AMAZON

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Re: AMAZON

Příspěvek od Zappadaddy »

Prospero píše:Lidi,lidi…jak ma na tomhle svete panovat porozumneni, pohoda a stesti, kdyz uz (jeste) nejsou schopni normalne komunikovat ani dva lide, kteri se tady vlastne (jak predpokladam) puvodne “sesli” proto, aby si povidali o svem konicku. Namisto toho si ted ale pri kazde prilezitosti snazi navzajem dokazat, kdo z nich je vetsi blbec, vseved a nafuka. Tohle je snad HiFi Forum a v tomhle vlakne se puvodne resil jen dotaz na Amazon, nebo se mylim? Na problemy o vzdelani a vychove jsou lepsi stranky ministerstva skolstvi! ;) Poslouchate vy dva vlastne jeste nekdy OPRAVDU muziku? :D
Děkuji. *thumbs up*
Výše uvedeným nechci říci, že já jsem svatý.. Samozřejmě nejsem a ten poslední Banán mě s odstupem času štve, protože to bylo v podstatě zbytečné.. Vše zlé je ale k něčemu dobré a do podobných disputací se již nebudu pouštět, (tedy pokud se do mě nebude někdo vysloveně navážet)...
*thumbs up*

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Bohužel nejde Sekalovi poslat SZ, tak to napíšu tady.

Sekale, tvé výpady jsou pro mne velkým zklamáním. Mým cílem bylo (viz 1-3 příspěvek) pomoci Martinovi a doplnit předchozí někdy ne zcela přesné informace o konkrétní zkušenost, do té doby, než ses začal cítit tím, že jsem odkázal na přečtení předpisů, cítit uražen. A už vůbec nechápu, proč do toho taháš Gabíka, nic proti němu nemám, naopak jsem viděl, že o tom opravdu něco ví.
Pamatuji si, jak tady byla diskuse před rokem na téma clo/dph a jak se vedla stylem "jedna paní povídala, že". Osobně jsem tehdy raději našel příslušný předpis, kde to bylo naprosto jasně.
Chápu, že lidé si rádi povídají, ale opravdu dávám u předpisů apod. přednost a doporučuji druhým vlastní iniciativu a hledání v relevantních lehce dostupných platných zdrojích. Lidé takto upozorňují na mnoha fórech na google běžně.
Jinak nevím, jestli sis toho všiml ale já reaguji opravdu podrážděně tehdy, když se o mne někdo neoprávněně otře apod. Nenechám ze sebe dělat onuci na jakémkoliv fóru.

gabik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabik »

Sekal, Noaid,
Ja vetsinou zuastavam stran e-hastereni, ale jelikoz tady jsem tak nejak soucasti tyhle debaty - podle me jsou tyto nedorozumeni uplne zbytecny a myslim, ze kdyby se debatovalo osobne, tak by k tomu nedoslo. Ani si nemyslim, ze by Noiad myslel " krysy" prispevek nejak zle nebo utocne, myslim si, ze to mel bejt vtipnej prispevek, bohuzel se to trochu zvrtlo a to je asi celej kame urazu. Muj naslednej prispevek vzal Noaid normalne, za coz mu dekuju, ackoli jsem ho myslel uplne normalne, mohl vyznit taky trochu utocne. To je halt uskali psanyho projevu. Vypada to, ze jste si to urovnali, coz je dobre.

---- zde odstrihnete----
Taky si myslim (ted si to vy dva neberte prosim osobne), ze ten, kdo si vazi svyho casu, tak se proste na internetu nehada, neb <|>coviny a problemy tam kde nejsou, vymejslel lidi, ktery majo h**no co na praci, protoze je preci tolik lepsich moznosti travit volnej cas, nez se hadat.... Peknej zbytek vikendu.

sekal

Příspěvek od sekal »

noaid píše:Bohužel nejde Sekalovi poslat SZ, tak to napíšu tady.
Už to nechci dále nějak rozebírat, poněvadž vše podstatné už bylo řečeno, pouze bych Tě chtěl informovat, že mám po celou dobu od mé registrace zde zveřejněnu pod svým nickem mail. adresu. Takže budeš-li mi chtít cokoliv soukromě sdělit, můžeš použít tuto formu, stejně jak to činí i někteří další..:|

Martinp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinp »

Přišel mě mailem od Amazonu volně ke stažení takovej výběr klasiky. Je to ale jenom MP3. Tak kdyby někdo chtěl, tady je odkaz.
http://www.amazon.co.uk/dp/B007TVXQXG/r ... pe_epc_lm1

jacq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jacq »

Ja jsem si hudbu kupoval pres discogs. Muzu doporucit :)

MPK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MPK »

...no Discogs je fajn, ale chce to číst hodnocení prodejců, hodně z nich rádo přeceňuje stav vinylů a dávají jim rating vyšší než ve skutečnosti je podle uznávané škály (Mint-poor), mně takhle došlo pár desek v horším stavu než bylo uvedeno. Někteří si pletou MINT (zbrusu nový) s Excellent, v horším případě s very good.

Odpovědět