FOTO vašej sluchátkovej zostavy
Re: FOTO vašej sluchátkovej zostavy
Na smrtelný posteli, to Bacile můžeš odkázat nějakýmu muzeu sluchátek...
...koukejte děti, takhle se za našeho mládí poslouchala hudba...a paní učitelko, proč z toho koukaj ty dráty ???
...koukejte děti, takhle se za našeho mládí poslouchala hudba...a paní učitelko, proč z toho koukaj ty dráty ???
kabelguru.cz
Jo Bacil je táta vsech sluchátek
.A tím to nemyslím nijak pejorativne:-).

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Buď do muzea alebo na súťaž typu "Kto na tapete presne identifikuje najväčší počet modelov, vyhráva odpoveď na otázku: Prečo je sluchadlovy zosilňovač taký dôležitý, keď v podstate každý jeden stroj od toho 10-eurového až po 2000-eurový plní tú istú identickú funkciu?"
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Prevzaté z heureka.sk: "K 701 mali na môj vkus až príliš plochý prejav. Pri 560S je to podobne (flat EQ) ale ten hutný subbass dodáva šťavu ktorá AKGčkam chýbala. Nečakajte ale basové orgie ako u lacných slúchadiel ktoré majú V-shape alebo U-shape ladenie EQ."
Netuším, kto to písal, sorry. A neviem, či som správne pochopil pojem "basová hlava", ale hutný subbass, ktorý prejavu dodáva šťavu, mi je tak trochu proti srsti. Niečo na spôsob Fostex T50RP? Tiež o nich píšu, že vyrovnané a z ničoho nič, keď to človek najmenej čaká, naňho vybafne BUM! BUM! BUM! BUM! a už to tam dole veselo duní. Ad K701: tie by nemali byť ploché, veď tam sú agresívne výšky. Jediné pre mňa logické vysvetlenie: HD560S majú vyrovnaný prejav pre "nebasové hlavy", ktorým nevadí, že tieto sluchadla vedia zahrať široké spektrum, teda aj okolo 20 Hz, no je to stále zrovnané aj s povedzme 10 kHz. Iba nahlas premýšľam, sorry.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
V kontexte predošlého príspevku mi prišli na um dve recenzie na amazon.com/de, ktoré som v rámci "výskumu nad 200 eur" čítal nedávno. Dvaja ľudia nezávisle od seba porovnávali Neumanna 20-tku a Adam Audio Pro SP-5. Prvý povedal, že "Adam má veľmi ďaleko od presného podania zvuku, ale taký Neumann je oveľa bližšie k realite". Druhý človek zase ospevoval "vernejšieho" Adama. Keďže je zo mňa každým dňom väčší audioskeptik, dať cca 500 eur za niečo, na čom sa nevedia dohodnúť ani dvaja rozumní diskutujúci ľudia so štúdiovými profesiami, považujem za hádzanie financií do bezodnej diery.
@progsociety: V kontexte väčšiny tvojich príspevkov ohľadne sluchátok na celom tomto fóre mi prišlo na um, že "audio septikovi" ako si Ty nie je v živote moc čo závidieť. Musíš totiž neustále riešiť problémy, ktoré umelo sám vytváraš. 

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nevadi, aspoň vznikol ďalší zaujimavy novotvar. Audio septik = audio kanál, odpad, stoka či nebodaj rovno žumpa?
Tak či tak som rád, že na tunajšom fóre nie som jediný, kto si tie problémy umelo vytvára sám
Tak či tak som rád, že na tunajšom fóre nie som jediný, kto si tie problémy umelo vytvára sám

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ďakujem za názornú ilustráciu toho, ako spláchnuť tisícky eur do .... 

... nebudeš mi veriť, ale mňa to splachovanie baví!Ďakujem za názornú ilustráciu toho, ako spláchnuť tisícky eur do ....

- BabetakCZE
- Kontaktovat uživatele:
Takže Empyrean si definitivně necháváš?
... zatiaľ nevidím dôvod na lepšiu investíciu
Výborný sluchátkový zesilovač Topping A30Pro,výkon téměr 4W na kanál,utáhné jakákoliv sluchátka
https://www.audiosciencereview.com/foru ... mp.20366/
a ještě jsem si k tomu dokoupil sluchátka Hifiman Ananda (pode mnou teď bydlej nějaký divný nájemníci,pořád se jim nelíbí,že hraju
)

https://www.audiosciencereview.com/foru ... mp.20366/
a ještě jsem si k tomu dokoupil sluchátka Hifiman Ananda (pode mnou teď bydlej nějaký divný nájemníci,pořád se jim nelíbí,že hraju

... mimoň cez špehýrku