A která generace beden to vlastně je?
Wilson Audio Watt Puppy
Re: Wilson Audio Watt Puppy
Stalo se z toho tady velmi úsměvné vlákno... 
I když jsem Tě nejmenoval, psal jsem i o Tobě:PMA píše:Hlavně je to sebeprezentace pod stříškou Wilson Audio ......
„Měřící zařízení a SW jsou již dostupné, nadšenci se zkušenostmi jsou také“
Noble Audio - výroba a prodej
Ale pánové, je čtvrtek, před námi 3 dny volna, tak se radujte
.
K NA :
ta předposlední věta byla zbytečná, že?
to Peer :
máš to Rožnova co by jsi kamenem dohodil a zbytek doplivnul, tak si běž poslechnout.
K NA :
ta předposlední věta byla zbytečná, že?
to Peer :
máš to Rožnova co by jsi kamenem dohodil a zbytek doplivnul, tak si běž poslechnout.
Aha. Tak to se omlouvám. Mě to tak vyznělo.NA píše:Člověče já nic takového nepsal, to jsi špatně pochopil. Jen jsem se zmínil, že kdyby mi to vyhovovalo více, tak bych postavil něco v tom duchu- takové koncepce, já neklonuju.
A ještě by mě zajímalo, proč se zrovna tady melete. Vždyť to je stejně k hovnu. Takhle mohl Renown klidně něco napsat o určitě výborných bedniskách, ovšem po takové masáži se nedivím, že na to kašle. Nejlepší bude se k němu rovnou vydat. Lubore ty jsi na mě zapoměl co?
Proč mám ten pocit, že vás všechny zajímají spíše hádky? A ještě někteří píšou, že už se na to těší, jak se to zase hezky pomele. To taky o něčem vypovídá. Nebo ne?
To bohuš
teď vážně nevím kterou větu máš na mysli?
teď vážně nevím kterou větu máš na mysli?
SÍM, SÍM, já se nemelu, já nejsem militantní.
Někdo se holt nudí a ještě se rád dívá, když se někdo pere, jsou prostě i takový.
Někdo se holt nudí a ještě se rád dívá, když se někdo pere, jsou prostě i takový.
to NA :
Si ze mě děláš kozy.
Předposlední je snad předposlední.
Nápověda : ta s těma autíčkama
Si ze mě děláš kozy.
Předposlední je snad předposlední.
Nápověda : ta s těma autíčkama
Poznám, která je před tou poslední, ale nenapadlo mně, proč by se Ti zrovna tahle měla NElíbit.
Ty jsi prodejce luxusního zboží s velkou marží, nebo máš nějakou továrničku? Přiznej se
Ty jsi prodejce luxusního zboží s velkou marží, nebo máš nějakou továrničku? Přiznej se
to NA:
Teď jsi mě rozesmál až mě bolí břicho.
Prdlačky prodejce, nebo majitel továrničky.
Jsem obyčejný zaměstnanec firmy, který poctivě maká cca 12 hodin denně.
Někdy to však ošulím a vlezu na Hifinázory.
A víš proč ta věta?
Svého času jsem jednomu gamblerovi ukázal majitele herny, který přijel v méďáku za několik melounů, sedl si
v hospodě za nás a s kamarádem se navzájem chlubili jak na ně ty LOPATY krásně vydělávají. Ten gambler se
od té doby automatů nedotknul a já od něj dostávám pravidelně v pátek večer dvě malá piva.
A to větou si kapánek píchnul jak do toho komu byl určen, tak jsi mohl odradit případného hifiblázna od nákupu
vysněného krámu.
Teď jsi mě rozesmál až mě bolí břicho.
Prdlačky prodejce, nebo majitel továrničky.
Jsem obyčejný zaměstnanec firmy, který poctivě maká cca 12 hodin denně.
Někdy to však ošulím a vlezu na Hifinázory.
A víš proč ta věta?
Svého času jsem jednomu gamblerovi ukázal majitele herny, který přijel v méďáku za několik melounů, sedl si
v hospodě za nás a s kamarádem se navzájem chlubili jak na ně ty LOPATY krásně vydělávají. Ten gambler se
od té doby automatů nedotknul a já od něj dostávám pravidelně v pátek večer dvě malá piva.
A to větou si kapánek píchnul jak do toho komu byl určen, tak jsi mohl odradit případného hifiblázna od nákupu
vysněného krámu.
Panebože kam sa to zas uberá. Serte na to, tu sa bavíme o konkrétnom modeli, jedno akej Mk, ako hrá, čím je zaujímavý pre člena i nečlena. Prečo sa tu mele o tom, že by (asi) mal byť zlý, lebo je starý (asi) x rokov, že firma je (asi) taká či onaká, že v laku má bedna (asi) ostrejšie výšky, stredy by mali byť (asi) v vstrede, basy sú (asi) príliš rýchle, a olovené pláty sú (asi) neekologiské a neviem čo ešte - proste nechcem tu čítať recenzie na diaľku a uštipačné hovadiny, ale inak zaujímavé informácie k veci. Je to tak zložité rešpektovať to?
P.S.:Takto už končí skoro každé vlákno, niekto sa možno zabáva, ale priznám sa, že osobne mám obavy tu čokoľvek zverejňovať (predovšetkým v osobnom vlákne), pretože v dobrej vôli a nadšení niečo napíšem, bez potreby, aby mi niekto plácal po chrbte, alebo som si robil pôdu - jednoducho podeliť sa a niekomu možno poskytnúť užitočné informácie. Výsledok? Znechutenie. A to čím ďalej, tým väčšie.
Sorry na OT.
P.S.:Takto už končí skoro každé vlákno, niekto sa možno zabáva, ale priznám sa, že osobne mám obavy tu čokoľvek zverejňovať (predovšetkým v osobnom vlákne), pretože v dobrej vôli a nadšení niečo napíšem, bez potreby, aby mi niekto plácal po chrbte, alebo som si robil pôdu - jednoducho podeliť sa a niekomu možno poskytnúť užitočné informácie. Výsledok? Znechutenie. A to čím ďalej, tým väčšie.
Sorry na OT.
merhaut
Podľa tohto
http://stereophile.com/floorloudspeaker ... ndex6.html (a meraní iných modelovWP)
a podľa priebehu impedancie ( na basoch prakticky paralelná kombinácia obidvoch bední okolo 2,5ohm) to vyzerá, že zdola to nie je nijako obmedzené (napovedá to aj prevýšenie okolo 70-120Hz), ak ano tak niekde pod 50Hz..
Podľa tohto
http://stereophile.com/floorloudspeaker ... ndex6.html (a meraní iných modelovWP)
a podľa priebehu impedancie ( na basoch prakticky paralelná kombinácia obidvoch bední okolo 2,5ohm) to vyzerá, že zdola to nie je nijako obmedzené (napovedá to aj prevýšenie okolo 70-120Hz), ak ano tak niekde pod 50Hz..
-
merhaut
Koukám na to, bude to tak. Přesto si myslím, že o tu "třetí" sledovanou oktávu 60-120Hz se výkonově dělí sub a středobas, a proto je slyšitelný zkreslující Doppler vyloučený.
Mně je filozofie sub+2p - s nízkou děličkou u basu - sympatická proto, že žádná část zpěvu nevychází z velkých reproduktorů, anebo překrývaně - v okolí dělícího kmitočtu - z dvou repro. Na druhou stranu, řešení s vyšším dělícím f pocitově zvětší velikost hlasu, nástrojů a když se povede, přidá i "luft", což hodně lidem vyhovuje - viz sound velkých beden.
Mně je filozofie sub+2p - s nízkou děličkou u basu - sympatická proto, že žádná část zpěvu nevychází z velkých reproduktorů, anebo překrývaně - v okolí dělícího kmitočtu - z dvou repro. Na druhou stranu, řešení s vyšším dělícím f pocitově zvětší velikost hlasu, nástrojů a když se povede, přidá i "luft", což hodně lidem vyhovuje - viz sound velkých beden.
to bohus:
já ale nepochybuji o kvalitách těchto reprobeden...
já ale nepochybuji o kvalitách těchto reprobeden...
Vůbec nemá cenu spekulovat o tom, zda jde o V5 či V8 či VX. Důležitý je jen výsledek, výsledný dojem z beden.
Pavel Macura Audio