Xavian XN 360

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
boxer

Re: Xavian XN 360

Příspěvek od boxer »

Jistě,každý posluchač=recenzent je trochu jinak naladěn,poslouchá trochu jinou hudbu,má jisté preference,ale......

....ale nezapomeňte,že hovoříme o recenzentech,tzn. o lidech,kteří mají hodně naposloucháno,ještě lépe navíc aktivní hudebníci,jsou znalí (tedy měly by být) (elektro)technické problematiky (když už ji technicky popisují) a ne bláznivý básníci historicky vzděláni jako Tu..k *sunglases* nebo jako já,starý hluchoň. :(

Jsme zde i jinde často přítomni různých technických pří (i) mezi slovutnými gurui. Ale ,při posuzování = recenzi audifilních sestav se vsadím,že P.D.,PMA.,BVa,Renown,Diok,Šimko,Holcner .......se prakticky 100% shodnou,was richtig ist.

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

boxer píše: ....ale nezapomeňte,že hovoříme o recenzentech,...,jsou znalí (tedy měly by být) (elektro)technické problematiky (když už ji technicky popisují)
Lepší fór jsem už dlouho nečetl. včetně toho y
Pavel Macura Audio

boxer

Příspěvek od boxer »

Oj sorry,chybička se vloudila. :oops: :idea:

(Ale když je recenzent natvrdlý,tak by se to dalo omluvit,ne?)

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Boxer, PMA
Jenže v tomhle případě není řeč o celé sestavě, ale o jednotlivých článcích a to je velký rozdíl!
Co se týká zvuku celé sestavy, tak opět v různých prostorech jsou výsledky z celkového pohledu dost rozdílné, na výstavě si to ověřili ti co navštívili naší expozici a byli i u mě v poslechovce.
Já si osobně pamatuju na jedné výstavě v Praze JM LAB MEZZO UTOPIE hrály na integráči M.L. No. 383, přehrávač si nepamatuju, moc se mi to líbilo, poslouchal jsem to tenkrát velmi dlouho. Další rok ty samé bedny hrály na několikrát dražším dělenci téže značky, ve větší místnosti, přehrávač si opět nepamatuju a ten zvuk mně vyloženě vadil. Jestli chce někdo tvrdit, že skvělé bedny nebo třeba zesilovač musí hrát skvěle se vším a navíc všude(místnost) ví s odpuštěním velký kulový, a takový názor mě od starých hifi harcovníků zaráží.
Noble Audio - výroba a prodej

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

To máte těžký, na recenze bych vůbec nedal . BTW neznám recenzenta v našich končinách co by rozuměl technické části...
Pravda je taková, že pro opravdu solidní posouzení je potřeba protáhnout daný komponent (v tomto případě bedny) několika prostory a posoudit na více zařízeních známé úrovně.
Jinak nikdy nevím, jestli posuzuji nectnosti beden nebo zesilovače a nebo něčeho jiného. Jasně, dá se usoudit z letmého poslechu , ale moc bych se na tom neotáčel. Už jsme zažili ledacos .....
Nicméně pokud tomu dobře rozumím, tak někdo hodnotil Pavlovo bedny aniž by je měl k dispozici a jenom podle výstavy... no tak tomu teda říkám odvaha. Vzhledem ke zkušenosti jak systémy na výstavách hrajou tak dotyčný hodnotitel je pěknej borec :o to jo....

Nicméně ve vláknu o XN 360 je toto *offtopic*

merhaut

Příspěvek od merhaut »

"neznám recenzenta v našich končinách co by rozuměl technické části..." možná by pomohlo víc číst.

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

tak někoho jmenuj jsem zvědav...

Odpovědět