BRAVÓÓ,
Jak je jednoduché napsat oč jde.
PS :
Každý jsme omylný, a občas i blábolíme. Doppler tam je, je to fyzika, a je podobný jako u Tvých Dynaudio Contour 1.1 protože i ty WATTY jsou plnohodnotné 2p. chodící od cca.50-60Hz.merhaut píše:Doppler u WP? Při děličce 125Hz? Blábol.
žeby ukrajinský pěvecký sbor? nebo nějaký rváče, bacha mam tam jednoho kámoša co s nima hravě zatočíbohus píše:to :
PMA, MERHAUT, NA,
až budete pánové na Valaších, dovolím si Vás pozvat na malé budky na kuří nožce (NA mi doufám promine).
Klidně si Vás od Lubora odvezu a na nechvaliče mám domluvený ukrajince.

Renown píše:Když mi známý ze zastavárny o půlnoci zavolal, neodolal jsem .....
Ty jsi opravdu magor. Co trochu smyslu pro humor ? Tys to nepochopil ? Nakonec není divu. Ty nechápeš celkem nic, proč bys měl chápat toto .....Hmmmm.Tak to je síla.Je jasné co za tím je.Hlavně aby to dobře hrálo,ne?Po nás potopa.Měl bych si asi dávat větší pozor o zveřejnování .....abych tady pak nečetl že někdo koupil canterbury za 5 tisíc kč.
Nezamlouvej to.Renown píše:to Zapův fotr :
Ty jsi opravdu magor. Co trochu smyslu pro humor ? Tys to nepochopil ? Nakonec není divu. Ty nechápeš celkem nic, proč bys měl chápat toto .....Hmmmm.Tak to je síla.Je jasné co za tím je.Hlavně aby to dobře hrálo,ne?Po nás potopa.Měl bych si asi dávat větší pozor o zveřejnování .....abych tady pak nečetl že někdo koupil canterbury za 5 tisíc kč.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 152 hostů