FOTO vašej sluchátkovej zostavy
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: FOTO vašej sluchátkovej zostavy
Dve otázky na víkend:
1, Má niekto "finančne výhodnejší" návrh v pomere cena/výkon?
2, Aký je názov slúchadiel?
1, Má niekto "finančne výhodnejší" návrh v pomere cena/výkon?
2, Aký je názov slúchadiel?
Mně teda vadily u Superluxu jejich gumové naušníky tak jsem je vyměnil.
vliv na zvuk to taky má nepíšu jaký.

... tie "gumové" náušníky sú dôležitou súčasťou zvuku HD672 ... každý komu "vadia", ten by si mal radšej kúpiť niečo úplne iné
Inak posudzovanie "pohodlia" sluchátok v tejto cenovej kategórii je ešte viac subjektívne ako posudzovanie samotného zvuku ... mne napríklad nikdy tá "guma" nevadila, práve naopak
Inak posudzovanie "pohodlia" sluchátok v tejto cenovej kategórii je ešte viac subjektívne ako posudzovanie samotného zvuku ... mne napríklad nikdy tá "guma" nevadila, práve naopak

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení

Tak koupil jsem si jiné tohle jsem měl jako takovou nouzovku ale za ty peníze je to výborný ale akorát se mi na to tady práší.Ty náušníky snad stály víc jak ty sluchátka. 

109 Pro ... ďalší krásavec medzi sluchátkami od fy. Meze
prvé dojmy: pohodlné, zvukovo veľmi dobré/nekonfliktné hifi-ladenie, výborná citlivosť, nenáročné na zosilovač

prvé dojmy: pohodlné, zvukovo veľmi dobré/nekonfliktné hifi-ladenie, výborná citlivosť, nenáročné na zosilovač

A terazky mi povedzte Kefalín, čo si vy predstavujete pod takým slovom “hifi-ladenie”?
Potreboval by som poradit - mam teraz nejake hifimany [do lietadla] myslim ze sa volaju Edition S [daju sa pouzivat aj otvorene aj uzavrete], kan uz sa mi druhykrat zlomil most a uz ma to nebavi.
Nevies poradit - k iphonu, cez dongle, uzavrete? Bez noise cancellation, dratove.
Hmmm ... takže:
- do lietadla
- uzavreté bez NC, drátové
- náhrada za Edition S (nízkoohmové+dobrá účinnosť, skladacie)
skúsil by som:
- Austrian Audio X60 - AKG K371
- do lietadla
- uzavreté bez NC, drátové
- náhrada za Edition S (nízkoohmové+dobrá účinnosť, skladacie)
skúsil by som:
- Austrian Audio X60 - AKG K371
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A počúvať odporúčam až po takých piatich-šiestich. Vtedy už bude každý aparát hifi-vyladený.
Již do toho nevrazím ani korunu a sokojeně se věnuji poslechu.

Hodně zdraví všem!

Aurender N100>HoloAudio Cyan2>Hifiman HE1000v2>Cayin HA6-a>Qobuz
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Hmm, fest pekné. Obzvlášť sa mi páči Asus ako transport, tablet(?) ako monitor a RME. Mám otázku: výstup z RME neladil s Hifimanmi?
Díky. K otázce.. Hifimany jsou na světlejší straně a také potřebují opravdu výkonný pohon, aby se projevil jejich potenciál. Kinky díky použité diskrétní konstrukci je tak trochu na poloviční cestě k elektronkám a díky tomu oproti RME poskytuje neúnavný zvuk a hlavně má luxusní hluboké basy. Co se týče transportu, tak dobrou práci odvádí USB isolátor. Ipad je použitý jako remote control pro Audirvanu.
Aurender N100>HoloAudio Cyan2>Hifiman HE1000v2>Cayin HA6-a>Qobuz