka blbost.. na kazdu bednu sa zarucene nieco najde bez ohladu na to aka je to seria a pod.. zacne ti to vrtat hlavou ako cervik..budes nad tym stale premyslat.. niekto ti to tu cele potom este pekne "obserie" vyhlasi ta za hlucheho, presvedci ta ze si nakoniec totalne zle nakupil a radost z novych bedien je v haji. Aj ked povodne voci zvuku nemas ziadne namietky a hra ti to uplne super. Uzivaj si to a vyprdni sa na diskusie na taketo gynekologicke temata.. toz moja rada a pohlad na vec.

matto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matto »

Ak maju okolo 10 rokov, budu to 5-ky alebo 6-ky. 6-ky som pocul v Platane a hrali vyborne.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Jde o to, že jsou lidi prostě zvědavý a navíc někteří nevědí jestli mu mají vlastně co závidět. ;)
Já osobně bych mu tedy nezáviděl ani kdyby měl ty nejnovější 8, protože naštěstí závist nemám nikterak vyvinutou a za druhé kdybych měl o takovouto konstrukční zvukovou filozofii zájem, tak si jí vyrobím.

Jak psal Palipol, bylo by zajímavé některé bedny postavit vedle sebe, mně by to také zajímalo.

To augustini

Ty, které zajímá jakou verzi si RENOWN vlastně pořídil mají o té značte a tomto modelu nastudované informace a proto je to zajímá. Tito lidi po něm určitě nebudou chtít fotit vyhybku, protože jí již mohli vidět na netu- je to zalitá miska, takže stejně není nic ze součástek vidět.
Rozumný člověk se svým vlastním názorem si pořídí bedny co už měl možnost pořádně slyšet, tedy ví pro jaké vlastnosti si je zvolil, a nemůžou ho rozladit tlachy nějakých hifistů co mají tak akorát malé budky na kuří nožce, ale o to více řečí a "znalostí". Tím teď nemyslím nikoho konkrétního.

Osobně mi zatím nedošlo, proč RENOWN nechce napsat, cože to tedy má, a pokud měl už od začátku důvod to tajit, tak proč vůbec zakládal toto vlákno. Nevěřím totiž, že od začátku nevěděl co kupuje, hraje si tady jen na schovávanou. Ale aspoň bylo zase chvilku co číst.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

matto píše:Ak maju okolo 10 rokov, budu to 5-ky alebo 6-ky. 6-ky som pocul v Platane a hrali vyborne.
Ale muselo to být docela na hony od toho co vyznáváš- Dynaudio C5, PMC EB1i

Prodávající můžou tvrdit cokoli, když se potřebují něčeho zbavit.
Můj soukromý názor je, že to budou 5 a moc dobře to i ví.

Odpovědět