Audio & Víno
Re: Audio & Víno
Víno ? Ano, ovšem...krabičák z Tesca...každému podle potřeb a...možností, že jo. Jsem proletář (co se jednou spojíme) pracující rukama a nestydím za to.
http://www.fastimages.eu/images/vno.jpg
http://www.fastimages.eu/images/vno.jpg
Nedělejte krávu
Já jsem Boxera pochopil, někdo s tím máte problém? Nikomu nic nezakazuje, jen jemně požádal, aby se fórum o HIFI nezvrhlo. Já jsem si také dovolil nějaký ten příspěvek k tématu o vínu či kávě, ale fakt bychom to s tím zaplevelováním neměli přehánět. Nedovolil jsem si žádný příspěvek k "woodoo pomůckám", neb mě aparátek slouží k tomu, abych poslouchal muziku...ne k tomu, abych pořád s něčím laboroval a na samotný poslech se kvůli tomu blbnutí nedostávalo
Nevěřím na zahořování kabelů, nevěřím na mističky, nevěřím...na víc věcí, ale je to jen a jen můj problém a nehodlám s tím někoho otravovat a někomu něco vyvracet (jsou to jeho peníze a jeho blbnutí). Občas mě to tu připadá, jakoby založení nějakého vlákna byla cílená provokace a jen důvod ke sledování následného vývoje "diskuze" (dotyční vědí
).

Ha, dobrý tip na výlet a aby to trošku souviselo s hifiDinosaurjr píše: Nebo ještě Vinné sklepy Kutná Hora.

- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
boxer píše:Pro Brňáky to mohu ale vysvětlit zvlášť.
OT Tak tohle mám velmi nerad...
No podle mého skromného názoru a pro mě osobně - příprava LP nebo CD na poslech muziky (ale v zásadě i výběr FLACů), příprava a pití čaje a kávy, výběr a následná degustace ušlechtilého nápoje jakým víno samozřejmě je (na rozdíl od lidovějšího piva), kouření dýmky nebo doutníku
patří do společné skpinky "milé požitkářství", zkrátka činnost na pohodu. Proto se rád podělím se zážitky a produkty s podobně zaměřenými kolegy. No a vzhledem k tomu, že je to uvedeno ve vedlejší kategorii Volná diskuse (pak už je jen smetiště...), tak mi to nepřijde konfliktní a už vůbec ne k omezování či zakázání... Naopak bych uvítal širší diskusi asi podobně jako kategorie "Co právě poslouchám /na VINYLu".
Asi jsem blbej, tak jsem si to celé ještě jednou přečetl. Prosím, on někde někdo něco omezuje či zakazuje?Dinosaurjr píše: . . . tak mi to nepřijde konfliktní a už vůbec ne k omezování či zakázání...
Boxer pouze apeloval na naší (vrozenou

Mám pocit, že někteří mají menší schopnost chápat psaný text a hledají hnidy ve všem, kde lze ,ale kde i nelze.
Asi slušně vedená žádost je pro některé červený hadr.
Mohu to taky ale udělat jinak a zcela jednoznačně, pokud si to přejete.
Asi slušně vedená žádost je pro některé červený hadr.
Mohu to taky ale udělat jinak a zcela jednoznačně, pokud si to přejete.
Pokud má někdo občas chuť na ne úplnou komerci za slušný peníz, navštivte někdy www.sklenicka.com. Právě se připravuje bedýnka zaměřená na Burgundsko.
K máni je možná ještě Beaujolais. Loni bylo třeba Portugalsko, občas české výběry.
K máni je možná ještě Beaujolais. Loni bylo třeba Portugalsko, občas české výběry.
Dovoluji si pozvat všechny hifisty na naši tradiční Vinnou noc na Mělníce, která se odehrává po celém městě - tedy v historickém jádru a jeho restaurantech. Přehlídka výrobků místních vinařů, festival vína a přátelství. Doporučuji, užije se legrace. Datum- 25.dubna.
http://www.melnickykost.cz/vinna-noc.php

http://www.melnickykost.cz/vinna-noc.php
bude něco zdarma ? když náš starosta vyhrál volby tak vytočil místním ochlastům 4 sudy zlatýho bažana, grátis. to si umíte představit ten rambajs do půlnoci a návštěvnost lokálu...
Nevím, jestli jsem hifista, ale pozvání přijímámdrfish píše:Dovoluji si pozvat všechny hifisty na naši tradiční Vinnou noc . . .

zdarma bohužel asi nic nebude, ale poměr výkon/cena bývá obvykle velmi vysoký 

lechos píše:bude něco zdarma ?
Původně bylo plánováno volačo zadáčo, ale pak se lekli, že to by mohl přijet Lechos . . . takže žádný komunismus, každý hezky za svojedrfish píše:zdarma bohužel asi nic nebude

Petře, Petře...bez obav, do Mělníka nepojedu poáč ten vlak rovněž něco stojí tak v klidu a beze strachu nasávej na zdraví či do němoty. Akorát mě trochu mrzí že v lidovém Lidlu vyřadili z prodeje papírovej krabičák. Každému podle potřeb, tak se to (kdysi) říkalo. A jinak, my havíři černí ostravští chachaři jsme spíš na pivo, víš.

- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Castillo de Alcoy Reserva 2011 D.O. Valencia 13,5% (meruňková etiketa) červené víno odrůdová skladba neuvedena. Plné, harmonické, jednoduché a přímé víno, které si na nic nehraje. Asi po 5 sec začíná trochu vystupovat alk. a třísloviny jemně podtrženy barrique (kouř i vanilka), v závěru začínají vystupovat opravdu jemné třešně v čokoládě. Podle mě se jedná o pěkné víno k jídlu např. prvním jarním grilům => Ready To Drink ! Španělský týden v LIDL do 20.4., takže můžou ochutnat skoro fšichni za dostupných 60 Kč.
Nejedná se o žádný zázrak, ale sluníčko ze španěl potěší ! Na běžnou rotaci OK
Ještě tu mám připravenou (asi) Mez Ghiriz Rezerva 2010 D.O. Navara 13,5% Tempranillo, Me, CS za 80 Kč. Nezapomenout, že se jedná tak trochu o mass-off-ky.
Nejedná se o žádný zázrak, ale sluníčko ze španěl potěší ! Na běžnou rotaci OK

Ještě tu mám připravenou (asi) Mez Ghiriz Rezerva 2010 D.O. Navara 13,5% Tempranillo, Me, CS za 80 Kč. Nezapomenout, že se jedná tak trochu o mass-off-ky.