Zesilovače sluchátkové

Sluchátka, sluchátkové zesilovače
hanysek
Kontaktovat uživatele:

Re: Zesilovače sluchátkové

Příspěvek od hanysek »

Ahoj kluci trochu bych to tady oživil s dovolením :-)

nemáte někdo zkušenosti s tímto strojkem?
Obrázek

MEIER AUDIO CORDA SWING (250€)

tech info tady
http://www.meier-audio.homepage.t-online.de/index.htm

Chtěl bych si pořídit nějáký sluchátkáč k DACMAGIC od CA. Sluchátka mám zatím SENNY HD215, ale později bych chtěl něco lepšího. Nějaké návrhy, myslím zatím ohledně toho zesíku.

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Podivej se na stránky kolik stojí součásky . Všichni výrobci jsou zloději a to nemluvím o prodejcích. :P

vonvichousch
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vonvichousch »

tom píše:Hele a co sám si něco postavit 8-) mám tady takového dědu ala 1993 na bázi NE 5534 ve třídě A
Jede slušně ( moc ).
Múžu se zeptat co máš postavené ?Ona i Rega ear je na bazi jednoho NE5532 8-)

Rega Ear (fotka je z webu,ne moje)

Obrázek

tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom »

vonvichousch

máš mail

chemik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chemik »

cina (kterou moc nemusim) ale za studentske ceny, treba to nekdo bude chtit risknout kvuli krabicce :-D

http://www.musicalparadise.ca/mp/

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

co treba nejaky DIY Kit? nezna nekdo nejaky dobry diy kit sluchatkove zesilovace?
co threba tenhle? http://www.ebay.co.uk/itm/HIEND-design- ... 3373f1e780

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

No a co takhle něco opravdu dobrého? Třeba podstivý lampáč? Ty šváby 5534 a podobně co stojí 20Kč a pak koupíš hotová sluchátkáč za 4500,- . Nevím je to hnus na mp3.

Mám tady jeden předzes, který lze použít jako sluchátkáč a nebo vyloženě sluchátkáč. Jsou to prototypové kousky na obyčejných deskách bez potisku a nepájivé masky. Je mi to líto vyhodit protože to hraje perfektně a je to udělané z kvalitních dílů. Mundorf a Solen kondenzátory např. Stačí vyfrézovat přední panel a koupit bočnice z Modushopu a bude to pěkný kousek. Lampy jsou tam bud ECC88 nebo PCL86..

http://imgbank.cz/images/dsc06815.jpg
http://imgbank.cz/images/dsc06820.jpg
http://imgbank.cz/images/dsc06794.jpg

ivanb_cko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od ivanb_cko »

to TAB: kolik by sis predstavoval za ten modul? A co vse je k nemu jeste potreba dodelat - nevidim nikde zdroj nebo vystup atd???

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

To Ivan: Po velkém zájmu už je volný sluchátkvý zesilovač s PCL86 viz to poslední foto. Je z nich nejsilnější a je dělaný vyloženě na sluchátka.
Zdroje vidíš na všech fotkách. Jsou to ty chladiče na které je přimontovaný tranzistor v pouzdře TO220 a má za úkol přesně stabilizovat anodové napětí. Trafo tam není vidět, protože nebylo v době focení osazené. Je tam zalité trafo do plošného spoje. Za hotový a osazený modul včetně elektronek, napájecího trafa a francouzských výstupních kondenzátorů Solen (47uF MKP) chci 3.500,-. Stačí dokoupit krabici třeba z Modushopu, konektory a regulátor hlasitosti a můžeh hrát *hura*. Garantuji ti a nebojím se tvrdit, že nic takového si asi dobře hrát neslyšel. I Japonský Leben byl dost na hranici a zaostával.

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

Zdar.Ja používam ku SENNHEISER HD 650 a HD 580 predzosik CREEK OBH 21 SE a dokonca zo ZDROJA muziky prepojené s CABLE4YOU DEE-LITE a pre mna ide z toho v tejto kombinacii vynikajuci zvuk.Predtým som tam používal aj stieborny Cinch kabel Black Rodium Polar Opera a tiež slušné.

grafit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grafit »

Zdravím. Mám telku LCD Samsung. Zvuk z neho počúvam z jeho sluchátkového výstupu a cez zosík na bedne. Telka má ale aj optický audio výstup, len to by som musel zainvestovať do DA prevodníku. Má to význam? Ten sluchátkový výstup si počína celkom dobre. Alebo sa mýlim? Nemám možnosť vypočuť si rozdiel. Díky.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Nemá to význam, rozdíl bude minimální. On ten zvuk v DVB-T streamu není moc kvalitní, má malý bitrate 192kBit/s i méně, je to taková "průměrná až podprůměrná MP3".

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Nedávno som kamarátovi nasadil do TV Samsung do optiky cez základný AudioQuest moj prastarý Pro-Ject DAC Box S USB spolu s RCA od VDH a už mi to nevrátil. Mal to pôvodne tiež cez sluchátkáč. Priznám sa ja TV nemám, nikdy som nemal a ani mať asi nebudem a o kvalite vysielania vo Švédsku (je to v "meste" Sollefteå) nemám ani páru ale rozdiel to bol neskutočný.

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hřebík »

Nemá tu někdo na půjčení/vyzkoušení zesilovač pro sluchátka Stax? Nebo někdo, kdo umí nějaký slušný seriózně postavit? Zatím jedu přes normální zesilovač (výstup pro repro) a krabičku Stax SRD-7. Rád bych si ujasnil, jestli mám o speciálním sluchátkáči pro Staxy vůbec uvažovat. Jsem docela spokojený se stávajícím řešením přes SRD-7. Standardní reprozesilovače mám slušné a nevím, nakolik je SRD-7 limitem. Půjčení bych i zaplatil. Možná bych nechal poslechnout i svoje Staxy (SR-L700), ale to vzhledem k nedostatku času raději neslibuju 100%.

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zdenoeddie »

Mne najviac sedi (okrem mojich bastlov ktore si doladim podla chuti) z komercnych produktov Head Box RS. Testovane v spojitosti s DAC Box DS, DAC Box RS, sluchadla AKG701, Senn HD280, Koss PP a este nejake ine.

Odpovědět